ФЕВРУАРЧЕ куфарите стяга, по бански то на плаж да се изтягa

• 9 583
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
Ботци, страхотна новина! Булките във форумчето ни се увеличават  Heart Eyes
Ние с мъж ми нямаме църковен брак и живот и здраве, може би някой ден да си спретнем едно тържество  Laughing
Атракция, пускай телефоните на лични , а и Дикси, ако имаш време да заформим едно кафе  smile3521 lalalala  Ще тръгнем от тук в 9.00 с рейс, но не знам в кой хотел ще сме настанени - или в Кайлъка или в Балкан.
Игси, искрено ви съжалявам за гадната случка с колата... а от горе на всичко са ви и глобили за услугата "паяк"  #Cussing out
Браво за сухите дупета. Ние само сутрин си вършим работата в гърнето и си пляскаме, от там нататък не сяда на него Naughty
Анитца, на Слънчев бряг ще сме, х-л Перла. Ние сме любители на северното черноморие, но тази година ще му изневерим пак. Имаме приятели, които ще са в Поморие и ще прескачаме до там.

# 136
Скъпата, ние ще сме на Китен от 6-ти. Ако намериш време може да си спретнем една срещичка  Mr. Green.

# 137
Атракция, пускай телефоните на лични , а и Дикси, ако имаш време да заформим едно кафе  smile3521 lalalala  Ще тръгнем от тук в 9.00 с рейс, но не знам в кой хотел ще сме настанени - или в Кайлъка или в Балкан.

Аз съм за и съм на линия  Peace

# 138
Здравейте!
Мони втори ден не се е напишвал  newsm68
Иначе и той не си казва, аз го изпишвам през 15 мин. На гърнето не сяда, само правичък, напоследък като сме на вън го вдигам като момиченце. Така май за него е по-лесно, че явно като му се свият крачетата и му идва ....
Ботци, браво на вас, много се радвам, аз вярвам в семейната институция. Смятам, че без брак мъжете някак си се изнизват по терлички. Не че с  брак е гаранция, но .... абе с една дума честито. Пък и си е хубаво да се видиш булка, някак си една детска мечта се сбъдва.

# 139
Ботци, честито! Бъдете щастливи заедно!  bouquet

# 140
Честито  Ботци!Желая  ви  много  щастие  и  любов!Момичета  и  тук  в  Банкя  е  горещо,днес  в  парка  ми  стана  лошо  от  горещината.Слава  богу,че  бързо  ми  мина!Ние   пишкаме  на  гърнето  само  сутрин,а  през  другото  време  като  я  слагам-не  ще  и  не  ще.Имаме  друг  зъб,вече  сме  с  8.На  море  тази  година  мислим  да  ходим  на  Поморие,много  ни  го  хвалят  познати.Там  не  сме  летували  и  дано  да  останем  доволни,вероятно  ще  е  края  на  юли.Лека  и  спокойна  нощ! smile3524

# 141
На  море  тази  година  мислим  да  ходим  на  Поморие,много  ни  го  хвалят  познати.Там  не  сме  летували  и  дано  да  останем  доволни,вероятно  ще  е  края  на  юли.
За Поморие, трябва да знаеш, че в активния сезон на централния плаж (откъм стария град) е супер нагъчкано. Иначе е голям град и има доста кръчмички и атракции за деца. Ние сме ходили на един неохраняем плаж и беше много спокойно, но си трябва да си с кола.

# 142
Аз съм за и съм на линия  Peace
Да, ама аз няма да съм в Плевен  Confused Заминаваме на вилата за събота и неделя. Толкова се радвах, че ще се запознаем..., но нищо, на официалната среща ще се видим. Дикси, ще разказваш и филмираш  Wink

# 143
Здравейте,

Марти вече си има 3 шева на главичката.Онзи ден си играе пред блока при майка ми и баща ми и пада назад(случва се с всички-падат,стават),но нали всеки си изхвърля боклуците където си поиска и Марти падна на стъкло и си сряза главичката.Няма да ви казвам,че ми се скъси живота като видях русата главичка в кръв.Отидохме в Пирогов,правиха му и ренгенова снимка на главичката и го зашиха.Сега е добре,но си махна превръзката(не търпи нищо по главата),продължава да дивее и беснее.Във вторник ще му махат конците.
Също онзи ден чух така дълго чаканото МА-МА Mr. Green

Botzi честито!Много щастие и любов!

# 144
Ох, titiii, да не ни се случва да знаем как си се чувствала. Дано Марти се възстановява скоро   Peace

# 145
  • София
Здравейте момичета!

Днес се живее,температурите са идеални  Grinning.

Тити,ужас ,просто нямам думи,стъкла,пирони,боклуци дебнат децата ни отвсякъде.Бързо зарастване на раната му пожелавам на юнака  Peace.

Боци,честито предложение,здрави и щастливи да бъдете в съвместния си живот     bouquet !

Ние утре заминаваме на Дунава,по-точно към Лом.На палатки ще сме за 3 дни с детето и с компанията.Направо треска ме тресе как ще се развият нещата,колко ли комари ще има,а те били огромни...даже кучетата ги лаели когато кацнат на оградите Joy  Sick  Майтапа настрана,но наистина ми е притеснено,взела съм мазила п/в ухапване и след ухапване,а пък колко багаж имаме  ooooh!..цяло ремарке..половината къща в общи линии.Като се върнем ще разказвам,стискайте палци всичко да е ок.

Целувки от нас  Heart Eyes!

# 146
Здравейте, момичета!

titiii, УЖАААС! Направо настръхнах, докато четях постинга ти. Той мъника сигурно вече е забравил какво му се е случило, ама си представям ти какво си изживяла... Миличките. Дано бързо се оправя юнакът и да не му се случват повече такива гадости!

elix, приятно изкарване по Дунава. Дано това с комарите да е само мит. А багажа с малко дете е един и същ, независимо дали отивате за 2 или за 20 дена.

# 147
Titii, и ние имахме премеждие, но без шевове baby_neutral. Ния харесва да се катери по стъпалата на входа, като се държи с двете ръце за парапета. Обаче преди две седмици се изтърва и падна по гръбче от второто стъпало, а аз загубената вместо да си държа детето, бърках до нея в торбата да извадя ключовете. Добре, че не се удари много, само гръбчето Rolling Eyes. Много е страшно!
Elix, да си вземете пушката за врабчета, че комарите в Лом наистина са големички! LaughingВесело изкарване!
Тонитка, пиши какво става с Чечи.

# 148
Ботси,ЧЕСТИТО!Много щастие и щастлив семеен живот.
Ох мамета,какво да ви кажа при нас работата е сериозна с тази ангина.От вчера не мога да сваля Т на Чечо,а тя е все висока.Горкото ми дете никога не съм го виждала такова отпуснато и страдащо.Днес цял ден само спинка,неще да яде,със сто зора пие течности.Целия изгаря и се е зачервил,а и времето е доста топло и съвсем го мори.На антибиотик сме от снощи,не сме спали цяла нощ...както и да е да не ви занимавам повече надявам се довечера да е по добре и също така пожелавам дечицата ви да не пипнат тези гадни болести които в момента върлуват и да са здравички.
Еликс,приятно изскарване по Дунава.
тити,наистина дечицата ни са палави и е неизбежно това да не се случи особено както са момчета,на и хората така и не се научиха къде се хвърлят отпадъците и наистина заслужават в такъв момент да ги убиеш.Честито за дългоочакваната думичка ма-ма.

# 149
Лелеее, Титии, наистина са за убиване тия хора, бе! Направо сте се разминали с малкото зло  Praynig  И то на главата... Боже, Боже...  При мъничетата бързо зарастват раните, та, ви пожелавам най-скоро вече да няма следи от преживяното  Hug , силно ви прегръщам!!!
Мишонче, отдавна не си писала и ми стана много приятно, че се включваш!   bouquet  Целувчици на малката Ния  Heart Eyes

Маменца, утре заминаваме извън София. 2 седмици във Видин и 2 седмици на море във ВАРНАА, нещо такова се очертава  Mr. Green  Едва ли ще имам време за Интернет клубове, но да знаете, че ще си мисля за вас и много ще ми липсвате!!!  newsm51  Пожелавам ви едно хубаво, слънчево и усмихнато лято, наситено с прекрасни емоции и преживявания!!!  babydust7

Варненски мами, моля да ми пратите на лични телефончета, че да ви потърся като дойдем! Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт