ФЕВРУАРЧЕ куфарите стяга, по бански то на плаж да се изтягa

• 9 514
  • 304
  •   1
Отговори
# 300
  • БГ
Ех, че, хубава новина!!!  newsm74

Нямам честта да познавам мама Renny, но това не ми пречи да съм съпричастна с радостта й! ЧЕСТИТО БЕБЧЕ МИЛО МАМЧЕ! Много здраве на малкия Филип, много щастливи мигове за мама с бебчо!!!  Hug

# 301
Мами, време е за нова темичка...

# 302
Честита рожба, мама Рени! Бъдете щастливи заедно, обичайте се безкрайно и силно! Няма по-истинска и по-красива радост от тази да родиш бебче, да го отгледаш и да го направиш истински човек. Изживейте уникални мигове един с други. Добре дошъл малък Филипчо!

# 303
Ех, че обичам такива хубави новини! Не познавам Рени и нейната история, но искрено се радвам за нея и бебо!
Да е жив и здрав Филипчо, много да радва мама и тати!!!

Ние започнахме обратното броене до заминаването ни на море! Нямам търпение! Памперса отказахме успешно. Имам някой друг останал вкъщи за всеки случай. Започнахме отказване на бибата. По съвет на една позната мама и от четеното из форума започнах да режа по малко от нея през ден-два. Да видим до къде ще я докараме. Ако имате опит, приемам идеи всякакви.
  Толкова за сега!

# 304
Момичета, ще ме подкрепите ли с гласовете си? Става въпрос за конкурса "Боженствен дар". Аз съм втората в списъка - Ана Ботева. Предварително ви благодаря   bouquet! Ето го и сайта:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=208561.0

Общи условия

Активация на акаунт