Цвят от тиквичка щракни и при нас го ти пусни - фотоманиачки 9

• 15 017
  • 350
  •   1
Отговори
# 60
Има, огромен Hug

# 61
# 62
  • София
Гледам китките на Амбър!! Чудни сааааа  Grinning Grinning Grinning
И дъжда на Вечерница е прекрасен!

Лулу, както винаги супер кадри  Hug

Аз цял следобед цъкам ей тоз кадър по-горе... и цъках, цъках, пък го пуснах 1:1 Не се оправям с шопа или поне не толкова, че да успея да направя каквото искам. Дребното пие антибиотик и се оправя, а аз издебвам моментите докато се прави, че спи... Twisted Evil

# 63
В тази връзка, Лу, как успяваш, аз ли не съм наред, че не мога да се справя с болно дете, изискващи шефове, мъж, къща и лично време. Ако да, кажете някакъв трик, готова съм схеми всякакви да приемам.

Фрида, аз не съм кой знае какъв коректив в това отношение. Първо майка ми и баща ми много ми помагат - Мартина не ходи на детска, те се съгласиха да я гледат през деня. Второ работното ми време се спазва доста стриктно, не ми се налага да работя през уикендите, не ми се налага да оставам след работа. Трето мъжът ми много се занимава с децата. Четвърто - няма вечер, в която да съм си легнала по- рано от 2 Tired Така издържам около 2-3 седмици, след което ми трябват 2-3 дни почти непрекъснато спане, за да презаредя Grinning

Вечернице, аз залагам на квадратен кадър newsm78

# 64
  • София
Лулу, ти поне презареждаш... Tired
Аз я карам вече на автопилот, щото освен редовното ми раб. време бачкам допълнително и дребната не спря да ме преследва с въпроси "Защо това? Защо онова?"  Twisted Evil

И как ми се иска да избягам някъде сама със себе си, ама няма, това е положението  Confused Mr. Green

# 65
Ваче, на практика в момента работя на три места - една работа със стандартно работно време и още две места, където съм на хонорар Tired Много ми е познато това ooooh! Да не говорим, че защотковците при мен вече са два броя Laughing

# 66
  • Вече в моята си приказка...
Вманиачих се във фотоснимането дотолкова, че всеки обект го виждам като снимка. При нас валя дъжд и направих няколко снимки. Показвам ги, моля за съвети, критики и друго:

А тази последната не е ли малко страшна? Sick

# 67
Мира първата ми харесва.
Последната не е страшна (и аз днес правих подобни;)) но нещо не ме грабна.
А що се отнася до вманиачаването,аз вече нямам една нормална разходка.Винаги съм с апарата и само се озъртам в търсене на обекти:) Много често дори и на детската площадка в квартала съм с апарат:)
Преди няколко дни излязохма на разходка край морето и още по пътя ,в колата, батерията ми падна.Е направо ми се отщя и от разходка и от всичко.
Добре че поне имам разбиращ мъж,който харесва това,което правя и всеки път търпеливо ме чака,докато се завирам в разни храсти и треви да снимам:) Heart Eyes

# 68
  • София
Ваче, на практика в момента работя на три места - една работа със стандартно работно време и още две места, където съм на хонорар Tired Много ми е познато това ooooh! Да не говорим, че защотковците при мен вече са два броя Laughing

Да бе, обаче аз може би неправилно се изразих.. аз просто не мога да презареждам... Embarassed Rolling Eyes Не знам защо.. ама колкото по-малко спя, толкова повече страдам от безсъние и... не знам и аз докога... Tired Wink

# 69
  • София
Mira, можеш ли да просветлиш лицето?

# 70
А що се отнася до вманиачаването,аз вече нямам една нормална разходка.Винаги съм с апарата и само се озъртам в търсене на обекти:) Много често дори и на детската площадка в квартала съм с апарат:)
Преди няколко дни излязохма на разходка край морето и още по пътя ,в колата, батерията ми падна.Е направо ми се отщя и от разходка и от всичко.
Добре че поне имам разбиращ мъж,който харесва това,което правя и всеки път търпеливо ме чака,докато се завирам в разни храсти и треви да снимам:) Heart Eyes

Добре дошла в отбора Joy Първо се почна с разходките, после премина на детските площадки, сега го влача навсякъде, барабар с двата обектива #Crazy Най голямата трагедия, беше като тръгнахме за зоологическата градина и аз си забравих картата в компютъра Rolling Eyes Мъжа ми се върна да ми я вземе Embarassed Embarassed Embarassed Това се случи и още два пъти, но поне бяхме по- близко и не го разкарвах много надалече Mr. Green

Мира, лицето ми идва тъмно, иначе идеята не е лоша. Опитай друг метод за обръщане в черно - бяло.

# 71
А моят мъж като ме види, че мъкна статива в кухнята и ме бъзика коя посуда ще ми трябва Joy
За да мъкна камерата си смених дамската чанта направо с един чувал Mr. Green
А какво ще ми трябва като дойде другата ooooh! - конски дисаги? hahaha

Мира, браво бе, портрета на малкия е много интересен. Със същите забележки за лицето.
И първата дъждовна ми допадна. Мен нали ми е дъждовно ooooh!

# 72

Е ти в дамската чанта ли го мъкна? Що не си купиш специална чанта?!  Wink Това беше втората ми покупка след апарата.

# 73
Като каза дисаги та да ви споделя - купих си една термо (хладилна) чанта от ТСМ за 12 лв. Е направо златна се оказа за фотоапарата - не пропуска, десена е весел и приятен, не е черна и апарата не се награвя, когато е топло, идеален размер за апарат + 2 обектива и 1 комплект батерии. Освен това народа мисли, чи мъкна нещо на децата и не му хрумва да ми я тараши Mr. Green

# 74

Е ти в дамската чанта ли го мъкна? Що не си купиш специална чанта?!  Wink Това беше втората ми покупка след апарата.
Имам си. Купих го комплект с чантата. Даже и на новия му избарах чанта. Да видим дали ще събира обективите Mr. Green
Обаче като хукнем нанякъде и аз грабна само апарата.
Лулу, един съвет от мен - сваляй снимките директно от камерата да не забравяш чипа.
Досега само така работя по принуда, щото са ми бъгави драйвърите за читателката на картите и ми прави номера. Confused

Общи условия

Активация на акаунт