В коремчето ми бебе се върти, ДЕКЕМВРИ то ще се роди!"

• 12 609
  • 273
  •   1
Отговори
# 135
Сънчо много съжалявам за загубата ти.Дано скоро се въстановиш от преживяното и ще чакаме да се похвалиш с нова бременност.
Иве приятно изкарване на морето.Да се попечеш и заради мен,че тази година ми се очертава да не излизам от малкия градец в който живея.
Като се отвори думата за свекърви,да ви похваля и моята.Тя има само един син и Рали е единственото и внуче(засега де),но тя не си дава много вид на примерна баба.Не може да я гледа за повече от няколко часа(горката много и е трудно,а Рали не е палаво дете),но пък иначе е много компетентна в отглеждането на деца и винаги дава (безсмислени,излишни и дори глупави) съвети как да си гледам детето.За жалост живеем в една къща,един етаж под тях и оттърване няма.
Е стига съм се оплаквала.

# 136
Здравейте момичета и от мен!Малее като чета какви неща пишете за питки, пердета и перални...спрете се малко....не че аз вчера не правих 100 неща от перални до пране на черджета ама...все си мисля че трябва да успокоим малко топката:-)Днес обаче само в Зоото сме или 3 часа....лелее как печеше, ама пък се разходихме супер хубаво...Малката полудя да тича и крещи на воля...Имахме неблагоразумието да влезем при змиите..лелееее каква смрад беше...и май не само на мен ми вонеше лошо:-)))
А за свекървте темата можем да я разискваме многоооо, въпреки че аз от мойта не мога да се оплача...тя е германка и е възпитана по друг начин...мн.фин човек е!Е аз я вийдам 2 пъти в годината, може би и това е фактор да се разбираме добре Joy Joy Joy Няма да им отстъпвате момичета и май наи-добре по рядко и по далече:-)Лека вечер ви желая ние след малко излизаме пак по разходки.

# 137
  • СОФИЯ
mamaYanni в кой град  живееш?Аз също съм от малък град,но живея в София.Аз съм от Видин.
За свекървата:Все пак ви делят стълбите!Добре си! Hug

# 138
о, galcho, и аз съм от видин. родена съм в русе, но до 18тата си годишнина съм израстнала във видин. майка ми и баща ми още са там. макар че исках да ги изтегля в софия, не искат, свикнали са си. поне засега. макар че майка ми май ще трябва да я изтеглям към букурещ, ако всичко приключи успешно Simple Smile
аз много мързеливо я давам тия дни. е, бях на работа днес за 2-3 часа, че имаме проблеми и свиквахме спешна среща, но освен закуската, обяда и търсенето по чували на летни дрехи, които стават и на мен и на таткото (той расте успоредно с мен, че ако не и малко по - прогресивно), а и 2 перални, нищо друго не съм свършила. хвърлям топката на кучето Simple Smile

# 139
  • СОФИЯ
 vencho и аз съм живяла до 18 г. във Видин!И моите родители живеят във Видин.Гледах ти снимката,но не те познавам.Малко си по-голяма,може би затова newsm78МНОГО СЕ РАДВАМ,ЧЕ СИ МИ СЪГРАЖДАНКА! Hug

# 140
да, и на мен не си ми позната на снимката. но съм почти сигурна, че родителите ни се познават, в тоя град мисля, че почти всички от това поколение се познават. постоянно се изненадвам. ами ние едно време живеехме в калето, а аз учех в 4тото, после се преместихме на блок 144 към парка толбухин, а аз - в математическата, накрая аз се преместих в софия, а нашите на тодор петров до 6тото. за съжаление, не си ходя често на видин, може би веднъж в годината и то за кратко. нашите също идват веднъж тук и ако се засечем в софия, това е. но винаги ми харесва за 1-2 дни да се завърна там. обикновено се виждам само с наште обаче

# 141
  • СОФИЯ
vencho определено не сме се засичали.Аз живеех в "Строител",до стадиона.Там са и родителите ми сега.Имам и село и там ходят през уикенда.Основното си образование завърших в седмото и след това в ТОХ-бившата "Вела Пискова".След това в Крайова една година...и в София.Ние често си ходим на Видин.Наистина ми е хубаво,но немога да живея там.
Малко го превърнахме в личен чат,но моля другите да ни извинят! ConfusedЛека вечер на всички!Отивам да си оправям мъжете и да си лягам и аз!До утре! smile3507 smile3524

# 142
Добро утро от мен.   bouquet

Сънчо , много съжалявам за това което преживяваш  Hug и се надявам силно след няколко месеца да си отново в отчетните редици.
Целия уикенд прекарах на вилата и добре си починах, днес съм на консултация и нямам търпение да видя бебока как е ,че изобщо нищо не усещам и ми е притеснено.
Весело изкарване на почиващите ,лека седмица на работещите и приятно мързелуване на неработещите  Laughing като мен. Ще драсна след прегледа ,а сега отивам да закусвам да не губя форма  Grinning

# 143
  • Бургас
Добро утро на всички!Сънчо.ужасно съжалявам за случилото се,всичко ще бъде наред само не губи надежда!
Ние бяхме през уикенда на палатка с приятели и беше страхотно,бяхме в гората до един водопад!С нетърпение очаквам консултацията на края на месеца!
Усеща се жегата още от сега!
Пожелавам Ви приятен ден изпълнен с много положителни емоции!

# 144
Здравейте момичета, аз тук съм нова, мотах се из "проблемно забременяване и рискова бременност".  В петък бяхме на фетална морфология при д-р Димитрова и тя видя 2 кисти в мозъка на детето, 15 г.с.+5 дни. Тя каза, че нямало нищо страшно, щяло само да изчезне, но аз полудявам. Ако знаете нещо, моля ви ми напишете. Иначе пия аспирин-протект, защото не ми се кръвоснабдява матката добре. Причината за това сигурно е , че имам лупус-автоимунно заболяване. Днес бях за БХС. Много ме е страх вече от всичко. Благодаря ви предварително.

# 145
Здравейте момичета   bouquet
Мнооого слабо днес  Tired То аз съм намалила активността си във всяко едно отношение и за сега има ефект - зацапването спря. Играем на Тука има - Тука нема явно, но е време да спрем. Сега съжалявам, че не поисках мобилния на Ива - можеше и ние да изтипосаме някоя снимка - ей къде са Златни. Но последните дни главата ми се беше изпразнила.
Хайде до скоро   bouquet
Дивчо - щом лекарката е казала д не се притесняваш - по-добре я слушай. На нас едва ли ни говори нещо това  newsm78 То е лесно да се дават съвети - я ме питай как изкарах почивните дни...

# 146
Здравейте момичета...къде сте днес? Малееее топлината май ви действа мързеливо Laughing
Дивчо...може би това е нещо физиологично което детето преудолява с израстването...не ти ли каза нещо друго...само така пусната информация всеки би подлудила....И аз съм си записала час при нея...но ми е чак за авгует месец.
Амадис как ти завиждам че си на морето...и аз съм от варна но живея в София от доста години и само по месец Лятото сме там....тази година ще е август....
Дано със всички всичко е ок.
А забравих щях да питам нещо...някой правил ли си е БХС на място различно от майчин дом?
Моя приятелка каза че в някаква лаборатория частна си е правила.Дали е така или нещо не е същото изследване?Питам защото тя ми каза че резултата и е излязал на следващия ден...ако наистина е так апо добре да си спестя 1 седмично чакане и напрежение....

# 147
mamaYanni в кой град  живееш?Аз също съм от малък град,но живея в София.Аз съм от Видин.
За свекървата:Все пак ви делят стълбите!Добре си! Hug
Аз съм от град Попово(област Търговище) bowuu

# 148
  • София
 Hug Аз се записвам и продължавам да чета - изписвате темите за отрицателно време, просто сте страхотни  Heart Eyes Аз се прибрах от Гърция успешно, пътуването мина доста леко и се топнах даже в Егейско море  Laughing Ще покажа снимки, но първо трябва да ги кача Wink Утре сме на доктор и нямам вече търпение, сякаш мина цяла вечност откакто го видяхме миналия път  Rolling Eyes
Да ви се похваля - кумата ми роди в събота   bouquet Мъж Борис, 49 см, точно 3 кг. Много е красив и много послушен. Живот и здраве в сряда ще ги изпишат.
До после ви оставям, за да наваксам   bouquet
Хубав ден на всички  Hug

# 149
Дивчо...може би това е нещо физиологично което детето преудолява с израстването...не ти ли каза нещо друго...само така пусната информация всеки би подлудила....И аз съм си записала час при нея...но ми е чак за авгует месец.
D-r Dimitrova kaza da ne se pritesnqvame, 4e shtqlo da mine samo, no trqbwa da se sledi i hodim na 4 sedmici na fetalna morfologiq. Strah me e, vse pak ne vsi4ki deca go imat. Ina4e tq mi napravi mnogo hubavo vpe4atlenie, hodili sme 2 pyti prez 12 i 16 sedmica.

Общи условия

Активация на акаунт