Цвят от тиквичка щракни и при нас го ти пусни - фотоманиачки 9

• 15 019
  • 350
  •   1
Отговори
# 75
купих си една термо (хладилна) чанта от ТСМ за 12 лв. Е направо златна се оказа за фотоапарата ...

Жестока идея! Ще покажеш ли снимка на чантата ...не веднага,когато имаш възможност Rolling Eyes Дали още ги има?
Аз си ходя с черната чанта.И тъй като не смея да я оставя в количката,сигурно всички си мислят "Тая каква грозна чанта е нарамила"Simple Smile

# 76
Само аз още не съм пускала щипки.Ето един експеримент от днес:

http://amberka.multiply.com/photos/hi-res/16/13?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F16%2F13

# 77
  • Вече в моята си приказка...
Благодаря на всички за коментарите! Леко просветлих снимката на сина ми. Получи се това:
http://mimivi.multiply.com/photos/photo/4/26 - сега дали е добре?

И пак не се научих да правя размазан фон, какво да задам, как да настроя фотоапарата си. На фотоапарата ми има на обектива едно цветенце. Е, пробвах и на него да видя какви снимки стават - получиха се размазани отблизо, а надалеч са добре... Ох, дали ще се оправя някога с този фотоапарат. Или направо да търся нещо друго... newsm78

Реших се и аз пуснах една снимка във фотофорума... Embarassed

# 78
# 79
лулу златна си  Hug  Чантата е супер-ще видя дали още ги има.
Мира,лицето на детето ми стои на петна  Confused

# 80
Мира, чети си книжката на апарата.... ще си спестиш много налучкване и разочарования"))
ако нямаш- кажи си апарата ще ти намеря, но ще  е на английски, в или  най-добрия случай на руски..

# 81
И пак не се научих да правя размазан фон, какво да задам, как да настроя фотоапарата си. На фотоапарата ми има на обектива едно цветенце. Е, пробвах и на него да видя какви снимки стават - получиха се размазани отблизо, а надалеч са добре... Ох, дали ще се оправя някога с този фотоапарат. Или направо да търся нещо друго... newsm78

Реших се и аз пуснах една снимка във фотофорума... Embarassed

Мира пак ще повторя - не си губи времето с опити за размазване на фона с компактен апарат. Нещата опират до чиста физика. Невъзможно е при матрица с толкова малък размер и толкова малък обектив, да се получи дефокус. Сеге ще ме накарате да ви чертая картинки Grinning Апарата ти трябва да е с поне 10 оптичен зуум и кроп фактор на матрицата около 2/3 за да почне да размазва фона при портрети. СЕга може да го прави само в макро режим на мънички обекти снимани от много близко.

# 82
Амбер, сори за нахалството, но може ли да те замоля да качжиш пак онези два екшъна от миналата тема Embarassed Embarassed Embarassed Бях ги дръпнала някъде на служебния компютър, но забравих да ги прехвърля и на домашния. Сега ми казва, че е минало повече от една седмица от качването на файловете и трябва да съм регистриран потребител, за да дърпам, а регистрацията е платена Cry

# 83
  • Вече в моята си приказка...
Мира, чети си книжката на апарата.... ще си спестиш много налучкване и разочарования"))
ако нямаш- кажи си апарата ще ти намеря, но ще  е на английски, в или  най-добрия случай на руски..

Чета, чета, ама не разбирам... Изтеглих си и на Нешънъл Джеографик книжката за хубавите фотографии. Чета и по руските форуми... Абе, ще го схвана. Ама имам съмнение, че проблемът е в моя апарат... Но де да знам?!

Докато пишех лулу! потвърди съмненията ми! Благодаря! Sick

# 84
Еееееееех, хора, цял ден нямах нет, не можах нищо да кача днес от намисленото, ама хайде. Таман си мислех да питам тези от вас с по-сериозната и тежка техника навсякъде ли я носите, и виждам че станал разговор баш по темата Grinning. Моята машинка не е много голяма, но все пак си е обем, не мож я пъхна в дамска чанта, то направо си е отделна чанта. И както можете да се сетите когато не е с мен виждам такива неща,чеееее #Cussing out. Днес например като се прибирах вечерта каква светлина имаше, супер
Утре заминавам за две седмици на село тъй да се каже, и без нет, и без комп, вече усещам абстиненцията..... Joy Но смятам да поснимам здраво, и после ще показвам, ако има какво де Mr. Green

# 85
Амбер, сори за нахалството, но може ли да те замоля да качжиш пак онези два екшъна от миналата тема ...

Заповядай;)
http://www.rogepost.com/n/6812113723
http://www.rogepost.com/n/2550980051

# 86
Отивам да лягам, че вече едвам гледам.
Тези дни почти не съм снимала, но днес в офиса чистачката беше сложила едно много приятно букетче на прозореца. Реших да го щракна, ей така заради спорта Joy

http://luluto.multiply.com/photos/hi-res/16/22?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F16%2F22

Амбеееееееееееееееееееееееееееееер, злато сииииии  bouquet  bouquet  bouquet

# 87
лулу! да ти имам спорта аз на тебе  Laughing
Ей така небрежно пускаш някакви страхотни неща,снимани уж между другото  Laughing

# 88
Ааааааа само я снимах за спорта, но после се позаиграх с обработката Grinning Смъкнала съм един екшън за конвертиране в черно бяло и установих, че като го стопирам на определен етап се получават много интересни цветове  цветове.

Последна редакция: сб, 16 юни 2007, 01:10 от лулу!

# 89
Хайде лягай си че постингите ти стават все по-инетерсни  Joy

Общи условия

Активация на акаунт