29 аш шамс идроб фи алрас но ние пак сме с вас

• 16 887
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Добре, Пепи. Ние обикновено излизаме сутринта към 9ч., прибираме се към 13ч. и след това сме навън пак към 17-18ч. до към 20ч.

# 181
здравейте
аз снощти хич не искарах лека вечер!като ме хвана един гастрит еднао чудо! #Crazy #Crazy #Crazyот до сутринта се мятах като заклано пиле, и сами се събуди от мен и той не спа от 4 до 5,30 !
Ама тук минах без хапове а и знам че ранитидин не ми действа, тук пият, черен чай у фруктова захар/или гроздова захар!много странно но направо хранопровода ме болеше а да не говорим че само да си пипнех слънчевия сплит и ме болеше като изгнило!
Та този лек много прост но помага наистина!не знам в бг дали има такава захар но от тук ще си взема задължително!
Ох марси още не знам за август куде ше съм!края на 'ли се очертава да се прибера и началото на август сигурно пак по пътишата!но много оискам да се видим!А може и вобще да не се прбера, ама имам недооправени документи!а и визата ми трябва да пристигне в бг а не тук!Има още време и аз го хванах този манталитет за времето!
Веси и нашата мома е много бойна, добре че сами не и отвръща че боя е готов, но тя го плясва когато той  не и обръща внимание!но е много паметлив  онзи ден така я захампа, много плака милата!
хаиде лек он нас!Сами ми заспа в краката!

# 182
Здравейте, има ли новини за Ноя, още ли е в болницата -май всички я мислим, дано и дечицата и са по-добре вече ...

Пепи, приятна ваканция ти желая, гледай да се придържаш към план 1, по яваш яваш го давай  Wink

Креми, много лошо с този гастрит, и аз преди две нощи имах доста лоша криза, май от едни череши си я докарах, много силна режеща болка в целия стомах, добре че ранитидина ме отпусна че нещата вървяха към бърза помощ. Ще потърся за тази фруктова захар. Иначе снимките, които показа са много хубави, зеленко едно, а и малчуганите са големи сладури  Peace

Деси много хубава двойка сте със съпруга ти  Grinning

Свеар, кураж и възможно най-благоприятно развитие на нещата за вас

# 183
ПЕПИ приятно прекарване на ваканцията Heart Eyes
КАТЕ,МИЛЕНКА,МИМЕ,СНОУ къде сте?
пак ни пуснаха на 2ра
2то ми излизане днес пропадна пак ме стегна колита Sick
а и днес ве4е е петък

да видим дали пак ще имаме гости

# 184
Деси,много рано тази вечер?А... luvbed Катето изчезна нещо?  newsm78 Падна в онази дупка.Уж Ноя извика багерите,но явно още е там? newsm78 Кате,идвам в България да те вадя!Устискай още малко!Кога е рожденият ти ден?   bouquetКак ли е Ноя?Имате ли новини?Пепи,приятна ваканция!Действай по план 1! Wink На всички желая: luvbed txtloves newsm30(това е за Пепи)

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 01:44 от didona007

# 185
Привет и от мен  Hug

Тези дни съм се отдала на пълен релакс.Толкова много ми се спи,спя преди обяд и след обяд Shocked Ве4ер съм кукуряк,наваксвам си,4е много не остана иншалах,а като си спомня какъв купон после,кърмене,смяна на памперси.. Crazy

Нои4ке липсваш мили4ка Heart Eyes
Деси много хубави снимки  Hug
Пепи ха 4естито ти отпус4ица.Дано не е сериозен обривът на Цвети Praynig
Дидонке не остана.Готови ли сте?Ти от къде си в БГ?
Марси като ви 4ета за визите и ми става лошо.Тук издават супер лесно визи на мъжете ни.Само апликеишън форма и снимки newsm78.
Креми ако детето пътува с Бг паспорт искат декларация от бащата. Peace Много са сладки двамата влюбени.Сами много е пораснал,добре му се отразява Бавария-та Laughing
Свеар успех Praynig
Веси кога идва мъжа ти?Сигурно нямаш търпение ве4е Heart Eyes

# 186

ДИДЕ излезнах рано понеже нямаше никой а и мислех че си събираш багажа и няма да се появиш
лек и успешен ден на всички

# 187
Здравейте, момичета !  Hug

Деси, много си подхождоте, като двойка със съпруга ! А и децата са цветенца  Heart Eyes
Благодаря за кафенцето. Ударих едно двойно  Shocked

Пепи, честита ти голяма отпуска. Пожелавам ти и аз вариант 1.

Креми, много пораснало Самето ! Сладурчо и какви муцки прави.
Според мен, ако бащата и детето е с български паспорт не би трябвало декларация от другия родител, защото той си е дал съгласието при изваждането на межд. паспорт, а това означава, че детето му рано или късно ще пътува извън граница.
Но...според мен винаги и независимо от паспорта би трябвало да искат на родителите такива декларации, защото знам случаи на много отвлечени дечица от единия родител. А страданието е наистина неописуемо. Трябва по някакъв начин тези отношения да се решат законово, за да не може всеки да си прави каквото си иска  Naughty

Миленче, не остана, но пък ще си гушкаш бебче !  Heart Eyes

Ноя, дано се е оправила милата..Ели, Миме, знаете ли нещо ?

Амал, Ани трябва да си организираме някоя среща, когато сме по-малко заети  Hug

Свеар, дано да успеете ! Бог да ви закриля !  Praynig

Лек ден .

# 188
  • по пътеката
привет! пия едно такова, но май ще повторя, не съм спала много снощи, събудиха ме рано от бг  и сега гледам като бивол на 4ервено! искам да спя, ама и в тази жега! линда снощи пак ме дига на балон, нещо и се запушва носа, после се хреми, не  може да диша, после се орпавя, ама ве4е съм станала поне 3 пъти! Tired ooooh!и един обрив има и тя на гърдите, 4акам да видим какво, но жегата е  направо мерило за ад, може да е от  блузката! newsm78
 пепи, ползвай на макс отпуската, по4ини, разпусни, то другото няма свършване! Hug
миленке, за 20 и някой  се 4акате с бебка? хая ли последно?
дидонке, за кога е  самолетът, през къде минаваш или 4артър? най-ми е трудно 4акането 40 дни преди тръгване, броя ги и отмятам! но поне времето тази година те4е бързо! от понеделник ,направо в петък! #Crazy
дани, какво стана, за4езна? пиши как си? newsm78ноя, стискам палци да сте добре! Hug
на вси4ки лек ден! Peace

# 189
Здравейте и от мен Приятен и прохладен ден
Всички се оплакват от жега ,а при нас вчера бе толкова студено през нощта,че даже не изкъпах малкия ,страх ме бе да не се разболее
марси  днес имахме среща в посолството на Франция ,но на мъжа ми дойде комисия от столицата и отложихме за понеделник За дъщеричката ти ще ти препорйчам едно лекарство Humer 150 eau de mer .nourrisson enfant флакон спрей Нали и вие сте по френската система На нас ми го препоръчаха защото сина ми е с трета сливица и не можем да му направим сега операция ,а това лекарство му го пръскам и му пречиства нослето нощем ,ако не му го пръсна цяла нощт не спи и хърка ,събужда се Също го пръскам и на другите деца ако има някой болен от грип профилактично за да не се заразяват За снимките пачакайте малко Аз не съм много по техниката а и с Интернета още нямам време да се занимавам и уча При нас съдането на бюрото е по поръчка ,че нали сега е ваканция и желаещите са много Аз не пускам децата да си играят навън Опитвам се да им бъда приятелка и майка и учителка Когато татко ни има време излизаме сред природата или пътуваме по други градове
dtti  Аз също прегледах снимките Машалла на децата На мен лично много ми харесва Сирия Имах една позната от Одеса ,която бе приела Ислям и е омъжена за  сириец от Дамаск ,но предполагам че сега са в Емират
Пепи  ако имаш време пусни няколко рецепти за дребни сладки само да не са с миксер защото моя се счупи и затова не могада опитам тортата Нали сме много домакини в къщи все нещо постоянно се чупи Ходихте ли на лекар за обрива Защо се предаваш мила за детенце Човек трябва да се бори за всичко докрай ,а от там нататък бог се разпорежда Бори се ,старай се и се моли Аз също ще се помоля за теб
амал  Желая ти искрено успех по изпитите Аз ако можех ще оставя всичко и ще седна да уча Голямата ми мечта е да науча сурата Бакара Започнах я но винаги когато напредвам излиза нещо ново или някой се разболява или идват на гости Ти за какво учиш ако не е тайна Успех
Момичета на всички много благодаря за пожеланията
Аз привършвам защото днес е петък и на обяд имаме кус кус

# 190
суеар  при нас също е студено ве4ер нищо че през деня не се диша,майка се учуди защо на снимките децата са с жилетки
моите също помагат,но поне има къде да играят имаме двор и градина,от у4енето тук ми останаха доста познати от бившия ссср

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 19:16 от dtti

# 191
а забравих Пепи и аз подкрепям молбата на суеар и добавям всичко което пуснеш е добре дошло
чакам да се разхлади и да излезем нанякъде

# 192
Добър вечер и от мен!!

Направо съм скапана с този фестивал ни се разказа играта от работа и хора.
Но няма как, нали и заплатки искаме да получаваме   Laughing Laughing

Гледам нещо сте поизоставили форума, сигурно на почивка сте се отдали  Sunglasses Sunglasses
За някой знам къде са, други не...  Mr. Green Heart Eyes

Лека ви вечер!!!

# 193
  • In a surreal moment!
Здравейте , много зле ми понася тая жега - сутринта излезе буря - валя , разхлади и се зарадвахме , че целия ден ще е така , ама ....не би . Напече и стана страшно ...задуха  ...от мен пот тече като порой. Като дете много обичах лятото ..при бабите на село , игра , не помня да ми е пречила жегата , но сега --искам студ ---по го издеанвам. За обрива на Цветето - оказа се , че е от слънцето , нали ви споменах , че правиха сл. бани и се попрепекла . Лекарката предписа 1 инжекция Флобтерон - мускулно и мазило Клобедерм - бих инжекцията на обед , намаза се обилно и след половин час сърбела я успокои , а до вечерта и обрива почти изчезна. От днес пак се опна на слънце , че да имаш тен било много модерно - детски акъл , ама не чува , като и се караме , кво да я правя ?!       СВЕАР - искаш курабета - веднага мила - няма да биеш с миксер - а и хубаво , че при вас е хладно , ще пускаш фурната без проблем . Моя мъж (Митко) иска крем карамел - ще се пека няма как , ама по-късно - добре , че и млякото и яйцата ни са домашни и съвсем пресни .   Сладки "Прасковки"  -- 4яйца , 4 кафяни чашки захар, 2 к. ч. олио , 2к.ч. прясно мляко , 1чаена лъжичка с връхче -сода бикарбонат+още толкова лимонтозу , 2-3 ванилии , брашно колкото поеме до измесването на меко хомогенно тесто. Слагаш си в дълбок съд яйцата и захарта и с вилица ги поразбиваш колкото да се втечнят и поразтопят захарта. Слагаш всички продукти и замесваш . От готовото тесто с мазни ръце , късаш и търкаляш топченца - големината е пожелание - за тържества съм правила малки - с големина на орех , а за домашна консумация и по големи . Подреждаш ги на разстояние в подмазана тавичка (надуват се ) и ги печеш , но да останат по възможнос по белички - не ги препичай. Като опечеш всички топчета и те са се охладили , сядайте с момичетата и щом обичат да майсторят нека ти помогнат и с малки ножчета лекичко ги издълбайте . Процедурата и пипкава , но не е сложна , внимавайте да не ги начупите . Събирайте трохичките в купа, залей с малко прясно мляко , малко краве масло , лажичка какао , малко счукани ядки - орехи , фъстъци , малко мармалад - целта е да се получи гъста каша . Вземи една издълбана топка и я препълни с лъжичка каша (като фунийка сладолед) , отгоре и притисни др. издълбано топче , излишното обобери с пръст . Така слепени остави за час да поемат. Може и така да се ядат , може и само с мармалад да се слепят , да не се дълбаят , но вкуса на дълбаните е ... За завършване на външния вид и прилика с праскови е необходимо в две купички да разтвориш жълта и червена безвредна сладкарска боя , а в друга да сипеш захар - кристална - хващай всяко топче с два пръста и го топвай до половината за секунда първо в едната боя , после в другата , а накрая овалвай в захарта - много  са ефектни - баба ми им бодваше две листенца от чемшир .  Може да звучат сложно , но ако разделиш изработването в 2-3 дни не са трудоемки . Резултата е радост за очите и много вкусни.

Последна редакция: сб, 23 юни 2007, 00:53 от Пепи Чачева

# 194
  • In a surreal moment!
Деси , само да добавя , че правя много сладки , но са със свинска мас  , нали ние си я използваме в промишлени количества , а вие не я ядете , така че ще ревизирам рецептите , но макар и да се замени с краве масло , резултата е различен . Ще потърся и ще пускам ..

Общи условия

Активация на акаунт