29 аш шамс идроб фи алрас но ние пак сме с вас

• 16 882
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
пепи само да намеря боя и ще се пробвам,а за останалите  както предложи ще заменяме с масло
тук има нещо подобно на мас но е много тежко и не го използвам изощо цялата ни арабска куххя е побългарена и съобразена с здравословния режим
добре че Цвети се е разминала само с това

# 196
  • In a surreal moment!
ПАНИКА  ---  Охххх , момичета , ох Ноичка , къде сиииииииии  - ти ме подкрепяш в моите сватовнически мероприятия --- Ей сега си говорихме с евентуалната снаха -- многооооооооо хубава - потресаващо лъчезарна , усмихната - аз си бях подготвила слово на английски , а си забравих приказката и на български  Embarassed Sick #Crazy адско джизас --както казва Цвети . Laughing  Ще идва в нашата хубава страна през октомври -отива утре да си резервира билет .... аз ...треперя цялата ... ох как ще посрещам момичето в туй загубено село и с външна тоалетна . А и евентуалния жених , т.е. брат ми какъвто е срамежлив , ще се пръждоса през 9 планини в10 и ...аман резил....Ох утре на трезв акъл ще обмислям сичуейшъна - ситуацията - е де сега ми идат англ.думички , а къде бяха преди малко ... адско джизасссссс

Последна редакция: сб, 23 юни 2007, 01:33 от Пепи Чачева

# 197
Добро утро сладурки  Hug

Тук е мор, тези дни се пържим в собствен сос Confused, знате в бг климатиците са още кът ....

Пепи, пусна ти въдицата, дай повече подробности, откъде е момата, как я намери  Wink

Ели, Дидонка готвите ли се за път, разпишете се преди да тръгнете.

Аз пак да си кажа който има път през София да се чуства поканен за една срещичка  Peace

Деси, май на теб ще се пада честта да сутрешните кафенца, другите "кафеджийки" хич ги няма напоследък  Twisted Evil

# 198

Добро утро от мен. Реших да ви изненадам /надявам се приятно  Grinning/ с по едно капучино.
Първо да ви кажа за сватенцето ми. Днес пак са ги приели в болница. Дилън е много зле миличкото ми зетче  Cry. Вече четвърти ден поддържа мноооого висока температура /42гр/ с повръщане и се е обезводнил. Сега са го поставили на системи и дано скоро се възстанови  Praynig  Praynig  Praynig, че много им се насъбра. Преди малко се чух за съвсем кратко с нея /нямаше време дори да ми обясни всичко/ и само ме помоли да ви предам, че се извинява, че не е писала скоро при нас, но миналите дни е била изключително заета /знаете как е като са болни мъниците/. Много се надявам и се моля скоро всичко да е наред с тях и да се разпише с добри новини в темичката ни.
Пепи, дай малко подробности миличка. Ти нищо не си казвала за снахичката  Thinking. Ако трябва ще пуснем чартър до Бахрейн да доведем Ноя за подкрепа  Mr. Green. А братчето от къде го намери този срам?!? Аз си мислех, че днешните младежи не познават това чувство  Joy.
Ани, непременно ще се обадя ако имам път към София /дано само не те притеснявам, разбира се/. Но аз и от БГ ще се включвам, така че ще поддържаме връзка.
Дидонка, ще се чуем като си пристигна /тя сигурно пътува вече  newsm78/.
Ох, да ви кажа още нищичко не съм приготвила за пътуването. Дори преди малко Яни ме бъзикаше, че до сега не е въждала такъв човек като мен. Другите започват да събират багажа седмица преди пътуването /най-малко/, а пък моя полет е утре вечер, а аз дори чантите не съм извадила още  hahaha. Но аз няма да нося много багажи този път /да не ми ги загубят по Истанбул, както правят винаги  Twisted Evil/, така че ще имам време дай Боже. Остава ми само довечера да отида на салон и съм готова. Вчера подстригахме и Тито. Няма да се излага пред бабите, я  Joy  hahaha.
Оставям ви за сега да започвам малко по малко. После пак ще се включа.

# 199
  • In a surreal moment!
Добрутро - няма сън за нас - някакъв африкански фронт преминавал и докато ни минеееее  ще се скинем от жега . Едвам сме заспали към 3 и в 7  напече и е задуха голяма  --  баялдисахме.    АНИ ,ЕЛИ -   имам смътен спомен , че нещо май разказах , но може и да бъркам --- та положението е следното --  Имам брат , на 35г. - ергенче - много срамежлив , затворен , с ниско самочувствие ,  убеден е ,че никое момиче няма да му обърне внимание и т.н.  А родата все му търсим булка , ние намерим момиче , той бяга от срещи и се крие , не можел да заблуждава добрите момичета , нямал какво да предложи. Аз му се ядосвам , защото не е така ,но си е комплексар и туй то. Имаме чичо в САЩ - Бъфало , първи братовчед на майка. Голямата му дъщеря имала приятелка американка - детска учителка , но приема децата у тях си (не ми е много ясно , като на частно може би) На 27г. , с баща руснак и майка полякиня , но всички са раждани в Щатите .  Харесва семействата на чичо , той много разтяга локуми и е наприказвал чудеса за България и българите , кандардисва я да му стане снаха и ... работата от майтап , стигна до там , че мацето иска да дойде да ни види , да разгледа страната , да се запознае с брат ми и ... кой знае ...   Снощи се видяхме по Скайпа   и аз загубих и ума и дума   ---   голяма красавица , усмихната , чаровна , без грам надувки  и пози  -- тя ми говори , говори -- аз разбирам , ама като ми блокира мозъка само се хиля и почти нищо не можах да кажа ...яд ме е на мене си . Моя мъж и той се притесни , ската се , даже не дойде до камерата , подкрепа нулева , добре , че беше Цвети да ни извади от положение - приказва с нея , изпя една народна песен ---- спаси положението милата . След разговора изпаднах в паника , как ще го посрещаме това слънчице , с мойта външна тоалетна , селски улици и тем подобни проблеми - ще ни вземе за диваци , като сложите , че и ергена ще се избяга ..... не ми се мисли ...  А то момичето  не искало да се жени за американец , защото не били сериозни , дрогирали се , не искали да се женят и да поемат отговорност за семейство и нещо такова , общува с българи  и си ни харесвала и чичо като и наговорил суперлативи за брат ми  и наша братовчедка замина там на студентска бригада и веднага се сприятелили и тя нахвалила   и са го решили   ще се водят насам 2-те през октомври ... малко дълго стана  ,но в общи линии това е  ...

# 200
Ели мерси мила за кафенцето  Hug, за багажите май сме от един отбор като тръгна на някъде все в последния момент оправям всичко, само дето и чуденките тогава започват какво да взема и какво не, хамлетова натура, какво да правиш  Rolling Eyes

Желая ти лек път и без изчезнали багажи и стачки този път  Peace

Милата Ноя, много им се събра, каква беше тази болест, това чудо, въобще да не се притеснява за форума, това да и е последна грижа.

Пепи, толкова увлекателно разказваш, спомням си за първата част от историята за братчето, но виж за роднините в САЩ не си казвала....Дано да стане работата този път  Wink

Къде са ни бременлийките, Миле, Миме, карайте го на повече релакс и някъде по на хлад

# 201
  • по пътеката
ето, отварям страницата и пепи ми грее като африканско слънце ( мисли силно, бяло и топлещо)!  bouquetмного се радвам за вас и дано се опе4е работата към хубав край!пепи, само бъди си ти, без притеснения и други,спокойно,ако е писано да е тя, хи4 няма да се смути от липси на екстри, надявам се да има моята нагласа, даже в пустинята, под палатка, но с любимия мъж,( само да няма ектри откъм скорпита, змийки и инсекти)!моля се да стане, да става бе за вси4ко , което 4овек си пожелае!за вси4ки, малко положителна  мисъл и енергия не са ви излишни! Hug
ноя, много се моля да сте на оправяне! бре, какво е това 4удо болест  , не ми се мисли, но тука има нещо подобно , има едно бебе изтървано на 4 м, някакъв менингококов вирус ще е, като гледам сиптомите! Hug Praynig

# 202
Пепи, наистина много увлекателна история  Hug. Стискам палци да й хареса на момата в БГ. Свиркай ако ти трябва помощ. Ще я уговорим дружно  Joy.
Ани, мерси за пожеланията  Hug /особено за багажите/.

# 203
Здравейте Приятен ден и от мен
Набързо
Най накрая намерих една жена да чисти В момента е в градината ,а после по стаите
Днес ще се включа вечерта
Пепи много ти благодаря за бързия отговор За сега ви оставям Дай бог детето на Ноя да се оправи Алла ишфи

# 204
Само на бързичко да пожелая приятен и лек път на Ели и Ели, ако имаш време елате към Търново!Страшно мн. ще се радвам да се запознаем  Hug.Пък и с Пепи ще се съберем!
Пепи, ако имаш нужда от помощ с английския - насреща съм  Hug
Ние имаме майстори в къщи и е ужас! Малко ремонти правим, дано да приключат бързо.
Лек ден  Heart Eyes

# 205
ПЕПИ дано се сдобиете с снаха,ако брат ти поне малко прилича на теб по характер булката много ще спе4ели
Ели добре 4е си ти да ме отмениш с кафето,ве4е трябва да го пускам по нощите за да има за сутринта дано по бързо да се оправят зетя и сватята ти
приятен път на занимаващите
Суеар ние те изпреварихме преди 2 дена ни я по4истиха
4ао 4е пак съм на доктор

# 206
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Здравейте, от мен момичета!!!!
Благодаря на всички, които се чудеха къде съм и се бяха затъжили....
Нямаше ме защото първо бях 4 дена без компютър в къщи, а на работа имах много работа и нямаше как да пиша..... Явно не почерпих достатъчно добре за новия комп, та за няма 2 месеца трети път го връщаме на сервиза.....

А иначе моето бива бива солидарност към Ноя.... сега съм се тръшнала болна - вън е 38-39 и аз съм с толкова температура.... повръщам и ми е много зле... така съм от сутринта, чак сега ми светна малко!!! Сестра ми е пътувала цяла нощ от София, да ме изненада, а в момента който я видях отидах да повръщам..... ooooh! Тя се шегува, че толкова ми е довтръснало от нея че чек ми се др..фа...Оставям ви за сега.. дано утре да е възстановя и да не се влача......

# 207
 bg Как сте момичета?Ние вече сме.......в България! newsm44 Пътувахме добре.Алекс е герой!Тука е такава жега,че се чудя,къде е по-топло?!  newsm78 Ели,ще се радвам да се видим(лек полет и успешно кацане)!Кате,ти се появи?Бързо да оздравяваш и ти и всички болни!Пепи,дай кураж на братчето!Приятен ден на всички!   bouquet Ако имам възможност,ще се вкюча по-късно.

Последна редакция: сб, 23 юни 2007, 20:03 от didona007

# 208
  • In a surreal moment!
Веси - благодаря за предложението , ако дойде , ще видим !     ДЕСИ -- какъв доктор и вие , лелеее , не така .    КАТЕ --  къде  простина така и ти ?   Каква е таз орисия , чакаме Ноичка да  оздравяват , а то други окапват ?    ДИДОНКА --  Добре сте ни дошли !!! Браво на Алекс - мамин златен , мъжки се е държал значи , браво !   Е , сега и Ели да си дойдат по живо по здраво .... ! 

# 209
  • In a surreal moment!
ах, ах най-накрая успях да се свържа с уеб камерата на покрива на хотела в който започна работа брат ми - тази вечер е откриването  и мога да гледам какво се случва. Малко е като лоша снимка , която се сменя на 1минута , но все е нещо....  сега ще се кокоря цяла нощ....

Общи условия

Активация на акаунт