В коремчето ми бебе се върти, ДЕКЕМВРИ то ще се роди!"

• 12 627
  • 273
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте пак, прегледа ми мина добре ,бебока си расте и мята ръчички  Simple Smile .  Страшна жега е навън 35 градуса  sweating , не се живее. Полягвам пред телевизора и не мърдам.

# 151
  • Бургас
Радвам се dari76 че всичко при теб е добре

# 152
  • София
Днес и аз бях на лекар, но дали от жегата или просто не му се занимаваше така и не ме гледа на ехограф и сега ми е малко тъжно с леки примеси на тъга  Crossing Arms
Добре, че съм замислила да ходя на 3D идната седмица, че така не се издържа.
Искам и аз вече на моренце и с нетърпение чакам да дойде 26-ти за да си посрещна мама и да си я водя у дома  Joy
Апропо, мама Яни ми е почти градска понеже аз съм от Търговище, но по някакво странно стечение на обстоятелствата се забих в София и май ще трябва да поостана  Money

# 153
  • София
Здравейте и от мен, момичета! Най-сетне сколасах да седна и аз пред компютъра - много работа, много нещо! Tired

Вече забравих от сутринта какво исках да ви пиша. Излязоха ми изследванията на кръвта и урината - всичко е ок, с изключение на ниския хемоглобин. Изписаха ми нещо, ама забравих рецептата в майка си и още не съм си купила лекарствата, пък и не си ги спомням какви бяха. Съвсем съм изперкала, казвам ви! Blush

Сънчо, искрено ти съчувствам за преживяното! div4o, можеш да разчиташ на думите на Димитрова - чувала съм чудесни отзиви за нея. Венчо, хич да не ти пука за БХС - те са безкрайно неточни изследвания! Я вземи си ела и си направи някои платени прегледи тук, в България, че да ти е мирна главата. Peace

# 154
  • София
Благодаря ви много за топлите думи, съжалявам, че помрачих малко настроението.

Като минава време на човек лека полека му става по-добре.

Анайс, не знам и аз точно, по-скоро нещо като сепсис, май ми се е натровила кръвта от това, че първото почистване не е било качествено. В същност и аз не знам защо, по натам ще се консултирам с хематолог.

Колкото до Света София - бях много доволна от родилното и от отношението на всички там като отидох да раждам. В стерилитет, ин витро и консервативна гинекология, където лежах след като се върнах в света софия също всички бяха много внимателни. Да си призная сега си търся доктор от Света София, който да си къткам, ако може така да се каже - в смисъл да ходя при него периодично и на който да мога да разчитам в самата болница. Не знам дали Д-р Ташков старши, при който родих ще се върне на работа - моля, ако някоя от вас знае да ми пише на лични.

Прегръщам ви всички, ще мятам по едно оченце. Лека бременност и само положителни емоции.

# 155
Здравейте и от мен Simple SmileИзкарах един страхотен уикенд на морето Grinning Времето, водата и всичко останало е прекрасно надявам се по нататък пак да го видя и на вас го пожелавам Sunglasses Клер аз също съм с нисък хемоглобин и ще ходя да ми изпишат нещо, а иначе тези дни ядох само рибка /нали е пълна с желязо Wink/
 Момичета какво става със срещата на 23 или на  24 хаиде че време не остана. дайте да видим последно как ще е удобно за повечето аз специално предпочитам  24 по всяко време,че на 23 имам ангажименти,но в крайна сметка както стане Simple Smile

# 156
Здравейте всички,записвам се и аз във темата.
Да питам-в коя седмица усетихте бебчо да мърда и случвало ли ви се е после 2-3 дена да не го усетите?!

# 157
Добре дошла moonlight , аз още не съм го усетила и док ми каза днес ,че към края на 4-я ще почна да го усещам.

Мен нещо не ме свърта в леглото и пред компа не ми се седи ,навън е жега не става за излизане ... ей така е най-неприятно  Crossing Arms

# 158
Здравейте на всички,
аз рядко намирам време да пиша но се опитвам поне да чета .. темите винаги са страхотни...
всички много разтревожени мами искам да посъветвам да мислят много позитивно ако повярваш ама наистина много  в нещо то ще се случи...
Аз исках да ви питам някой имал ли е болки в областта на яйчниците , много ниско долу от около седмица имам някакви странни болки на различни места, около коремчето. а днес са само ниско долу ,лекарката ме гледа пусна ми изследвания и всичко е наред, но според нея болките не са нормални, каза ми да пия но шпа, спазмалгон и мъгнерот...
Моля ви споделете на някой случвало ли му се е...
А за БХС някой може ли да ми каже къде да прочета нещо повече. Аз смятам да си го направя по добре да съм наясно с рисковете, но все пак бих се радвала да имам повече информация.
Пожелавам спокойна и щастлива седмица на всички...

# 159
Добре дошла moonlight , аз още не съм го усетила и док ми каза днес ,че към края на 4-я ще почна да го усещам.

Мен нещо не ме свърта в леглото и пред компа не ми се седи ,навън е жега не става за излизане ... ей така е най-неприятно  Crossing Arms

Мерси!Ами аз мисля,че досега го усетих поне няколко пъти ,но от 2-3 дни е "мълчание".Болна съм и имах температура от снощи още която много трудно падна и тн..та сега се чудя добре ли е,как е...кофти работа.

Аз като гледам тук си подухва ветрец и си е много хубаво,но тъй като съм като парцал-седя си в къщи. Sick

# 160
Всъщност ти вече си раждала ,така че е нормално да го усещаш по-рано от първескините.

malenush ,ти защо не ми отговаряш на въпроса за датата на сватбата  Thinking май пропускаш с четенето ...  Naughty  Wink

# 161
Ама съм отвеяна ,уж забелязвам такива събития ,а днес пропуснах цели две...

Честит рожден ден на XIXI ,да си много здрава ,весела, щастлива и на Нова Година най-сладкия подарък.    ura Gift

# 162
Здравейте момичета,
Благополучно се завърнахме от моренцето. Беше толкова хубаво, че никак не ми се прибираше в София и вече правя планове кога пак да отидем.
Днес ходих при док. Човечето е добре и много е пораснало Simple Smile За първи път видях как бие сърчицето му.  Много ми е странно, че не изпитвам някаква дива радост като виждам бебето, а по-скоро съм като зашеметена. След прегледа си тръгвам като замаяна и дълго време нищо не ми минава през главата.

Приятна вечер на всички  Hug

Аз сега ще се опитам да изчета какво сте писали последните 2 седмици, а то е многооо

# 163
  • София
Дари, виновна по всички параграфи... ама започвам да пиша, знам, че трябва да напиша нещо конкретно пиша, пиша и най-важното се оказва, че съм забравила  #Crazy
За 7-ми юли я тзаписах и то в Търговище понеже тук в София адски много се изнервих и нямаше да се получи нищо . Всъщност ако изобщо се получи един ден на преклонна възраст може да издам  бестселъра на моя живот Wink
Твоята за кога е   bouquet

# 164
Blo и аз имам такива болки. От началото на бременността ме боли нещо - ту яйчници, ту ниско долу. Имаше и периоди когато не можех да вървя - имах чувството, че ще се изсипя  Embarassed Но от както влязох вече в 13 г.с. болките понамаляха значително.

А на другите мами - не излизайте много много в тия жеги. Релакс!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт