В коремчето ми бебе се върти, ДЕКЕМВРИ то ще се роди!"

• 12 616
  • 273
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро и от мен ... то при вас не е много утро ама тук си е и аз преди малко се събуждам.
Аз още не усещам бебчо , макар че ми е втора бременност и много добре познавам движенията , но уви , сигурно още е рано , ще чакам и без това друга работа нямам .
Някоя от вас пие ли витамини за бременни и ако да става ли ви лошо от тях , защото на мен гаденето почти ми премина , но сутрин и вечер , като си пия витамините и след това ми става лошо и е много неприятно , ако ще е така през цялата бременност незнам как ще издържа .

# 121
иве, преди да си зачезнала, искам да ти пожелая прекрасно време и готини емоции на морето. внимавай със слънцето и се разхождай по морския бряг. ще те чакаме Simple Smile
kalinuccia, аз точно това си мислех Simple Smile, че ще съм някоя от 49те. след 2 седмици ще имам вероятно резултатите от втория БХС (чак в петък ще го направя) и ще докладвам. сигурно ще съм в гърция на морето, но той лаптопа си е закачен за мен. колкото до амнио-то сигурно ще си го направя в румъния, защото разбрах, че се лежи няколко дни, а в софия трябва да си лежа сама. тук поне мъжът ми ще ме наглежда. една българка си е правила тук амнио-то и е минало добре. ще трябва да им се доверя
galcho, аз си правех изстискан лимон с газирана вода (можеш да си сложиш и мед), освежаващо е, а и има и много витамин ц, иначе само еферелган пия, друго ме е страх
сънчо, страшно съжалявам за случката, много е тъжно. стискам палци да се възстановиш и скоро да си пак в редиците
а аз днес си купих първия панталон за бременни, след като установих, че мога да си нося единствено дънките, а тук е 35 градуса и се сварявам в тях

# 122
Иве, хубаво изкарване ти пожелавам! Така ми се ходи и на мен, направо две не виждам от мерак  Grinning
Галчо, ми то точно тук можеш да споделиш и едва ли досаждаш на някого. Стискам палци да се вдигнете на крака бързо  Heart Eyes

# 123
Иве пожелавам ви една страхотна седмица на морето  grinning039

# 124
  • BABYLAND
   ИВЧЕ, весело изкарване на морето. Топни се  и заради нас - тези, които ще пропуснем тази година.
   Момичета, може и да ви завучи странно, но понякога се чудя дали това което усещам не е бебо. Слаби, леки побутвания в корема ми, като къркорене на черва. Не е внушение, по-скоро ако не е бебо е нещо друго, но със сигурност има нещо.  Mr. Green

СЪНЧО, безкрайно съжалявам за случилото се и ти съчувствам искрено за преживяното. За съжаление, на някои им е писано да преживеят и такава трагедия /при мен се случи 2 пъти  Cry/, дано това е най-лошото нещо, което е писано да те сполети и от тук нататък живота ти бъде изпълнен  с истинско щастие.   bouquet

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 09:47 от GOLDEN ROSE

# 125
Здравейте момичета,
днес ми е малко припряно, нали утре постъпвам в болница....., така че и аз ще отсъствам една седмица, Иве желая ти да си изкараш едно прекрасно море.
Сънчо, съжалявам за това което си преживяла Sad
Венчо стикам  палци, всичко да е наред, аз ще првя БХС на 25-ти юни, значи ще съм 16 седмици и 4-ри дни.
Това е от мен, до скоро! Simple Smile

# 126
  • Бургас
Здравейте!Докато успея да се включа в темата и ще има нова.Качих в албумчето снимка от срещата ни с dix6 в Приморско.
Приятен ден на всички!

# 127
привет момичета Simple Smile много хубави снимки сега ги разгледах  Peace обаче и се посмях на снимките ви с коремчетата Wink сигурни ли сте че н еса си били така и преди тези коремчета а Simple Smile ако пък наистина малко са напълняли да знаете че е сланинка , а не бебето което е пораснало Simple Smile в тези седмици е абсурдно да си личи бебето. но по важно е че сте се снимали и ще имате база за сравняване. аз съм обратно - преди 2 месеца бях като в 7 месец бременна, а сега направо ми се е прибрал тумбака - свалила съм 6 кила. миналата бременност в тези месеци бях 10 кила по малко, нямах грам сланина и мога да ви уверя че чак в 5 месец бебо се забелязва долу на корема като една малка топка Simple Smile в 6 месец вече и другите го виждат. това пак повтарям е само при тези които драстично свалят като мен. но сега е лято ще се движим много, повече сокове и плодове, и ако знаете как чакам дините  Crazy та нетрябва да се отпускаме много 15 кила е достатъчно да се качат за цялата бременност, аз дано кача и 10 де, че това ми е проблем.

# 128
забравих да ви се похваля - вчера цял ден се мотахме по магазините, купихме на мъжа ми ризи 3 броя, а аз си купих най обикновена суперска рокля от чист тънък памук с чиста финна памучна подплата и то само за 28 лева  Shocked сдобих се и с едни бели памучноленени панталони за 46 лева че ще ходим на сватба след месец, а нямам никакви нови дрехи. ще се снимам с тях да ви се изфукам защото много им се радвам  Joy взех си също така и нов епилатор че стария е вече много стар и нестава. ама това е с покупките от мен, приятно шляене на всички днес аз ще се къносвам  Grinning

# 129
  • СОФИЯ
Здравейте и от мен!Днес съм много по-добре от вчера.Станах, теглих си душ,разшетах се и определено мисля,че се оправям! newsm44Сина ми вече се оправи и утре сме на линия-аз на работа,а той на градина.Надявам се да съм добре! Praynig
Anaise и аз така се радвах на новите си дрешки преди около 2 седмици/моите са за бременни/Аз никога не съм отслабвала по време на бременност,но сега докато сме болни и съм вкъщи съм смъкнала 6 кг.Не можех да повярвам вчера на кантара си.По принцип забременявам 57 и раждам 80 кг. Embarassed
Искам и аз да пожелая приятна почивка на Ивалинаи,но мисля,че тя вече е близо до морето и не ни чете!
anna_nik ти защо ще влизаш в болница!?Заради серклажа  ,мисля newsm78

Последна редакция: нд, 17 юни 2007, 12:27 от Galchoo1

# 130
радвам се че сте здрави вече, то пък защо и лятото има болести  newsm78
днес и аз шетах - мих всички подове, действах с епилатова, направих една пита вътре със сирена и яйца, пуснах 2 перални, едната с пердетата и сегаще зареждам още една. чакам да се приберат татито и Ема да ядем и да лягат че мама ще се къносва за пръв път от 3 месеца  Shocked

# 131
Здравейте и от мен в тази тема. Аз да се оплача, от няколко дена имам гаден гърлобол и постоянно ми се спи  Tired . Позволих си да си предпиша лекарства сама. Взех си Стрепсилс и едно такова прахче дето се разтваря във вода и се пие топло,но си взех от детското. Прочетох листовките,никъде не пише,че е вредно за бременни. Утре съм на преглед и ужасно мн съм се стресирала. Тази вечер сънувах ужасни сънища,свързани с бебчо. Постоянно си мисля,че може да му има нещо,защото нищо не усещам. Даже корема вече ме наболява  по-рядко. Постоянно си мисля дали се развива добре,как се чувства и дали го храня достатъчно,защото още нямам мн апетит,а сега и с болното гърло съм по-зле. Добре,че поне нямам температура засега. Занемарила съм чистотата в къщи по всякакъв начин-вече почти нямаме чисти вилици и лъжици.  Почвам да съжалявам,че уволних чистачката,ама до преди седмица се справях и сама. Мъжа ми няма да се сети да изчисти поне малко или поне да пази чисто след като съм изчистила. На всичкото отгоре и свекървата ще идва със зълвата на гости по-късно и трябва да е чисто(да не се срамя пред гостите  Embarassed) Трябва и да готвя  Sick Искам вече да съм си в БГ при мама. така ми се лежи и ми се чете новата ми книжка... Tired Извинявайте,че така ви товаря с проблемите и терзанията си,но просто няма къде другаде да споделя. Целувки на всички мамчета и стискайте палци за прегледа утре   bouquet

# 132
desibarabesi като каза свекърва и аз ще се включа. моята както споделих е доста ограничен и простоват човек. никога не ми е помогнала за нещо, когато съм изнемогвала и съм имала нужда. но да и чистя и готвя  - не  Naughty сега знае че съм бременна, че имах проблем , че ми е адски лошо и че с мъжа ми сме сами, но за 3 месеца е дошла един път - в 6 часа вечерта да се отсрами, че роднините са я питали как е внучка й. Иначе тя си има друг внук по който е луда /на дъщеря си/ и само за него тича. помага само на дъщеря си и така. култовата и реплика след като родих секцио и едва се влачех беше - всеки си има майка  - и не дойде за нито един ден да погледа внучка си. много се ядосвах, направо бях побесняла и на мъжа ми защо не казва нищо на родителите си, защо правят така и т.н. е минаха 2 години докато се освестя и необвинявам и мъжа си. сега съм ги отсвирила и не ща и да ги виждам, няма и те да виждат Ема и така. чувствам се много добре със себе си и исках да споделя с тези от вас които имат подобен проблем с кретени да ги зарежат вместо да се опитват да оправят и натъкмяват нещата. хубост насила нестава.

# 133
Привет момичета   bouquet
Аз вчера се належах /щях да полудея - не е за мен това/ и днес си направих списък със задачи. Обаче нещо не ми се получи плана - първо поръчах тортата, оставих да измият колата, докато напазарувам в Пикадили и отидох да взема поканите за рождения ден. Обиколих и трите магазина за бременни, които знаех - и трите затворени  smile3516. Купих си от Колхозния пазар попчета - а сега ме мързи да ги чистя. И накрая - заваля дъжд и омазах пак колата.  smile3515
Сега се паркирам пред компа и ще почивам  Wink - чистенето, простирането и рибата - ще чакат!

# 134
  • СОФИЯ
Anaise много работа си свършила днес,а аз само на половината на теб Embarassed
Уцелили сме със свекърви newsm10 Моята е почти същата!Има разлика,защото поне прави опити да се преструва,че обича и Захари.Като му се радва Confusedказва:"Ох,на баба момичето...аааа момчето!"ТОВА МЕ ПРАВИ ЛУДА!Иначе е добра по сърце,но простичка.Зълва ми и промива мозъка и тя се влияе!Напоследък се е пречупила и все по -често идва у нас.Когато ни няма /Има ключ/готви,чисти и т.н.Не мога да се оплача от нея последната една година,но много ме наранява факта,че не обича сина ми!Питам мъжа ми дали ще обича  и бебчо,а той ми отговаря ,че нашата любов им е достатъчна.Наистина насила хубост не става!
Да се радваме,че не живеем заедно с тях! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт