Радостта ни стана още по-голяма - бебо ритка в НОЕМВРИйската си мама

• 12 027
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Kanela,ей сега ще потърся и аз-тъкмо днес го четох!

# 166
Канела, миличка,не се безпокой! HugИ аз имам спомен, че съм чела за тия кистички в мозъка и не е опасно.Наистина изчезват. Ще се разровя и аз ,ако и открия нещо ще го пусна! Kissing Heart
ПростоАз - точно така, girl!! thumbsup тез мъже трябва да се научат как се прави предложение на една дама! Flutter Удължи срока, ако нямаш пръстен. Grinning
Оф,мацки,аз ще съм мома 5 дни..моето мило замина на обучение в София... SadНоо,мисля тия дни да поканя едни дружки в къщи да ядем сладолед и да си говорим женски работи!
Маруся, и аз си ги мисля тези работи.Никога не съм взлизала в болница(чук-чук) и съм сигурна, че първо това за мен ще е голям стрес.Искам ВИП стая само заради това, че мъжо ще може да идва.Аз съм малко глезана  Flutter и съм свикнала с грижи и от мама...и от милото...А онзи ден сменях памперс. EmbarassedЛеле,знам че ще се научим,ама си беше зор като за първи път.Майката на бебко умря да се хили с мен. Mr. Green

# 167
Ох, успях да намеря и аз нещо - написах "кистичка" и излязоха резултати. Имаше едно майско бебче, което е било с три кистички, но и трите са изчезнали, родило се е съвсем здраво. А аз съм седнала да се притеснявам за една Wink Ама такива са майките Grinning
Ако намерите нещо, давайте линкове  bouquet

# 168
  • На тиха улица
Канела, утре кога ти е прегледа?

Иначе съм в Лагера.

# 169
Сладурке,въобще не съм видяла ...та те карам два пъти да ме питаш едно и също Simple Smile Ами мисля до ходя на 3Д  около 29-30г.с,защото ми каза,че тогава щял да направи хубави снимки.Аз тогава ще ходя повече за кеф ей така,да се гледа бебчо като порасне Simple Smile  А иначе на обикновения ехограф си ходя през има няма 3седмици Simple Smile Нетърпеливка съм какво да правя  Blush

# 170
# 171
  • На тиха улица
Канела,

тръгнах да търся по темата, но ми се вижда болезнена и излишно ще те донатовари. Запази спокойствие и вяра  bouquet
я

# 172
  • София
Канела, мнооого странно Thinking И аз нищо не намирам с търсачката и предполагам, че е заради реорганизацията на форума. От 2004г пиша тук и съм чела много такива теми!
Извинявай, може да си казала, при кого беше на преглед?

# 173
Kanela, толкова съжалявам, че трябва да минеш през тези тревоги. Вътрешното чувство ми говори, че всичко с твоето бебче ще бъде наред, дано подкрепата на всички нас ти даде поне малко успокоение, защото само ти си знаеш какво ти е, пък и на всичкото отгоре си самичка....Няма нищо по-силно от майчинския инстинкт, довери се на вътрешния си глас и не забравяй, че това мъничко същество в теб има нужда от усмихната мама със спокойни мисли.  Така ще му помогнеш да се справи със своя бебешки проблем и да дойде на белия свят здравичко и усмихнато. Не се поддавай на черни мисли, всички ние сме с теб! ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД!!!
И утре давай смело и да ни се похвалиш с добри резултати!

# 174
Kanela,
Аз също съм от очакващите през ноември бебе, но засега само ви чета с интерес, не съм много по писането. Реших обаче да се включа, защото преди дни по случайност говорих с една приятелка, която е имала абсолютно същия проблем като теб. Искам да те успокоя, че детенцето й е живо и здраво, вече на 3 г. и всичко е изчезнало още по време на бременността. Подобно на теб при ултразвука в 19-а седмица виждат нещо в мозъчето и още нещо, незапомних точно къде. Веднага са я изплашили, че може да е признак на някой опасен синдром. Докторът обаче категорично я е посъветвал, ако няма намерение да маха детенцето да не прави амниоцентеза (дано го написах правилно), защото рискът си е голям, пък детето може и да си е живо и здраво. Мисля, че в следващите няколко седмици все още се е виждало това 'нещо' на главичката, но в последствие е изчезнало. Гледали са я на някакъв по-добър, специален ехограф и са установили, че всичко е наред. И наистина, както вече казах, бебенцето се е родило живо и здраво, а сега е 3-годишен много умничък и много буйничък момък. Така че, ако си още на линия преди утре, спокойно, дори пак да видят нещо утре, това не означава, че детенцето ти не е живо и здраво. Нейното момченце си е напълно здравичко и нищо му няма. Успех!!!

# 175
Момичета,

и аз пиша след яко рев цял следобед.
Пращат ме на амнио дано успеем още утре, за да стане ясно порано.
Марков видя няколко неща,които го притесниха (една артерия по-малко на пъпната връв, течността ми била в горна граница, вратлето също мааалко над средната граница и ..не видя десен бъбрек). Така, че съм повече от отчаян..но..дано успее да мв вреди на амнио утре, че и там трудно ставало.
Доста ме е страх, каза ми, че риска е малък при мен заради задна плацента, но как ще издъжа цели 2 седмици за резлтати незнам...Чудя се дали да не прозвъня Томова...за второ мнение-дали ще ме приеме по-рано..или някой друг лекар...

# 176
Ей,ама как започнахме седмицата....Мими,аз смятам, че трябва да потърсиш и второ мнение!И никакво отчаяние! HugНие сме с вас и с вашите бебоци.Хайде да минава амниото и да ни радваш с хубави новини. Praynig Hug

# 177
така  и мисля да направя, но се чудя Томова или...дайте съвет

# 178
Благодаря ви, момичета, много сте мили! Сега пък плача, защото сте толкова мили ..., но вече няма. Grinning
Утре от 10 съм на преглед, както писа petk1 изследването е на някакъв специален ехограф, екип от лекари ще си дава мнението. Разчитам, че няма да се стигне до амниоцентеза, за себе си вече реших, че не искам, освен ако не ме убедят, че наистина е много-много наложително. Надявам се още утре да има някакво становище. Лекарят ми спомена, за някакъв резултат след 4 седмици, но вероятно е ставало въпрос за амниоцентезата. Така се бях панирала, всичко ми е като сън. Добре, че се появи една позната, която работи в същата болница, да потвърди, че правилно съм разбрала. Предпочитам да изчакам да видим как се развива кистата и щом в толкова случаи са изчезнали да се надявам и моя да е такъв. Но ще видим какво ще каже и таткото. Вътрешният ми глас казва, че бебето е добре и не бива да си проваляме лятото с тревоги.
Diana_T, живея в Будапеща, затова не споменах при кого съм била на преглед.
Благодаря ви още веднъж!   bouquet Дано утре да ви споделя по-добри новини!

# 179
Mimi22, ако успееш при д-р Томова - добре, но ако няма възможност при нея, отиди при друг специалист, важното според мен е да има второ мнение, и то възможно най-бързо, и да се сравнят резултатите.  Може пък да му видят другото бъбрече и да се успокоиш! Стискам палци!!!

Общи условия

Активация на акаунт