ФЕВРУАРЧЕ куфарите стяга, по бански то на плаж да се изтягa

• 9 581
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,майчета! Heart Eyes
Аз скоро не съм се появявала,но имах основателна причина TiredДоста сте изписали за плановете ви за летуване.Ние за съжаление няма да отидем на море тази година,защото имаме други много сериозни планове,които не ни позволяват излишни разходи.За съжаление е така Sad
Аз тези дни претърпях една операция.Във вторник ме оперираха гинекологично.Направиха ми пластика на влагалището,понеже след двете раждания стените са се разтегнали много и отвора е голям и имах проблеми с бялото течение.Още се водя  в болницата,но аз живея много близко до нея и затова си спя у нас и отивам само за  визитациите.Дори и в момента съм с катетър.Торбичката е поставена до мен под стола и си се изхождам без дори да ставам JoyНеприятна работа е това да си с катетър,но операцията го налага.Утре ще отида да ми го махнат и съм готова.Днес като говорих с операционната сестра(много ме разсмя).Питам я дали съм добре зашита,а тя ми казва,че доктора много добре се е справил и сега  отдолу съм била като нераждала жена hahahaЕ,нали разбирате...мъжът ми е най-доволен от това... Embarassed
Сега се чуствам добре,почивам си у нас.Децата са 3дни вече у майка ми.Операцията ми беше със спинална упойка и нищо не усетих,но после бях доста зле.Кръвното ми падна страшно много ,химоглобинът ми падна от 105 на 83 и се чуствах ужасно.Но всичко било от упойката.Тежеше ми тази операция,знаех,че трябва да я направя докато сме още в България и сега ми олекна,че всичко е минало вече .След малко отиваме да си заберем децата,че много съм се затъжила за  тях Heart Eyes
Тити,много съжалявам за това,което се е случило на Марти,дано бързо мине всичко и ти да се успокоиш.
Ботцичудесна новина за вас. PeaceЩе чакаме снимки от двете събития Hug
На скоро заминаващите на почивки пожелавам приятно прекарване и само хубави емоции  bouquet

# 151
Тонитка,много съжалявам за Чечи,знам какво е с тази висока Т.Скоро и Лъчко беше така вдигаше до 39,2Т.Много се бях притеснила,но му слагах свещички Ефаралган и много компреси с оцет и вода 1:3 разреждане.Цяла нощ му слагах на челцето и му мажех крачетата и ръчичките.Да знаеш,че компресите доста му помогнаха,ако искаш пробвай и ти.Неприятна е миризмата на оцета,но се търпи.

# 152
  • БГ
Олеле, titiii, искрено ти съчувствам, какво ли си преживяла! Кураж мила, колко ли още има да ни се случва, мъжа ми все се майтапи, че три пъти му е шита главата, така че и на Марти няма да му се размине, но недай боже.

tonita76, дано до довечера Чечо се посъвземе и отново живне. Аз също съм за компресите с оцет, миризмата няма значение, нито в стаята, нито в хладилника, там си държах купата за да ми е студена сместа.

mama nina, бързо възстановяване! Бързо да си взимате децата, колко ли са се затъжили миличките за вас?! Целувки и  Hug за Лъчко и кака Ники от нас с Марти!

ribkata, живот си живеете вие, ей, цял месец почивка! Приятно изкарване и добре да си починете!

elix, приятно изкарване и на вас, авантюристи! Мажете се здраво и внимавайте за всякакви гадинки! Ситуацията с багажа ми е позната - един сак за нас, два за Марти! Майка ми като ме видя какво вадя ми вика, ама вие оттук да не заминавате някъде на почивка, носиш багаж за цял месец?!  Joy

anitza, кой хотел избрахте в Китен, май нещо съм пропуснала?

Мами, да ви се "похваля" и на нас не ни се размина, покрай тези жеги носа и бузките на Марти са целите в пъпчици!  Sad  Знам че е от претопляне - къпя го по три пъти на ден, мия му често лицето, през повечето време в къщи е гол, навън е леко облечен и накрая пак обрив, вече нямам идея какво да го правя това детенце!

Лека и спокойна вечер на всички!

# 153
Привет!

Скоро не съм писала,но за сметка на това браво на вас- много новини.

Новото при нас е,че Вики вече спи на яслата,хапва си и се заиграва с децата.Скоро вече ще сме си по цял ден(то големи разходки си бяха в тая жега- по 2 часа ,до обед ,сега до 14ч. и т.н.)
Ние нали сме си близко до морето, а и нашия тати е на Златни си ходим всеки уикенд.
Ново е и ,че  ще правя "Море от любов" txtloves на мъжо.В понеделник ще снимаме посланието във Варна с Наталия .А следобед ще го изненадат на Златни.(сега трябва да мисля какъв тип изненада да бъде.ако се сещата за нещо оригинално казвайте)

mama nina и аз ненавиждам посещенията при лекар(от кога се каня да си сложа спирала,а то аборт се наложи).Важното е, че всичко е минало успешно и в Америка няма да му мислиш.

Ботси ЧЕСТИТО! Това наистина е голяма радост за една жена.Пожелавам ви още повече да се обичате.

ТиТи жалко за юнака.И аз се възмущавам-площадката зад блока е цялата в стъкла от счупени бутилки(вечер гъмжи от младежи и рушят).Иначе ми е много удобна,но то пусто пазене да не се пореже.

tonita76 жалко ,че сте болни.Вики се поти от жегата,а си представям ако и Т имат децата.Дано бързо се оправи Чечо.

Здравей Стефанийка как я карате в Хасково-преставям си каква жега е там.А обривът май е неизбежен при малките деца.Аз също се обривам всяко лятопо деколтето и гърба(слънчева алергия).

Вики и тя само сутрин и в яслата ходи на гърне.През деня все става от него и нищо.

Днес при нас е много прохладно и даже в момента вали.Най- после да се махнат тия жеги.

Приятно изкарване на всички,които ще ходят на море,планина,река.......
До скоро

# 154
Ей, Ваниас, страхотна изненада си намислила на мъжа ти  Peace кажи кога да гледаме по ТВ.
Мама Нина, бързичко възстановяване ти пожелавам. За съжаление жените се измъчваме с такива проблеми, ама такава ни е ролята - да се жертваме в името на децата.
Тити, сигурно си си изкарала акъла - особено както от главата тече много кръв.... бързо заздравяване на раните на малкия юнак.
Тонита, бързо оздравяване на Чечи.
Еликс, поздравления за смелостта - аз не бих тръгнала на палатка, ама и никога не съм била, за да почувствам романтиката  Laughing
Атракция  .....  Crossing Arms, съжалявам , че няма да се засечем , но ще чакам ти да дойдеш тук  Hug А....и  не, че искам да вали, ама го дават да се развали за събота и неделя времето, та ако това ви попречи на ходенето на вилата - аз ще чакам  Rolling Eyes  bouquet

# 155
Здравейте!
Тони, бързо оздравяване на Чечкина  Hug Дано тази вечер свалите Т  Praynig
Тити,(((((( а ти сигурно си откачила  ooooh!
Доста пътници се очертават, на всички пожелавам хубаво време и страхотни емоции  Hug
Рибче, теб специално ще те чакаме   bouquet
Нинче, добре е, че си се навила за операцията, така ще знаеш, че всичко си ти е наред като заминаваш  Hug
Еликс, аз обичам да ходя на палатка, обаче като знам, че "хигиената е враг номер едно на туриста", не мисля, че бих отишла с Мони.
Ваня, дано измислиш най-хубавата изненада за мъжа ти и той да се зарадва!
Нашата кака утре за последно ще е с нас, и в други ден заминава за село за цял месец.  Rolling EyesОтсега ми липсва. Утре ще я преспят с пълна упойка, за да и инжектират едно лекарство в едно топче, което се намира на долната страна на окото й. Стискайте палци всичко да мине нормално и най-вече да има ефект.
Лека и прохладна вечер!

# 156

Атракция  .....  Crossing Arms, съжалявам , че няма да се засечем , но ще чакам ти да дойдеш тук  Hug А....и  не, че искам да вали, ама го дават да се развали за събота и неделя времето, та ако това ви попречи на ходенето на вилата - аз ще чакам  Rolling Eyes  bouquet
Заминаваме, ако ще да се продъни от дъжд. Анатоли е на нова работа и може да ползва отпуск чак декември, та гледаме да наваксаме. А и за Бужи ще е по-добре на чист въздух. Може наистина ние да дойдем до София  Laughing
 vaniahs, звучи романтично  Whistling
 mama nina, скорошно възстановяване  Peace
 На всички, заминаващи на почивка, приятно изкарване и здраве  Grinning

# 157
Добър вечер, мамета и сладки дечица!

tonita76, много неприятна работа с тая ангина  Sad. Пожелавам му на малкото геройче до утре да е кукуряк и да си поиска папане.

ribkata, много поздрави на двата любими мои града - Видин и Варна. Да си изкарате екстра и да си починете.

mama nina, скорошно възстановяване! Блазя му на мъжа ти - има си чисто нова жена  Laughing.

stefaniika, няма да сме на хотел, а в някаква станция - няма да е лукс, но се надявам все пак да си изкараме добре, все пак ще се прибираме за едното спане там.

vaniahs, страхотна изненада си му подготвила на мъжо ти, а какъв е поводът? Непременно да кажеш кога ще го излъчват, за да станем част от вашия живот. То така или иначе вече толкова се познаваме, че все едно сме си от едно семейство. Браво на малката Вики, че свиква с яслата.

krasykm06, стискам палци всичко с каката да е наред  Praynig! Целувки и прегръдки за утрешната геройка!

# 158
Здравейте!
  Много сте изписали, много новини!
Тити, бързо да заздравяват раните! Дано си се успокоила вече! А съседите, дето си изхвърлят амбалажа където не трябва  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Тонита, бързо оздравяване на Чечо!
Боци, честито предложение! Ще чакаме снимки от знаменателните събития!
Ваняш, чудесна идея!  Peace Аз съм от романтичните, а мъжо, ама хич не е по тия неща! Confused
Стефанийка, благодаря за инфото за репелентите!
Мама Нина, бързо възтановяване и браво за решението да се оттървеш от проблема на наша земя! Обърнете внимание и на зъбите, че тук все още е по евтино, доколкото знам, а си иска и време за качествено лечение!
  Нашата кака е добре след премеждията! Под зоркото ми око е за всякакви симптоми, че това, дето изчетох по нета за болести предавани от кърлежи ми изправи косата! Забранила съм всякакви сладоледи, газирани и студени напитки, стоене на слънце и се ослушвам около нея.
  Калоян все си е с обрив от топлината, макар, че ходи почти гол. Вечно е потен и излизаме на разходка с по няколко комплекта дрешки. Още си дремва по два пъти на ден и това е. Започва да проявява интерес към това, което тати слага в устата и му дърпа лъжицата да пробва  Shocked Споменавам го, защото това поведение за нас е нещо ново.
  Ако съм пропуснала нещо, моля да ме извините!

Спокойна нощ и усмихната сутрин!!!

# 159
Добро утро!
Честит празник на всички, които имат повод за празнуване на Петров ден!

# 160
Здравейте момичета  bouquet

Марти е добре,пръскам го с  Бивацин,защото си махна превръзката и не дава да му сложа друга.Той е забравил,но аз няма да го забравя това преживяване,беше кошмар,държах се през цялото време,но като ми го взеха да го шият и не ме пуснаха вътре неиздържах,той реве  в операционната,а аз пред вратата...Ох дано скоро да не ми се случва подобно нещо.То че няма да минем без наранявания няма,ама ако може да е по-леко.А Дани ми вика "Докато стигне моите 30 шева по главата има още много време;-)" #Crazy ooooh!Вярно,че всички деца са палави,но мойто чудо никъде го няма,майките по градинките като го видят и се вхащат за главата Mr. Green.Не се спира за секунда и си търси само ексремни преживявания.Не може да ходи по равното,трябва да има препятствия,да се прескача нещо,ама да ми е жив и здрав.

tonita76 дано Чечо се оправя бързо Hug

vaniahs изненадата е страхотна и аз доста пъти съм се замисляла дали да не спретна на Дани едно Море от любов,ама нещо не ми стига смелост,май Embarassed

mama nina бързо възтановяване  bouquet

Хубав ден Hug

# 161
ЧЕСТИТ  ИМЕН  ДЕН  НА  ВСИЧКИ , КОИТО  НОСЯТ  ИМЕТО  ПЕТЪР

# 162
  • БГ
Tada   ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ДНЕС! Да сте живи и здрави и много щастливи!    ura

# 163
Привет от мен. Днес ходих да пазарувам за балкана и в няколко аптеки отказаха да ми продадат репелент без рецепта от педиатъра  Confused Явно са имали някоя неприятна случка с бебета, та гледат да си вържат гащите.

# 164
Ето малко снимки на Марти с превързана глава и след това:

Общи условия

Активация на акаунт