В коремчето ми бебе се върти, ДЕКЕМВРИ то ще се роди!"

• 12 631
  • 273
  •   1
Отговори
# 165
  • BABYLAND
Слабааа, много слаба активност днес. От времето ли е, от мързел ли е, не знам.  Mr. Green  С мама ходихме на кино, после да метнем по една салата, и изморена се прибрах в къщи. Пържих тиквички /че аз навремето само ви пуснах мухата, но все не намирах време да си направя/ и с огромен кеф хапнах. Сега уморена и преяла седнах да видя какви сте ги вършили днес. Останах очудена че сте писали толкова малко.
   Чакаме сватбени снимки, морски изгледи и разкази. Тези, които ще си седим на д-то цяло лято само си представяме моренцето.  Cry

# 166
Здравейте мами!Аз уикенда го прекарах на Рилския манастир и днес се прибрах-изкарахме си чудесно,дано и вие да сте изкарали добре почивните дни.Пожелавам ви лека седмица и да не се преуморявате много Hug

# 167
Добро утро момичета HugАз днес съм в страхотно настроение  bigdance2 Верно че одъртявам от една страна но пък щом все още се радвам на Рожденните дни значи че не се чувствам стара Mr. Green Айде къде са другите 2 рожденнички...момичета излезте от нелегалност а аз съм ви обещала да ви черпя по питие виртуално cheers Да изкарате хубаво и да получите мн.хубави подаръци, въпреки че май по хубав от това което си имаме вече  preggo няма.Хубав ден на всички!!!

# 168
Добро утро!
Днес пак май има 2-3 рожденички, нали? Ако не се лъжа едната беше Венчо, но трябва голямо ровене, за да проверя. Да са ни живи и здрави и един хубав ден им желая! А довечера- умерено с танци-манците и коктейлите  Grinning
Ей, наистина голяма жега. Купихме си климатик и в неделя ни го монтираха. Два часа по- късно имаше страхотна буря и не се е налагало да го пускаме. Вчера по обяд го включих и се държи като най- обикновен вентилатор. Той верно че е евтин и глупав, ама чак толкова  newsm78. Освен нещо бурята да го е повредила.
Ето я едната- Честит рожден ден, Лионка! Наистина си в страхотно настроение- все така да ти е цялата година!  thumbsup

# 169
Честит рожден ден, мила Lionka. Наистина вече имаш най-страхотния подарък, но това не пречи да ти пожелая много здраве, любов и прекрасни мигове с любимите ти хора - весел празник! 1dating Здравейте на всички останали момичета. няколко дни не бях с Вас, но ми се събраха много лични ангажименти и затова. Сега съм на линия и чакам хубави новини за бебоците. Весел и успешен ден и внимателно със жегите. Целувки Kissing Heart

# 170
Честит рожден ден на Льонката, Дани_т и Венчо ,много здраве,любов и здрави бебчета през декември.   bouquet

Моята сватба е на 27.07 , за 7.7 тук няма никакви места и ще има над 30 сватби, а това е страхотна дата.

# 171
Здравейте,момичета,и аз съм днес в супер настроение и искам всички да сте в такова! Tada Честит рожден ден на Лионката и Венчо от другата рожденичка!Пожелавам ви весел и слънчев ден,много приятни емоции и подаръци,а довечера cheers  party023  Дари,благодаря за пожеланията!Целувки на всички! Heart Eyes

# 172
Добро утро и от мен.
Лионка, Венчо и Дани - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet
От щастие, късмет и любов да не се оттървете ! Приятно празнуване и днес имате двоен повод да се чувствате специални.
Венчо - защо си мислих, че си по-възрастна и по-закръглена  Crazy , и като ти видях снимката - щях да падна. Много си красива - признавам си   bouquet
Най-добрата ми приятелка от детинство има рожден ден днес.

Аз вчера се издокарах с бял панталон, гащички и костюм /пола и потниче/ за бременни и наистина се чувствам много удобно в тях.
Усоях да намеря Катеричка за рождения ден на дъщеря ми утре  Crazy

# 173
честито на всички рожденници , да са живи и здрави  Heart Eyes
относно сватбите ние с мъжа ми се каним да се оженим и в църква от 6 години, е явно догодина ще стане на 7-та Wink таман Ема ще е достатъчно голяма да се радва и да ни е шаферка  Twisted Evil
зяпах дрехи за бременни за по натам че сега няма смисъл да купувам - ами то само торбести буклуци и то на високи цени - много грозни какво е това нещо  newsm78

# 174
Добро утро и Честит рожден ден на всички бъдещи мами и настоящи рожденички  bouquetБъдете здрави, усмихнати и много много щастливи. На вас и на всички останали желая леко и безпроблемно бременеене и здрави бебчета като му дойде времето Grinning

# 175
  • BABYLAND
Добро утро, мамчета!
   Първо - да не си забравяме рожденничките. Да са ни живи и здрави, да бъдат много обичани и желани!!!    newsm59 bouquet Живот и здраве след някой и друг месец да гушкат рожбичките си.   ylinfant
    Днес сутринта ходих да ми точат кръвчицата. Док искаше само кръвна картина и кр. захар, но аз си пуснах всичко за което се сетих - васерман, спин, токсоплазмоза и незнам си още какво. Колкото и да се опитвам да не мисля за резултатите...определено ми е доста притеснено. Източиха 6 епруветки с кръв, а на мен ми стана и лошо на всичкото отгоре.  Embarassed Не ме е страх от игли, но понеже бях във Военна болница /там работи свекито/ и като ме наобиколиха една сюрия лекари, сестри, санитарки - всички ме пипат, радват ми се, задават въпроси, прегръщат...ми то нямаше въздух в стаята. Като станах от леглото ми прилоша, та пак си легнах - хайдеее, два пъти повече хора се изсипаха да ме успокояват...а на мен ми беше смешно.
   Стана дълго, сори!  Mr. Green

# 176
  • София
Добро утро и от мен!
И ЧРД на рожденичките! Знаете ли, че 19 е едно изключително щастливо число за рожденна дата - би трябвало да сте големи късметлийки и да нямате никакви проблеми от материално естество през целия си живот.  bouquet

Момичета, купих си най-сетне лекарството за хемоглобина - Малтофер. Между другото лекарката ми е записала да ям и коприва, спанак, червени меса, лешници, бадеми и не си спомням какво още за анемията. Имайте го предвид, ако и вие имате по-нисък хемоглобин.

# 177
  • Sofia
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  на Лионка, Венчо и Дани   Tada ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА СЕ РАДВАТЕ НА ЛЕКА И УСМИХНАТА БРЕМЕННОСТ!   bouquet

# 178
  • София
Я, колко празнично било тук днес! ЧРД и от мен на всички празнуващи! Да сте живи и здрави и много щастливи! bouquet

Аз пък в неделя си купих вече панталон за бременни. Ами, друго си е с него! А и има още накъде да расте корема. Цената - 36 лв. Изглежда като съвсем нормален прав панталон, само отгоре има едно леко ластично парче с връзки, което се разтяга в зависимост от големината на корема. И тъй, доволна съм и да знаете, че не всички дрехи за бременни са грозни и торбести! Wink

Изписаха ми едни билкови таблетки Неоренал, заради моите бактерии в урината дето ту ги има, ту ги няма. Сега трябва да пия 3 пъти по 1 хапче, а те са ми малко гаднички... ето днес изпих първото и като ми се лепна за гърлото, направо щях да си умра от задавяне! Иначе миришат хубаво, едно такова свежо... Thinking

Е, оплаках се, сега да ходя да работя! Приятен ден! Hug

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 11:04 от G-Baby

# 179
  • София
Честит празник и от мен на трите рожденнички!  newsm59

Да сте много здрави, красиви и обичани!!!

Общи условия

Активация на акаунт