29 аш шамс идроб фи алрас но ние пак сме с вас

• 16 879
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Пепи поне си имаш зрелище,и аз ще си правя ендоскопия по всяка вероятноист в сряда
Кате заразата да не се предава по скаипа newsm78,че вси4ки сте болни?
дидка браво на алекс и да не ни забравиш пиши от време на време

# 211
# 212
, ,

МИЛО КАТЕ, ДА СИ НИ ЖИВА И ЗДРАВА, ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА, ИЗОБРЕТАТЕЛНА И НАХОДЧИВА!  love001 newsm51

Дано си преборила вече гадния вирус, и него успя да ми лепнеш от солидарност. Wink

Момичета, благодаря ви от сърце за вниманието, трогната съм, стискайте още палци, защото положението все още е зле с Дилън, няма диагноза и изгаря от температура вече четвърти ден. Не знам какъв беше този ужас, който ни се стовари, но живот и здраве, ще го преодолеем. Praynig

# 213
 Stopпочакайте с утрешното кафе При нас е още вечер Току що вечеряхме На вечеря имаме малко калорична храна сардинови кюфтета в доматен сос ,лично приготвени,хляба също е домашно приготовление Макар,че аз съм на диета не можах да устоя на едно две кюфтенца
Сигурно се чудите как някой яде риба на вечеря ама децата се прибраха в 20 30 от карате гладни като вълци Аз като се завърших с чистачката в 5 30 ходих на пазар след това ходих да им купя  пастички след това ги доведох и им приготвих вечеря Ами като е умряла циганката аз да се похваля сама  
Къде сте момичета Когато свършиха децата училище явно много сте заети
Пепи приятно кокорене Утре пак ще чистим но във вторник непременно ще правя сладки защото ще получаваме дипломите Втората ми дъщеря във  втори клас има награда на първо място Знаеш ли тук има един маргарин за правене на сладки който предполагам може да се замести със свин мас  newsm78
На времето нашата съседка правеше едни курабийки балеринки залепени по три и отгоре бонбДетска радост Знаеш ли за тях
Не се притеснявай за обстановката у вас Това не е най важно Дай на брат си един валериан и надявам  се хич няма да се попретесни
Приятни ваканции

# 214
 Embarassed Ами аз докато пишех Ноя се включила
АЛ ХАМДУЛИЛЛЯ  скъпа Ноя ИН ША АЛЛА скоро ще оздравеете  Peace
 PraynigМолим се за вас

# 215

4естит рожден ден Кате Hug
Да си жива и здрава и много щастлива.Много,много любов

И скоро да смениш ленти4ката наборе Mr. Green Heart Eyes

Нои4ка дано да се оправи ДТ Praynig Успех и днес Praynig Heart Eyes
Пепи дано да стане работата  Praynig Хотела за първа година ли ще работи?До колкото 4увам при нас има доста руснаци,сърбите и македонци нали са с визи и може малко да оредеят(по-добре де) Crazy
Дидонка добре си пристигнала Приятно прекарване ви пожелавам  bouquet
Ели лек полет и на теб мила,пожелавам ти да те слушат в самолета и не ни забравяи Naughty Ще ни липсваш Ти и кафенцата ти Hug Heart Eyes
Дтти защо така?Гастрит ли,що? Confused
Марси вие сте следващите Laughing
Ани тук съм.Този хлад освен по моловете,другаде няма къде да го търсим TiredАз ве4е се търкалям,та ми е по лесно придвижването Joy

Последна редакция: нд, 24 юни 2007, 19:29 от mln

# 216

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КАТЕ!!!
Нека животът ти бъде изпълнен с много любов, здраве и късмет  Hug. И по-скоро да се отървеш от вирусчето.
НоичкаPraynig дано скоро се оправи зетчето ми. Забрави за форума, това да ти е последната грижа. Ние сме тук и се молим за вас /аз и от БГ няма да те оставя, да не си помислиш, че ти се е разминало  Twisted Evil  Mr. Green/. Пиши, когато можеш да знаем, как сте.
 Hug

# 217
Катенце, Честит Рожден Ден и от мен! Да си ни жива и здрава, да не се отърваваш от късмет, щастие и любов! Пращам ти този момък с розичката, с пожелания за по-бързо излекуване  Grinning

Дидонка, добре дошла на родна земя и приятен престой  Peace

Миле, преди време разправяхте с Мимето как ще карате последните месеци от бремеността на някаква планина ли беше, нещо ми изневерява паметта, та затова рекох по на хлад, но и моловете вършат работа  Peace

Еличка, хвани по пътя малко хладнинка да ни донесеш, че не се живее тези дни, да те слушат дечицата по пътя, Рая вече е голямо момиче ще помага.

# 218
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Благодаря Ви момичета!!! Ноя, Миленка, Ели и Ани!!! Hug
Днес ми е малко по-добре, надявам се да е така и до края на деня.. все пак мисля да празнувам!!!!
За всички вас една скромна виртуална почерпка:

# 219

KATE -само щастие и рози да има в живота ти

ноя дано да се оправите бързо

моето не е гастрит,но в4ера не ми каза за какво се съмнява,освен плодове не мога нищо да ям за 3 ден свалих 3 кг което е добре от една страна след месец е свадбата на девера ми и ако продължава така има шанс да се пъхна в ве4ерната си рокля
Суеар нашите свидетелства са в другиден да видим newsm78 според хлапетата са с отлични

# 220
Честит рожден ден Катюшка!!!!Много здраве,късмет и любов ти пожелавам!!Бъди все така идейна и търсеща нови хоризонти!!!

Момичета скоро не съм се разписвала и аз,че компа ми беше на ремонт .След последната гръмотевична буря и той издаде багажа.Сега отивам да ви изчета да видя какво съм изтървала.

Лек ден на всички  bouquet

# 221
Кате, днес е хубав ден за всички. Heart Eyes Не смея да се похваля, но тази сутрин Д.Т. за първи път свали под 38 и до сега не е вдигал. Сигурна съм, че се оправя вече, макар да продължаваме с инжекциите и системите. Ти как се чувстваш? При такава виртуална компания дето ти изпратихме, Миленчето даже не се посвени да ми клонира момъка  Mr. Green, сега пак ще каже, че мислим за едно и също. Laughing

Ели, лек път, ще ми липсваш. Embarassed Да видим как ще се предствавиш от разстояние и до колко ни е силна връзката. Twisted Evil

Лека и успешна неделя.  bouquet

# 222
  • по пътеката
4естит рожден ден ,кате! много здраве, любов и късмет! само да ни се хвалиш от тук насетне!
мерси, ще си взема от вси4ко!
свеар, и ние сме нощни птици, лягаме най-рано 1 сутринта! браво на децата, моите им 4ета конско ,но те са големи и ми се мотивират с едни адвокатски прийоми, особено каката!но знам ,4е й е много трудно, минала съм по този път, но без сериозно гадже, което у4и любимия й език, а тя  един дето аз й натресох, това е една моя голяма грешка, за сефте се наложих в избор, взех си поука да не повтарям!
дидонке, браво бе хи4не каза  кога тръгваш да пратя  поздрави на бг, сега ,ако не изядеш една скара за мене  Laughingели лек път, после ще се вклю4а пак!  bouquet

# 223
Да видим как ще се предствавиш от разстояние и до колко ни е силна връзката. Twisted Evil
Моята любов е безгранична, миличка  Hug  Heart Eyes и никакви разстояния не могат да ме разделят от теб  Twisted Evil  Joy. Ще ми се молиш ти после да те оставя малко на спокойствие, ама аз нееее  Mr. Green  Laughing. Даже Катето не би ти помогнала /е, Галенцето е друга работа  Twisted Evil  Laughing/. Много се радвам, че Д.Т. е по-добре вече. Дано скоро да спадне цялата температура  Praynig.
Мерси момичета за добрите пожелания. Аз ще пътувам довечера, така че днес цял ден ще ви притеснявам  Twisted Evil /вие да не се покриете, ей  Thinking  Grinning/.

# 224
  • по пътеката
ели ,ти спретна ли багажите? оби4ам такива досаждания, хааххаха!  Party Laughing
ноя, само така, абе помага да се молиме!  Praynigбраво, само се оправете бързо,липсвате много! Hug
имах вклю4ване от бг с кам, 4е затуй спрях на средата да пиша!  ooooh!
деси, каква е тази болест, ти лютиво ядеш ли, като се знаем тука, вси4ко е люто? Thinking
свеар, как е малкия? децата с вас ли ще ги вземате в франция? newsm78
бг май4етата си пожелаха да са в емирствата, ето дойде им много топлинка! Laughingама май предозираха желанията,  Mr. Green! ние 4акаме 50 ,да видим!спиме голи, вси4ко отворено и пак е 38 градуса вътре,няма разлика ве4ер много, нищо не мръдва! или е тежко! свеар вие сте в атласите ? на голяма висо4ина май, затова сте по-на хладно ве4ер! ние сме в една долина.
миленке, как е, приготвена ве4е за бебето! миме, ти се загуби, явно пълен покой е при тебе! Peace
айде лек ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт