В коремчето ми бебе се върти, ДЕКЕМВРИ то ще се роди!"

• 12 626
  • 273
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте милички, аз пиша за да ви кажа чао и да ви пожелая лека бременност и здрави бебенца.

За съжаление напуснах отбора преди почти 3 седмици. По-неприятното беше, че получих усложнения, но няма да ви разказвам (писах в здравословни проблеми, но по-добре не си пълнете главите с такива истории). Надявам се всичко да се оправи и след някоя и друга година пак да пиша в очакващи бебета.

# 106
съжалявям мила Сънчо, да чуя че ни напускаш отбора, но се надявам да ни навестяваш и да ни зарадваш в най-скоро време!
кураж мила! Hug

# 107
Сънчо, направо ми настръхна косата като четох какво си писала (не се сдържах и прочетох). Надявам се бързо да се възстановиш и всичко да е наред  Hug

# 108
Добро утро момичета   bouquet

Сънчо мила,  Hug
Наистина си преживяла много. Не стига психическата травма, която нанася загубата, а и физически трябва да изтърпиш безхаберието или по-скоро безотговорността на здравната ни система. Без думи съм.
Но не губи вяра - бъдещето е пред теб.

Аз искам да ви кажа, че който си прави сметки без кръчмар - криви му излизат сметките. Вчера планове - плаж, шопинг.....дрън-дрън.
За съжаление действителността е друга.  smile3518  Вчера след обед пак имах зацапване  - и хайде 2-3 дена ще го играем примък - отмък, ще лежа и няма да си показвам носа навън.  Много кофти схема - 2-3 дена зацапвам, 2-3 дена- няма нищо. Айде на Но-Шпа-то. Добре, че поне свекървата се смили и взе детето, че не мога да си представя моето зверче затворено 2 дена в къщи.
Иначе на Георгиев се обадих / сестрата му държа телефона до ухото по време на секцио / и човека ми каза да съм по-спокойна и да намаля темпото на интензивния живот който водя. Спонтанни аборти в тези гестационни седмици са много редки, а и аз си усещам бебчо като легна.
Лек ден и приятни разходки   bouquet

# 109
сънчо и аз прочетох. това с аборта е доста неприятно, но инфекция ли е станала неразбрах? да ви кажа има доста добри отзиви за света софия, но за мен най добрите лекари си остават в майчин дом.

# 110
Добро утро и от мен!

Сънчо, много съжалявам за случилото се, дано възстановяването бъде бързо и след време пак те видим в Отчетни!  Praynig

amadis, много хубаво, че лекарят ти е толкова съвестен, сигурна съм че почивката ще си каже думата и ще си по-добре! newsm10

В това хубаво време как ми се иска и на мен да съм в Бургас на плаж, но живот и здраве след две седмици съм там!  Party

Приятна почивка на всички и се забавлявайте!  Hug

# 111
Здравейте и от мен! Пожелавам ви прекрасен и слънчев уикенд!

Amadis как усещаш бебчо като легнеш? Питам те, защото аз непрекъснато мисля дали всичко е наред.

# 112
Здравейте момичета!Сънчо,съжалявам за загубата ти дано скоро я преживееш и да се похвалиш с нова бременост!Весел уикенд ви желая. Hug

# 113
Здравейте и от мен! Пожелавам ви прекрасен и слънчев уикенд!

Amadis как усещаш бебчо като легнеш? Питам те, защото аз непрекъснато мисля дали всичко е наред.
На мен ми е втора бременност. В началото си помислих, че са по-особени контракции, после газове, после си викам, че ми е още рано да усещам движението и си внушавам, но...Появява се само като легна, ниско долу - приятно гъделичкане. И винаги ме кара да се усмихвам и да си държа ръката там  pregnant

# 114
  • СОФИЯ
Здравейте на всички на линия!Не бих искала да ви занимавам с нашите проблеми,но като сме вкъщи и не излизаме в това хубаво време,с кого да споделя!? newsm45От вчера след обяд съм още по-зле!Само лежа , Sick и т.н.Започнах да вдигам и температура.Горките ми дечица-бебчо го тъпча с лекарства,а сина ми не мога  да го изведа защото съм труп.
amadis   благодаря за инфото.Вчера бях при личната и тя ми изписа  салвия на др.Таис за гърлото,лактофлор капс. за корема и Бромхексин за кашличата.Но вчера нямах температура и не го предвидихме.Каза ми и Фервекс и виброцил ,но като чета листовките не съм много съгласна newsm78Сега пия и парацетамол,защото ме тресе и t е 38,5.
Много се радвам Ивалинаи,че бебчо е О.К.
Сънчо много съжалявам за загубата и проблемите !Дано от тук нататък всичко да е наред Praynig
Много благодаря,че ме изтърпяхте,съжалявам ако съм досадна вече!Не обичам да се оплаквам и не съм ревла,но просто тези дни..... newsm45 newsm45 newsm45
Дано да доживея до сряда да видя бебето! Cry

# 115
Сънчо, много съжалявам, мила... Sad, за съжаление се случва.
Амадис, ти ме уби, в 12 г.с. го усещаш!!! Аз в 16 не съм сигурна, бебето ли е или перисталтика  Rolling Eyes
Венчо, не е трагедия  Simple Smile , твойто ще е в тези 49 здрави бебета!!!! Но при такъв резултат аз бих направила амнио без двоумения, но ти ще го повториш първо БХС-то, така че чакаме да докладваш!!! Ако правиш амнио, пиши кога и при кой, ако е в МД може да се засечем, въпреки, че аз съм малко по-напред.  Hug

# 116
Galcho, и аз в сряда ще ходя да видя нашето бебче, един месец мина от последния преглед, нямам търпение вече!

От парацетамола трябва да ти спадне температурата, а за фервекса и аз се учудвам, че ти го е предписала, защото и на мен нещо ми се върти, че не е препоръчителен за бременни. Много зле ти е сигурно сега, но пий чайчета, прави си гаргара и дано до 1-2 дни си по-добре! Дано всичко е наред!

И аз имам едни подозрения, че усетих бебока преди 1-2 дни, точно както го описа Амадис, но не съм много сигурна, нали ми е за първи път.

# 117
  • Sofia
Момичета знам,че тук не е мястото има си друг форум, но една приятелка която вече е родила ми каза една хитринка против стрии. Може и да я знаете но аз също искам да ви я кажа: чист зехтин затоплен за малко в микровълнова! кожата го поема много бързо, омекотява я и я подхранва, а и няма никаква химия.   bouquet

# 118
  • Sofia
забравих още нещо! нали нашите бебоци чуват всичко за това ето малко детски песнички ! http://www.bg-mamma.com/site/content/view/409/57/  Laughing Heart Eyes Joy
ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!

# 119
пък да ви кажа кви ги свърших днес...багажа е приготвен и утре рано заминавам за морето... newsm68
за жалост няма да мога да съм сред вас, но пък като се върна се надявам само на хубави неща да се радвам smile3521
...за новата темичка...един по избор, да не посочвам smile3534 да я прави...
хайде милички, чао от мен за сега и...умната  love001

Общи условия

Активация на акаунт