Цвят от тиквичка щракни и при нас го ти пусни - фотоманиачки 9

• 15 035
  • 350
  •   1
Отговори
# 90
ха ха ха Joy Joy Joy hahaha #Crazy #Crazy #Crazy
Оф малкото се събуди и сега съвсем няма да мога да заспя Rolling Eyes Вече наистина последно, че утре няма да мога да си стегна багажа Rolling Eyes

Това е с онзи интересен екшън за обръщане в черно бял Mr. Green

http://luluto.multiply.com/photos/hi-res/31/38?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F31%2F38

Последна редакция: сб, 16 юни 2007, 01:46 от лулу!

# 91
Лулуто, пусни го този екшън за ч/б. А за чантата, как си слагаш сепаратори за да не се блъскат апарата с обективите? Иначе чантата много ми хареса и на мен.

Вчера снимах пак проба на дъжд, и щипки (ау, каква изненада), така че вече и аз да не съм капо по щипковата тема.

Днес ще водя маймунето при братовчедите в зоопарка.

Иначе за апарата, много го мисля-количка 6 кг., дете-11 кг., раница на дете 5 кг. (около), чанта-около 2 кг. (зависи  колко обектива, дали съм взела светкавица) = 24 кг. Ако реша да напазарувам на връщане ...... не че не го правя, но го претеглям много. Вчера го мъкнах за нищо.

Момичета, да сортирам трета тема или вече сте го свършили?

Lois-забравих, ама да те питам как си запазила файла за фф, защото това, което си качила е с отвратително качество, а тук снимката си изглеждаше съвсем добре.

Последна редакция: сб, 16 юни 2007, 07:40 от Фрида

# 92
От понеделник и аз мога да се включа в сортирането на темите, освен това съм подготвила три статии- за обръщане в ЧБ и за видове естествено осветление.

Фрида не ползвам сепаратор - обективите имат калъф. Събира дългия или два малки един над друг (има си преградка между дтях). Екшъна ще го кача в неделя, като се приберем, че сега ако не стана незабавно от компа, ще тичам пеш зад колите Mr. Green

# 93
Добро утро и от мен с едни щипки и китка Simple Smile

http://amberka.multiply.com/photos/hi-res/16/14?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F16%2F14

лулу къде замина?

# 94
Навсякъде го нося и аз апаратчето.Даже понякога и до близкия магазин като ходя,пак го взимам.Имам чанта за него,но ми е по-удобно в дамската,която само така се нарича,иначе по прилича на торба.А в нея има:апарат,обектив,кърпички за почистване на лещата и ключове.Всичко друго е по джобовете. Grinning Даже предпочитам да го нося на врата-винаги готов,ама понякога ме е срам,щото не съм кой знае какъв снимач,пък си увесила апарта на шията. Embarassed
Обаче ще проверя и аз за термочантата.Много ми се вижда удобна.Особено за предстоящи морета.

Амбър,кои са двата екшъна.Единият е синият,предполагам,а за втори не се сещам. newsm78

# 95

Амбър,кои са двата екшъна.Единият е синият,предполагам,а за втори не се сещам. newsm78

Другият прави снимката по-тъмна и контрастна+черна рамка до колкото си спомням.Дръпни ги-не са  големи и в папките им има снимка 'преди" и "след".

# 96
Не се отварят.Ще пробвам пак по-късно.

# 97
Това харесва ли ви?

# 98
Трислон, да   bouquet

# 99
о, даааа

# 100
Фрида, питаше за третата тема. Все още е твоя.
Рали, останалите как ще си ги разпределим?

# 101
Цък - досега ги разглеждах - много ми харесаха  Peace

# 102
Привет,

Повечето вече сте направо професионалисти!  Hug

Лулу!, честито ти студентство отново!   bouquet За снимките, които пускаш думи нямам! Целувки на Мартуша  Heart Eyes

Трислон, чешмите и на мен ми харесват много!

Всъщност, на мен почти всичко, което пускате ми харесва.

Пускам няколко снимчици и аз. По ваш съвет първо се мъча да снимам и като (ако) стане, ще започна да се опитвам да коригирам с фотошопа. Simple Smile

Тук са снимките

# 103
Trislon много ми харесват чешмите.Само ръчичката вдясно малко дразни ....  Confused
Пепа от снимките на Тео ми харесаха двете с пързалката  Peace

Ето още едни щипки и от мен и излизаме на разходка Wink

http://amberka.multiply.com/photos/hi-res/16/16?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F16%2F16

# 104
  • в гората
Трислон, много готина чешма.  bouquet
Амбър, последните щипки са супер, обожавам пранета и щипки аз:)

Проявих последния филм, който изщраках със Сонар-а и разочарованието ми е голямо, тъй като явно не съм превъртала докрай или пък не съм заредила филма както трябва и снимките са се позастъпили.На всичкото отгоре имам 2-3 на фокус, останалите са тъмни и леко мътни, а съм снимала на скорост 1/125 обикновено.  Rolling Eyes
Снимах приятелки на майки ми на раздумка, ето една от що-годе станалите снимки, въпреки, че близкия край на лицето доста се размазал, не е търсен ефект, май щеше да е по-добре всичко да е на фокус ама.... сложна работа с тоя Сонар и Пентакон-а, а и без светломер... ама стига съм мрънкала ами да си опичам акъла другия път.

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Общи условия

Активация на акаунт