Магазини Jumbo

• 245 411
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Как ще работи магазина по празниците?

# 676
  • София
Бихте ли ми казали,сутрин в колко часа отварят?

# 677
Бихте ли ми казали,сутрин в колко часа отварят?
в 10.00 Peace

# 678
  • София
Благодаря   bouquet

# 679
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Как ще работи магазина по празниците?

За сега работното време се остава както до сега без промяна за празничните дни. Сигурно ще почиваме само на 01.01.2008

# 680
А последно сега до колко часа работи магазина до 9 или до 10 часа ?

# 681
А последно сега до колко часа работи магазина до 9 или до 10 часа ?
До 21ч

# 682
  • София
До 21ч пускат клиенти, а до 22ч последните трябва да напуснат магазина.

# 683
Извинете за въпроса,но не успях да намеря по-назад в темата-къде точно се намира магазина (улица) и как най-лесно може да се стигне от летището до него??

А за бодитата-майки ми ми праща такива от Гърция(предполагам и тук са същите) и просто са страхотни!!! Party

# 684
  • София
Бул, българия 51....но понеже не съм шофьор за маршрут се сещам само през цариградско, орлов мост и нагоре през НДК....

# 685
  • Ланкър, планините Овнерог
С градски транспорт-последната спирка на авт.204

По-назад питах, но така и не видях отговор за мен.....Работят ли с Евролайн?

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 13:05 от Гита Ог

# 686
Бул, българия 51....но понеже не съм шофьор за маршрут се сещам само през цариградско, орлов мост и нагоре през НДК....
Благодаря ти!То и аз не съм шофьор  Crazy

# 687
  • София
А има ли в магазина детски масичка със столчета за детска стая. И от кой вид? Нещо дървено има ли?

Видях само обикновени плостмасови столчета и обикновена пластмасова масичка.Симпатични ,цени-не обърнах внимание.

Ако се интересуваш от дървени в Биг Шоповете има в момента доста симпатични бомбонени цветове-маси и столчета, даже и някакви шкафчета, контейнерчета, закачалчици за детската стая. Столчетата бяха около 25-29 лв.Много са сладурски, но ние вече си имаме. Масичката мисля е с правоъгълна форма.

# 688
намира се на бул. България преди Билла, от лявата страна демек

# 689
  • София
мики3, благадаря ти.Явно ще се ходи

А сега един въпрос с повишена трудност Grinning
В събота горе на щанда с кухненските принадлежности и домашни потреби за децата имаше 2 вида комплекти от 19,99 лв/бяха по-близко до музикалните инструменти/. Представляваха големи кутии, прозрачни отпред, а в тях-котлон, плодове и зеленчуци/имаше чесън/, пиле, прибори, яйце на "око" , други манджи в чинийки.В неделя обаче беше останал само от единия вид-с яйцето. Ако ходите и видите че са получили от втория вид, свиркайте-той съдържаше парче диня разрязно със семките и много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт