Радостта ни стана още по-голяма - бебо ритка в НОЕМВРИйската си мама

• 12 043
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
И на мен ми се падна синьо щъркелче stork-boy, розовите кога ще ги раздават не знам. Не можах да се зарадвам на бебо, защото лекарят видя 5 мм черна точка на главата му - киста, която най-вероятно щяла да изчезне, но за по-сигурно ме изпраща на ултразвук в клиника по генетика. Спомена, че може да се наложи и амниоценеза, за да се изключат всякакъв риск. Подух се от плач вече.  CryНай-лошото е, че мъжът ми го няма и ще се върне чак в четвъртък. Ако се стигне до амнио, ще ни се провали пътуването до Варна, а другата седмица един приятел ще ни идва на гости - изобщо нямам сили и желание за нищо. Добре, че лекарят успя да ми уреди час за генетичен ултразвук за утре, че ще се побъркам. И дано утре новините да са добри, стискайте ми палци  Praynig Иначе всички изследвания показват, че бебето е здраво, само тая проклета черна точка, която се видя на ехографа Sad Трябвало да се следи и да се надяваме да изчезне ....... Свекърва ми чела, че това се случва на всяка 4-5 бременност и само в 1 от 10 000 случаи кистата не изчезва и се налага аборт, обаче аз днес за първи път чух за подобен проблем и не мога да съм спокойна ...

# 151
Kanela милата кой  знае какво си изживяла.стискам палци да е наред всичко.

# 152
Kanela спокойно.Аз лично ще ти стискам силно палци, а вярвам и всички други тук! И аз не съм чувала за подобен проблем, но се надявам искренно тревогите да са напразни! Успех!

# 153
  • На тиха улица
Kanela, миличка, само спокойно, недей предварително с тежките мисли, от твойто спокойствие зависи на бебето спокойствието newsm17. Просто недей да ревеш и да изпадаш в отчаяние, защото всичко може да се окаже само технически гаф или недоглеждане а ти в напрежението си сама да си натресеш беля.Спокойно, стискам ти палци утре и от цялото си сърце се надявам утрешния преглед да отхвърли днешния. Желая ти успех на теб и на бебето smile3525

# 154
Канела,точно сега трябва да бъдеш спокойна! Нали знаеш,колко много помага позитивното гледане на нещата.Трябва да си сигурна,че всичко ще е наред и наистина ще бъде!   bouquet

Сладурке  Laughing Ами все има за нещо! Аз никога не спирам да изисквам.Чак сега се усетих,че негова снимка не съм ви давала.Аз на всички ви видях мъжете,пък вие  newsm78  Довечера ще ви дам една Simple Smile  А...Маруся може би ако на частно или пък предварително направиш сериозни уговорки...абе все някак сигурно ще се разберете,но като цяло не пускат.

А как ми предложи.... ха ха ха  Крайно НЕромантично Simple Smile  Каза ми,че за него щяло да е чест с бебето да носим неговата фамилия.И аз му казах,че има изпитателн срок от 10 дена  Joy  .Той милия по товавреме беше с 39градуса температура и аз му обещах,че ако умре от температурата изпитателния срок отпада.А,и забравих - казах му да измисли някой по-романтичен начин да ми предложи и да ми купи пръстен! ха ха ха Много го тормозя май  newsm78 Сега всеки ден го юркам "Къде ми е пръстена бре?" Ама мноооого мноооого се обичаме  Heart Eyes

# 155
Kanela, успокой се. Да не направиш някоя беля сега от притеснение. Нека минат изследванията. Стискам палци! УСПЕХ! Praynig

Маруся, ако си във ВИП стая, в повечето болници няма проблем да идва който ти пожелаеш по всяко време, НО не бива да се злоупотребява, че малките душички нямат още имунитет.   bouquet

# 156
Благодаря ви! Като съм сама ми е много трудно да не плача, но ще опитам. Горкото ми бебе, изтормозих го днес. Трябва да опитам поне да хапна нещо, но от напрежение не мога и хапка да поема. Sad

# 157
Kanela бъди спокойна.всичко ще бъде наред.
мамчета от софия я всяка да каже в кои квартал живее че да имаме идея с кого ще си бутаме количките по-нататък.
аз живея в младост 3.блока ми се намира точно до магазин кауфлант.

# 158
аз  в Лагера

# 159
  • София
Кanela, стискам палци всичко да е наред  Praynig

Аз живея в Хиподрума Wink

# 160
kanela,успокой се,наскоро четох някъде за доста такива случаи на кистички в мозъка,които изчезваха от само себе си PeaceНаистина се случвало доста често,даже мене като ме гледаха на триизмерния,доктора затова гледаше най-обстойно,защото се случвало често,но не било никак опасно Praynig
ПростоАz,кога ще ходиш пак на 3Д? Laughing

# 161
Kanela,миличка от сърце ти пожелавам всичко да бъде наред на генетичния тест и всичките ти тревоги да са били напразни Praynig Hug Hug Hug Недей да се тормозиш и да плачеш,ще видиш че всичко ще се подреди.Всички ние ще изпратим положителни мисли и енргия към теб и нещата ще си дойдат на мястото Heart Eyes

# 162
  • София
Канела, първо от теб  Grinning Успокой се, защото лекарите понякога трябва да им удариш един чук в главата за да се усетят, че майките не са лекари и това им звучи страшно. Тези кисти са нормално нещо от развитието на бебето. Много теми има из форума. Само пусни търсачката и ще се убедиш, че е нещо често срещано. Даже, ако не се лъжа, всички мозъчета минават през такива кисти. Забравила съм вече  Blush  Изобщо не се притеснвай. Просто след някой друг месец ще изчезне!

За посещенията в болниците, да, не може никой да влиза вътре в отделението. Което не означава, че майките не могат да излизат навън.
Мнението ми е, че така трябва и да бъде. Тези малки беззащитни мишчици, които току-що излизат от стерилна среда нямат работа сред хората. Нашият татко виждаше бебето през стъклото 10 дена. После си се прибрахме и всичко е ОК, но тези 10дена за бебока са предостатъчно.
Карала съм се, та почти до бой стигнах с един мърльо, който се навлече в родилното. Облечен си с дрехите, с които пътува и работи, с обувки, баш началото на май- месеца с вирусите. Лекар бил ... като го нафулих, че е дин от всички татковци щом не работи в тази болница...мисли си, че е по-незаразен от мъжа ми ,който работа с болни няма, ама карай. Ей, пак се ядосах за тогава...

Татковците могат да влизат по което си време искат във ВИП стаите. Там майката си е сама с бебчето и ако иска може да си покани цялата рода да стои с нея по цял ден Simple Smile

Искам да ви кажа, че вие просто не подозирате колко сте силни и какви възможности имате Hug Не се страхувайте, като родите ще сте едни лъвици с невероятна сила...света ще обърнете Simple Smile Не се страхувайте, че ще останете сами с бебчето. Даже на мен ми беше най-спокойно, когато си бяхме двамата. Wink

# 163
Благодаря на всички!  bouquet Диана, сещаш ли се къде си чела нещо подобно? Аз нищо не можах да намеря, нито тук, нито в гугъл. Писах: "киста, бебе", "киста, плод", "киста, фетус"  и още какви ли не варианти, но нищо не става. Дано да сте прави, че ще изчезне. И свекърва ми каза, че асистентката на гинеколога в тяхната болница й разказвала как преди време наплашили доста майки с такива кисти, а всъщност имало дефект в ехографа. Аз бях на друго място и ехографътбеше съвсем нов, но дано пак да е грешка или пък поне да отмине след време. Не ми се иска да се стига до амниоценеза заради риска от спонтанен аборт после и то само заради едно подозрение. Дано утре да се разсеят съмненията Praynig

# 164
Здаравейте.
Kanela спокойно - всичко ще бъде наред , ние всички ти стискаме палци. Не се тормози - излишно е!
Аз също още не съм получила резултатите от БХС - то и също ми е напрегнато , а знам че е излишно. Но такива сме майките. Те от сега почват тревогите за рожбите и продължават докато сме живи.
Между другото - живея в Дружба ІІ.

Общи условия

Активация на акаунт