Радостта ни стана още по-голяма - бебо ритка в НОЕМВРИйската си мама

• 12 026
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Мими, Hug Hug Hug От сърце ти пожелавам всичко да бъде наред и да се успокоиш Praynig

# 181
Абе момичета,какви са тия неща днеска #CrazyЯ отивайте при още двама-трим алекари поне..айе кистичките при Канела не са сериозни и аз знам,че се резорбират,ама какви са тия работи при mimi22???Сега и мене ме шашнахте-никакви вени на пъпната връв не са ми гледали на мен,нито пък чух да се говори за бъбречета Shocked

# 182
Канела,това което съм ти постнала е пт темата за декемврийките,прочети постовете на div4o
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=198620.140

# 183
Добро утро , момичета! Я се събирайте психически, че и тези тревоги кой знае какво могат да докарат. Като гледам колко сме тези, които ви стискат палци всичко да е наред, искам да вярвам , че нещата ще си дойдат на мястото! А и от друга страна всички трябва да се заредим с много майчина сила, защото понякога нещата изглеждат толкова ужасно, колкото едва ли са, а само от нас зависи да преодолеем проблемите си, и тези на децата си. Това, което са ви казали, изобщо не звучеше категорично, изчакайте мнението и на вторите прегледи, грешки стават толкова често, колкото въобще не можете да си представите! И ние ще  сме с вас на прегледите и ще се молим нещата да са такива, каквито всички ги чувстваме-наред!

# 184
  • На тиха улица
Mimi22, Kanela - TIHA VODA  е абсолютно права.самата статистика говори, че минимален процент от бременностите, при които е имало съмнения за аномалия са завършили с потвърждаване на аномалията.
От сърце ви желая успех, с нетърпение ще чакам резултатите ви и знам, че всичко ще бъде наред и после ще видите, че страха е бил напразен. Praynig

Желая ви най-успешния ден на света  bouquet

# 185
Канела,това което съм ти постнала е пт темата за декемврийките,прочети постовете на div4o
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=198620.140
Благодаря, Сладурка! Току-що го прочетох. И моя лекар така каза, но поне да не беше толкова старателен и да не ми говореше за толкова изследвания. Вече и аз съм склонна да съм търпелива и да изчакам кистата да изчезне, вместо да отлагаме пътуването си до БГ заради лекарското престараване, дано да е това де ...
Мими, стискам палци! Praynig

# 186
  • София
Канела, моя позната лекарка ми каза, че всички бебета имат такива кисти. Нормален етап от развитието на плода. Проблем е , ако кистата е на плексус хороидеус (цитирам, защото не знам какво е).
Ако идваш в БГ, мини през Димитрова. http://www.vgdimitrova.hit.bg/professional.html Само й прочети квалификациите.

Мими22, не си играй с експерименти по лекари. Отивай при Димитрова.
Бих ти казала или Мазнейкова, но аз съм разочарована от втората, пък и има доста лоши мнения за нея.
Томова може да е много добър специалист, но не е най-добрата.
Обади се за Димитрова и като ти кажат, че няма часове, кажи за проблема. Ще те приеме извънредно, аккто направи със снежанка.
Успех!
ПП. Този Марков май беше спекъл още някоя от нашите мами Thinking

И да кажа: няма риск при амниоцинтеза! Има 1% на хартия, което е колкото да се каже, че има вероятност теоретично! Стига да я направи специалист, разбира се, а не някой, който тепърва се учи...тогава риска може и да е 50%

# 187
Момичета, пожелавам ви всичките ви съмнения да се изпарят и да донесете добри новини! Прегръщаме ви силно!  Hug  Hug  Hug

# 188
Съгласна съм с това,че % на бебчетата със съмнение за аномалия които са се потвърдили е много малък!.Милички,че те в колко случай дори пола на бебето не познават (поне за това се порових)  Shocked .Бъдете силни,обичайте бебочетата си,ние ще ви прегръщаме и помагаме от разтояние и всичко ще се нареди.  Hug

# 189
Момичета горе главата, нали знаете че сега не трябва да се тормозим излишно,а да сме настроени позитивно.Сигурна съм че с вашите бебоци всичко е  наред,но за съжаление всички доктори се изказват прибързано и ни нашашкват излишно.
Аз днес съм на 3D при Марков и се надявам да разберем пола на бебо и после ще пиша какво е станало. Вчера го усетих за първи път и усештането беше невероятно-пожелавам на всички,които не са си усетили бебеоците да ги усетят съвсем скоро

# 190
  • София
Здравейте, момичета!

Kanela, mimi22, стискам палци всичко да е наред. За Димитрова съм чувала много добри неща като специалист, лично моята лекарка я хвали много, нейна ученичка е, така че е добре да отидете при нея. Единственото, за което трябва да ви предупредя, че съм чувала, че е малко рязка и груба - не знам дали е така, аз не съм ходила при нея, но е хубаво да го имате предвид и да се подготвите психически. Иначе за амниоцентезата от сърце ви съветвам да я правите, ако са ви насочили към нея. Разбира се, всичко зависи от личната ви нагласа - за себе си аз съм решила, че нямам силите да гледам увредено дете и ако узная за някакви малформации предварително, ще предпочета да го махна. Но ако вие имате друго мнение по въпроса, тогава просто не се затруднявайте с изследвания.

Ох, отдавна не съм писала, доста изчетох и много теми минаха. Що се отнася до брака - аз съм омъжена за трети път. Embarassed Пълен рецидивист съм в това отношение.  Mr. Green Сега, третият път нямам още църковен брак - планирахме го за юни, ама като стана бебето реших, че е по-добре да го отложим за догодина, когато ще съм пак слаба и хубава ( надявам се! Blush).

Иначе аз съм добре - малко ми е нисък хемоглобина и ми изписаха Малтофер.

А, да ви питам нещо - колко се чакат резултатите от БХС?

# 191
Здравейте и от мен днеска! Пожелавам ви един хубав,макар и много горещ ден  bouquetАбе като чета БХС,тва онва сте правили и пак почвам да се вбесявам на тоя моя лекар #2gunfireИ на мене ми става лошо по жегите,особено като е такова задушно и трябва да ходя на работа Twisted Evilи нкой ъб не обелва за хемоглобин или каквото и да било,даже сега сама ще си предпиша и Зимафлуор,че не ща и зъбите да ми се развалят! Те поне засега са наред...

# 192
  • Варна
Здравейте и от мен.  Heart Eyes

Лек и прохладен ден ви желая.

Kanela гледам че ще се прибираш във Варна. Тук има един специалист д-р Балев - образна диагностика - можеш да се порзровиш из форума и да прочетеш малко отзиви за него. Казват че е много добър - най-добрия във града и общо взето май всички здравни заведения се възползват от неговите услуги - това от познати сестри лекари чувам. записването е малко трудно. Но по принцип не пречи да се възползваш и от него. нали имаш рода тук ако искаш ще ти дам координати на клиниката където преглежда да ти запазят час.

горе главата момичета не се предавайте толкова лесно на отчаянието.   bouquet

# 193

Kanela гледам че ще се прибираш във Варна. Тук има един специалист д-р Балев - образна диагностика - можеш да се порзровиш из форума и да прочетеш малко отзиви за него. Казват че е много добър - най-добрия във града и общо взето май всички здравни заведения се възползват от неговите услуги - това от познати сестри лекари чувам. записването е малко трудно. Но по принцип не пречи да се възползваш и от него. нали имаш рода тук ако искаш ще ти дам координати на клиниката където преглежда да ти запазят час.

горе главата момичета не се предавайте толкова лесно на отчаянието.   bouquet

И аз съм чувала добри отзиви, а и самата аз ходих на фетална точно при него.Не е много приказлив, но  важното е да е добър специалист.Така, че и аз те съветвам Kanela, ако решиш при него да отидеш.
Стискам палци и на mimi22!
Желая ви спокоен ден мами!  Hug

# 194
Mimi22, стискам палци всичко да е наред с бебо. Поискай и второ мнение от специалист, но не започвай да ги обикаляш наред, защото ще те побъркат - всеки ще даде различно становище. Най-голямото чудо вече се е случило - ти си бременна и носиш нов живот в себе си. Сега само трябва да се изясни има ли наистина проблем и ако има как предлагат лекарите да се реши. Смелост!

А относно местожителството аз съм в Западен парк, няма ли някой в тази част на София?

Общи условия

Активация на акаунт