Магазини Jumbo

• 245 409
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 900
имам питане за стока някой знае ли хубаво ли е чинчето за 59лева пласмасово с дъска  Интересува ме нещо подобно може и маса със столове за 5годишно дете да може да си рисува  Hug newsm78
Защо не му вземеш истинско бюро -  за тези пари има маси за компютри. С детски стол за бюро, тамън догодина за предучилищна си готова.

# 901
Честито Рождество Христово!!!   bouquet
Искам и аз да се оплача от паркинга. Нашата кола е голяма, но е ниска (към земята). Едвам влезнахме в скапания паркинг и на излизане, аз слезнах от колата за по-сигурно, че ще успеем да излезем от там. Може ли да направят толкова скапано този паркинг, стръмен и ... просто нямам думи. За "въздуха" няма да коментирам.  Sick

Честно казано, не знам как ще си издействат разрешение за експлоатация на този паркинг, безобразен е.  #2gunfire
Вече спираме на паркинга на Билата, за да влезем в ДжАмбо... Rolling Eyes
Но от магазина съм доволна като цяло, ако се изключи топлината. Струва ми се , че е по-евтино от другите детски хипермаркети, а асортиментът е по-богат. Например - Winx-куклите, които издирвах из цяла София преди Коледа, там ги имаше в изобилие. И то бяха доста по-евтини (с над 30 %) от същите, които успях да намеря в центъра.

# 902
Някой виждал ли е шейни в Джъмбо? Искам да купя на малкия обикновенна пластмасова, а не знам откъде.

# 903
  • sofia
благодаря ти superslavy но мисля да правя догодина цяла детск Winkа стая

# 904
  • София
Жасмин, на каква цена са уинкс куклите?

# 905
Някой виждал ли е шейни в Джъмбо? Искам да купя на малкия обикновенна пластмасова, а не знам откъде.

На околовръстното, близо до кръстовището с Цар Борис III, мернах от колата вчера една барака с голямо разнообразие от обикновени пластмасови шейни, както и такива с дръжка отзад, за бутане, до скъпи, управляеми, с кормило, тип "чук и гек". (тук някъде се пада магазинът, шейните са изложени отпред и се виждат от пътя)

Доп.: Ето и тук са ги споменали.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 13:09 от Анонимен

# 906
Жасмин, на каква цена са уинкс куклите?

По 19,99 лева. А аз взех същата за 30-на лева от представителния магазин на Уинкс пред ЦУМ.  ooooh!

# 907
брей, а къде бяха уинкс куклите, че не ги видях в джъмбо? горе- долу някъде при куклите ли? newsm78и аксесоари имаше ли?

# 908
брей, а къде бяха уинкс куклите, че не ги видях в джъмбо? горе- долу някъде при куклите ли? newsm78и аксесоари имаше ли?

При куклите, някъде в сектора с Барбитата. Ако не ги намериш, попитай някого от персонала.
Аксесоари не видях.

# 909
  • София
на късата страна на единия от щандовете с кукли. пада се от страната на входа, а не в дъното. точно срещу стелажа, където са Барбитата (който е най-вляво до стената и е перпендикулярен на останаите стелажи с кукли).... дано ме разбра  Crazy Crazy

# 910
на късата страна на единия от щандовете с кукли. пада се от страната на входа, а не в дъното. точно срещу стелажа, където са Барбитата (който е най-вляво до стената и е перпендикулярен на останаите стелажи с кукли).... дано ме разбра  Crazy Crazy
Да, точно там е Peace
Много добре си го описала Wink

# 911
  • София

Вчера видях в Къщата на прасето такива - имаше червени и сини.

А от джъмбо остана най-доволна една 7 год принцеса, която получи подарък кукла Baby Amore - плаче, суче, прозява се, отваря/затваря очички и уста, мърда крачета и ръчички, върти главичка, като е изправена се смее. Струва 40 лв. Сега заедно кърмим бебетата, приспиваме ги ... Wink

Недоволна останах от:
1 )- купих си две еднакви чаши с приказки за чай - високи. Пишеше 2 лв. (1.99) У дома като погледнах касовата бел. , установих, че 1-та е 4 лв, а другата 2 лв ?! Днес специално ги носих там (търсихме дрехи за куклата) и мн любезно момиче от информацията провери, за да се установи, че няма грешка - не са таксувани 3 чаши, просто такава си е цената  Mr. Green
2 )- на кутията с куклата имаше описание само на гръцки и англ език - тук е България и са длъжни да прилагат подробни инструкции на Български език! Листовката в кутията беше само на гръцки език. Малкко уважение към клиентите вулгарос, моля #2gunfire

Последна редакция: пт, 28 дек 2007, 02:14 от Aganka

# 912

Вчера видях в Къщата на прасето такива - имаше червени и сини.

А от джъмбо остана най-доволна една 7 год принцеса, която получи подарък кукла Baby Amore - плаче, суче, прозява се, отваря/затваря очички и уста, мърда крачета и ръчички, върти главичка, като е изправена се смее. Струва 40 лв. Сега заедно кърмим бебетата, приспиваме ги ... Wink

Недоволна останах от:
1 )- купих си две еднакви чаши с приказки за чай - високи. Пишеше 2 лв. (1.99) У дома като погледнах касовата бел. , установих, че 1-та е 4 лв, а другата 2 лв ?! Днес специално ги носих там (търсихме дрехи за куклата) и мн любезно момиче от информацията провери, за да се установи, че няма грешка - не са таксувани 3 чаши, просто такава си е цената  Mr. Green
2 )- на кутията с куклата имаше описание само на гръцки и англ език - тук е България и са длъжни да прилагат подробни инструкции на Български език! Листовката в кутията беше само на гръцки език. Малкко уважение към клиентите вулгарос, моля #2gunfire
може ли снимчица на куклата много ме заинтригува?   bouquet

# 913
  • Банкя
Здравейте!

Да попитам, дали някой е виждал тази лампа на Fisher Price в Jumbo-то?

И дали знаете колко струва?

Предварително благодаря!  bouquet

# 914
  • София
meryland , най-вероятно става въпрос за тази кукла:Baby Amore

Общи условия

Активация на акаунт