Радостта ни стана още по-голяма - бебо ритка в НОЕМВРИйската си мама

• 12 039
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и от мен

слънчева и щастлива седмица Ви желая!
В тази жега....стойте на сянка и на хладно! и аз имам проблем с оттоци по краката
но...вечер спя с възглавница под глезените и от два дни съм по-добре...

айде до скоро! и само положителни емоции Ви желая!  smile3525

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 14:43 от tedi@az

# 136
Здравейте момичета,

аз почти не съм писала от началото, но иначе всеки ден ви чета, вече си ви познавам косвено....Аз съм много несериозна и непостоянна, така че кой знае кога пак ще се включа, но сега искам да кажа нещо на мамите, които стоят на работа само и само да си направят 6 пълни месеца с високи осигуровки.
Та, аз се осигурявам на 1000 лв от м. март вкл. преди това на 400 лв. Тъй като ми е много жежко и тежко вече на работа, реших да обмисля да изляза в болнични от 1 юли и тъй като свеки е спец ТРЗ , я помолих да ми погледне какви болнични ще вземам и какво майчинство.
И за всеобща изненада се оказа, че ще вземам 722 лв майчинство, ако изляза в болнични от 1 юли и пак толкова , ако устискам до края на работа. Това се получавало, защото майчинството е 90 % от брутната заплата, но майчинството разделено на ден не може да е повече от нетното дневно възнаграждение, все едно като таван, както е на пенсиите например.Така че за мен тези 4 месеца с високи осигуровки са си достатъчни, добре че питах иначе щях да си бъхтя тука в жегите, а сега ще си почивам и ще си мечтая за малкия човек, който ще е мъж!!! Освен това почти щяха да ми сложат серклаж, размина ми се, ама трябва да почивам повече
Ако има други като мен, които стоят само заради осигуровките, може да проверите има ли смисъл. Дано съм била полезна

# 137
  • На тиха улица
miro_slava_ ,

Ako си права - грешни мисли вече ми се въртят из главата...Иначе аз просто не знам как ще понеса жегите...

# 138
ПРИВЕТ И ОТ МЕН!!!
Лека седмица на всички, след малко ще бягам при Марков на 3Д-стискайте палци да е ОК всичко, ще докладвам после Simple Smile

# 139
Здравейте, сладки бърборанки!!!  Hug Ужасно ми липсвахте! Добре дошли и на новите попълнения в отбора!   bouquet
Ние минахме през много перипетии с малкия, защото не можаха да разберат причината за тази пуста температура, то милото все беше се скапало... накрая направи алергия с неустановен произход, ноооо... всичко вече отмина и сме все по-неудържими  Simple Smile Онзи ден получих първия си баш-ритник в тумбака и бях ужасно щастлива Party Набързо погледнах към баткото, дано на него прилича  Laughing Броя дните до другия понеделник, тогава имам час при Марков за фетална. Бях и на зъболекар, оправихме каквото имаше за оправяне и сега ще започвам да пия Зимафлуор за зъбките.
За брака - милото ми предложи да се оженим, и аз съм 100% сигурна, че точно в тази нощ забременях. Много сладко  Heart Eyes Е, плана беше за следващото лято, ама набързо ускорихме процеса на приготовленията  Laughing И някакси никога не е подлежало на обсъждане. Бях си с големия тумбак, в началото на седмия месец, и не спрях да си дивея на дансинга. За мен си беше вълшебен ден и така си продължава Wink Дано за всички вас да бъде така, с брак или не!   bouquet
Моят шеф още не знае за бременността ми... и още се чудя дали няма да е много грозно, ако му кажа по телефона... макар че точно това заслужава  Twisted Evil А не ми се ще да се срещам с него, защото със сигурност с нещо ще ме засегне и после ще вилнея часове наред  Rolling Eyes

Гушкам ви и ви желая весел ден!   bouquet

# 140
Пак много сте изписали  Simple Smile - ама така е , като два дни и аз не се спрях пред компа, ама и защо да го правя, като 5 дни в седмицата са ми предостатъчни.Simple Smile
Добре дошла Caneto , а на теб sladurka честито ти момиченце!
Prosto AZ , ама ти си си наистина слабичка- завиждам ти - благородно разбира се.Не че съм много напълняла, но и с този едър кокъл........абе има къде да се пипне.Някой ден трябва да кача някоя снимка и аз та да се запознаем вече Simple Smile
Как са варненските мами в тази жега- аз не смея носа да си покажа днес, нищо че два дни не се прибрах  Wink
И аз съм към графата "бракувани"  smile3521 - от август миналата година, но пък да ви кажа чувствам се страхотно newsm44.Незнам- дано не ви изглеждам старомодна, но винаги съм искала нещата в живота ми да имат някаква последователност.Това разбира се не означава, че не одобрявам другия вариант- напротив.Всеки е свободен да решава как да подреди жовота си Simple Smile
А колкото до продавачите- понеже четох, че Prosto AZ някъде беше писала за някакъв продавач на домати( май), та да ви кажа аз как се скарах с една продавачка: Ами всеки ден си купувам хляб от най-близкия магазин до вкъщи и понеже вече ми омръзна този нарязания хляб на филийки си викам  ще си купувам от другия.Всеки път като ми слагат хляба в торбичка го пипат с ръцете с които прибират парите.Мълчах си доста време ( голям будала ), но след като два поредни пъти на една и съща продавачка и направих забележка и на третия тя пак ми го сложи с мръсни ръце неиздържах.......скарах се, а тя знаете ли какво ми отговори" Ами ако искате да става бързо няма друг вариант"- Е, това преля чашата и почти избухнах......."Нямало друг начин"- викам ХЕИ ли да ви изпратя? - и като нищо ще го направя.Ама то им се вижда края на  такива малки магазинчета - затова предпочитам големите магазини! Ама хайде, че стана дълго да не ви досаждам. Лек ден за сега Simple Smile

# 141
ЗДравейте, мами!
Стискам палци на всички, които днес са на преглед да видят желаното момче или момиче!  bouquet
Дес, аз съм даскалица и ти май?Преподавам английски.Така, че сме колежки и по специалности. Wink Аз, обаче,съм учила в Търново.Преподлагам ти учиш в София.Аз така и не събрах смелост да кажа вече на моите учиници, че догодина няма да ги водя...но тия дни ще трябва. Confused

# 142
Prosto Az, като видях снимката в лодката в Кайлъка и на мен много ми се доходи там. Когато си идвам в Плевен следващия път непременно ще отида да се поразходя там. А моя корем вече е големичък, почти винаги ми отстъпват място в трамвая, а в събота ми дадоха ред в магазина, чак ми стана неудобно, но мисля, че е много мило и хуманно да отстъпват на бременните. Преди да забременея и аз винаги отстъпвах мястото си на бременни и майки с малки деца, но почти никога не ставах за баби с огромни пазарски чанти - но не мисля че съм лош човек, въпрос на приоритети. Защо ходят на пазар между 8 и 9 часа, а после между 17 и 19 часа - всички тогава отиват или се връщат от работа  newsm78

# 143
привет момичета.и аз да се отчета днес.вчера с моя мъж бяхме на риба.много изгорях и сега гърба ме боли невероятно много.но поне хванах няколко рибки.много добра риболовка съм. newsm68
не знам ка издържате в тая жеги но на мен ми става все по-невъзможно.много течности пия ям доста плодове и пак.но разбрах как да си вдигам кръвното,като говоря със свекървата.дааааааааааааа  smile3521  определено действа.
днес дадох урина за изследване и дано всичко е ок.направих си и изследване за кръвната група,че уж я знам,но искам да съм сигурна.аз в сряда съм на лекар и ще видим малкия мъж как се развива,а и аз колко кила съм станала.искам да не качвам много, но да видим.
вчера усетих първия от серията яки удари  newsm09 беше към 12 през ноща,когато обикновено децата спят.да да ама не. newsm44  newsm68 имаше бутане много и то точно на пъпа.таткото беше много щастлив защото най-накрая усети как бута и рита.а най-култувото е че като почне да шава аз като го галя не се успокоява,но таткото като го гали,без да му говори/по незнайни причини не иска да го прави/бебчо се успокоява.  newsm78
Azade честито за сватбата.желая ви щастлив семеен живот.аз като младоженка мога да кажа че се чувствам страхотно и че почти няма разлика с предишния ни живот.
Prosto AZ  ти си фино мамче.блазе ти.а аз на корем качвам всеки ден.
да ви разкажа в събота бях на гости на едно три дневно бебче.не съм виждала новородени и не съм знаела че са толкова малки.то да те е страх да го пипнеш.като заплака и не знам от къде да я хвана за да я вдигна от леглото.и като почна да плаче аз и пея,люлея и тя пак плаче.но като някои и донесе подарък и млъква и се опулва.душичка е.но казаха че цяла нощ се е оплаквала от акушерките ,но после и станало мъчно и плакала за тях цяла нощ.  newsm62  newsm62  newsm62
но майката на това бебче е родила във втора градска и е много доволна.но като разказваше за престоя и там много се депресирах.как ще стоя 3-4 дни без да може да виждам някои.най-вече съпруга ми.  newsm45 аз ще се заплача при влизането в болницата,като ме оставят на акушерките.дават ти багажа на вратата и ти влизаш,а тези дето те изпращат остават пред входа.ужасно депресиращо. newsm45  newsm45  newsm45.
нека настоящите майки да по разкажат за тези моменти че да се подготвим психически тези на които ще ни е за първи път.

# 144
madchen ако знаеш и на мен колко са ми писнали тези възрастни хора с бутилки с вода  smile3511 не ги издържам сутрин.аз не мога от тях да седна и постоянно ми става лошо и се налага да сляза.и как само се бутат  smile3511

# 145
Aуу ,marusjтака си го писала самотова за болницатааа..сега и на мене ми се дорева newsm45всички остават отвън,а аз трябва да се правя на силна ли ConfusedОх,как ли ще се справя в началото хич не знам...направо си ме е страх,безсъние,хранене,акане и никакво време за мене,то не стига,че ще приличам на караконджул,ами и време няма да имам ooooh!

# 146
  • На тиха улица
 marusj ,

дали ще си видиш мъжа в болницата и колко често мисля, че е въпрос на организация, не тъгувай предварително.

А и ти като влезеш в болницата ще си имаш лична мисия  newsm10 и ще гониш резултата, едва ли ще мислиш за публиката smile3501

# 147
Simple Smile Здравейте мили мой Simple Smile
        Ние се прибрахме рано рано от София,щото се изпокарахме и си тръгнахме на обяд Simple Smile По пътя минахме през всички фази - спор на нисък тон,крясъци,ревове,мълчание....дойзказване,пак рев,после сдобряване и накрая все едно сме сме от 2 седмици заедно и сме изпепелени от страст и любов  hahaha   Heart Eyes  та така... сега съм си вкъщи и мислех да подремна,ама ще трябва да излизам,ко да се праи,почивка няма.
         Иначе в София гледахме   Бандата на Оушън 3 и Костенурките Нинджа (в залата имаше само деца и майки...е к'во и аз съм с дете)  Joy
         За болницата - Маруся,правилно са ти казали Simple Smile Никой не пускат.Е да ви кажа,няма лошо - малко насаме с бебчо,защото после като се заредят мами,баби,дядовци,свекърви,приятели и приятелки ооооо ужас Simple Smile Аз поне се ужасявам.Ако можех да не виждам никой освен мъжа и майка ми в продължение на 2-3 месеца,най-добре Simple Smile Така,че Сладурке и ти не се плаши Simple Smile - всяко зло за добро
       madchen  моя мил възлюбен беше решил,че ще вземе лодка в най-голямата жега (13.30) искам да ти кажа,че се опържиииих ,защото няма сянка там никъде.Идеше ми да се цопна във водата  Laughing
        lonita  -  тая нали се сещаш каква м.йна щях да и тегля? Да не се предаваш! Обучи я докрай Simple Smile Дугия път със салфетка да ти го подава
       а за брака...на мен ми предложи оня ден  Thinking но аз съм го сложила на изпитателен срок  Laughing

# 148
      а за брака...на мен ми предложи оня ден  Thinking но аз съм го сложила на изпитателен срок  Laughing[/b]
Joyза какво ще го изпитваш Laughing,ProstoAzти кога си пак на 3D?

# 149
ProstoAz kaкво ще го изпитваш.нали си го обичкаш.я разкажи как ти предложи?
вие момичета вместо да ме успокоите ме депресирахте повече.аз не мога да стоя сама.а в токуда дали пускат?

Общи условия

Активация на акаунт