29 аш шамс идроб фи алрас но ние пак сме с вас

• 16 883
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
другия вариант е да ти го изпрати по пощата ,защото по факс или e mail не приемат,и като ге прибереш да пускаш по някой ред

# 166
аааааааааааа в кувейт работя 5 дни от 10 до 12 и като стане 11 и бързат!а винаги им звъниш че са извътре някъде!
опасни са в посолствата!
нямам думи просто ! да не говорим първия път каква покана правих на мъжа ми, ръчно писана покана! с техен печат и му дадоха виза!а втория път се заяждаха доста!

# 167
Хаиде лека от мен!
Доста късно стана!

# 168
Е,вие сте добре!При нас няма много българи.Нямат почти никаква работа.При нас е същато така.За ваденето на виза на мъжа ми му искаха толкова документи,та чак и решението от фирмата ни (в Тунис)! #Crazy

# 169
Лека,Креми!Утре Сами ще те почне пак от рано! Peace

# 170
лека и на 2те

# 171
Лека от мен!

# 172
Добро утро момичета
На мен се падна честа да започна новия слънчев ден Пожелания за скорошно оздравяване на болните
Дани
Бог да прости майка ти Казвай често Алла архама Тя ще се чувства по добре,също ако даваш някаква садака или пари или храна също е добре
момичета
кой писа за едногодишната безплатна виза за Бг На нас ни казаха,че има такава,но още не е ясно по въпроса и така си платихме 1200 дирхама Издадоха ни я на 15 май
Имам и една новина за всички,дано не е и стара ама които иска да подава за европейска виза на съпрузите е достатъчно само акт за сключен брак Тогава дават безплатна виза Така си подадохме документите за виза на таткото и в петък ще я получим Ин ша Алла
Планираме да пътуваме след около две седмици Анализите на Мохамед Амин не са много добри но да се надяваме да издържи Не мога да свикна с мисълта да му правим перитониална диализа Обадихме се до лекаря в Оман, Казаха ни да изпратим история и анализи Имало надежда Все пак ми се опита да потърсим консултация и сдруг лекар Ще навия мъжа ми ,когато ще отидем в консулството за виза да потърсим и други лекари Колкото мнения толкова по добре
mln как сте видях снимките Машалла на децата Докъде стигнахте с прегледите Не се притеснявай от секцио Аз родих три големи момиченца без дори един шев а малкия понеже имахме кръвоизлив ни насочиха срочно към секцио Бе с непълна упойка ,чувах и говорех но поставят един параван пред теб и не виждах какво точно правят При нас постъпихме сутринта в 7 часа След два часа ме изведоха от реанимацията  Поспах си следобяд и тогава започнах да чуствам болки Но дават успокоително На следващата сутрин с помощ отидох геройски до 00 След 4 дни ме изписаха и след 10 дни снемат конците  Трудно е но от друга страна е по добре от обикновенното раждане Дано всичко при вас мине отлично
Пепи благодарим ти за тортата Моите момичета  много я харесаха
Прочетох,че на всички ви е много горещо а при нас е студено през нощта Сега завивам децата с одеала Но  то зависи къде е града Като ходихме в Казабланка бъхме с пуловери,а после останахме с къси ръкави Децата умряха  от жега Като се върнахме пак облякоха пуловерите Така при нас е топло през  август и септември ,а сега още сме на одеала
Привършвам
Много поздрави на всички и не се обиждайте че не пиша поименно Още се уча

# 173

добро утро на всички,а вижте и какво специално кафе намерих

НОЯ 4акаме добри новини за оздравяване на цялото семейство
СУЕАР дано се оправи детенцето Praynig Praynig Praynig
останалите в4ера рано се оттеглихте а днес още не сте влезли къде сте newsm78

# 174
  • по пътеката
аз като разправям, Whistling 4е си ми се отщява от идване в бг само заради такива издевателства -визи, документи, бра4ни, атестации, преводи и декларации, лудвам! определено тунизийците искат декларация за дете, както и бг на софия летище, копия си правете вземат ги и се налага мъжа ми да тър4и до тунис  посолството и да плаща вси4ко пак , после факсове и подробности!при нас даже с бащата заедно ни искат свидетелство за раждане на линда и тогава мирясват!сега пък застраховки за мъжа ина4е, няма виза, но разгеле, до края на месеца да стане и да мислим по-положително! ooooh!
свеар, това е интересно за ш?нген виза дали важи, 4е ние нали заради това се отказахме с колата, трябвало за всяка страна да се  плаща визата! Peace
свеар, зна4и заминавате за франция, пробвайте за трансплантация ,да ви помогнат за по-скорошна операция!пусни снимки на децата  и на вас, ако желаеш, разбира се! Hug Praynig
като ви гледам аз най-съм късна с любето заедно по завръщане в бг! само да сме живи и здрави! Praynig
деси, отварям ти снимката и викам, ах! твоят мил си има копие в тунис, ще се смееш, но първата ми мисъл беше- този  какво прави в сирия?дияна най много му прили4а, бинт баю, другите са с твои 4ерти, ако съм добре преценила!  newsm78 Peace
креми, кукли са децата , страхотни снимки, много зелено ,пълня си о4ите! август къде ще си ?

# 175
Здравейте, момичета.  smile3525

Деси, много хубаво място. До късно ли седяхте? Даяна е голяма сладурка. Не че Муфи и Сами не са де. newsm53

Креми, и Сами е голям сладур. Въобще всички дечица в нашия форум са супер сладки и красиви, нали? newsm47

Незнам за декларации и такива работи, щото ние с таткото заедно пътувахме. Тази година ако той отиде до Сирия може да се свещнем в Турция понеже мислим там да идем на море, та ще ми се наложи да разбера въпроса с декларацията на единия родител.

Разбираеми са всички тези тежки процедури, мисля, че без тях не може. Първо, заради трафика на хора и деца и второ, за да няма случаи на отвлечено от родител дете.

Свеар, как си мила?

Сноу, да ти кажа от този транспорт ми писна, супер смрад, но вече втора година се чудя дали да си взема кола, не че не мога, ама пък какво става в БГ по пътищата не е за приказка. Вчера една пияна шофьорка с 2,8 промила алкохол!!!! се натресла на покрива на един мерцедес и убила трима младежи - две момичета и едно момче. Един български шофьор на тир пък сгазил в Румъния три деца!!! Непрекъснато карат пияни и дори нормалните хора не са в безопасност. Аз ако съм на мястото на тези родители със загиналите деца просто я намирам тази или този и я режа парче по парче. А държавата - уж на приказки го докарват....и толкоз. smile3515  

Стискам и аз палци за Ноя, Свеар и Дани!!! newsm17

Момичета, в събота съм на изпит по счетоводство, стискайте ми палци, боли ме главата от притеснения. Докато завърша, сигурно ще се поболея....

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 11:11 от amal

# 176
момичета изместиха ни 2ра страница къде сте?аз сега се прибирам и после пак ще излизам
Марси поне някой от домочадието трябва да прилича на татко си,а за приликата може и да имат дале4на роднинска връзка защото рода на свекъра навремето са се преселили от египет
Амал за нас такова без р5азрешително няма ако ще ходиш в турция си вземи пълномощно-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

# 177
  • In a surreal moment!
Ха , здравейте и от мен . Днес ходих за последно на работа - от утре ОТПУСКА 50 ДНИ--УРААА newsm44   Ей така си я представям  1dating  newsm41 :   luvbed   1swing sport027  grinning039 smile3524    ама доколкото се познавам и предполагам , че ще е така   newsm64 newsm75 newsm79 1ironing wash hang  food002 1dishes clean    Отивам маааалко да си полегна , че ще ходим до Арбанаси на разходка - да разведем съквартирантката на Цвети .... Лек ден !!!

# 178
  • In a surreal moment!
ДЕСИ - гледам ви , гледам ви , като брат и сестра сте - как си заприличват хората като поживеят заедно - надявам се да сте си изкарали прекрасно - децата са чудесни !!    СВЕАР  -- много се радвам , че тортичката се е харесала на децата  , ако им се прияде още нещо - питай - отговарям веднага - вече ще съм повече време в къщи .    КРЕМИ -- Сами е чудесееееенннн - ще му изядем бузките с кака Цвети  -- много вкусничъкккк    брейййй   и момата и тя  сладурка.         ВЕСИ - не можах да се обадя тия дни - язък , ще ви отделя специален ден  - така най-добре , иначе 2в1 , работа и среща - не се получава . Ще ти се обадя.....

# 179
Амал, успех на изпита! Ще стискаме палци  newsm10
Пепи, къде в тая жега, бе! То на Арбанаси поне вятър духа, иначе  в Търново не се диша.
Креми, благодаря ти за инфото. Много полезно!! Много сте сладки с годеницата  Laughing
 Ние днес бяхме на гости на нашата. Голяма игра играха двамата ама тя нещо по-властна и малко и го понатупа  Tired
Свеар, иншаалла всичко ще е наред с малкото ви момченце   Praynig  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт