ФЕВРУАРЧЕ куфарите стяга, по бански то на плаж да се изтягa

• 9 519
  • 304
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, помните ни ли с Дани  Mr. Green

Много съжалявам, че толкова време не съм се включвала, но имахме доста перипети и време за форума не ми остана.
За съжаление част от времето, през което ни нямаше прекарахме в Пирогов.  Sad

Дани разля чайника с водата, която му преварявам и се изгори по гърдичките с топла вода. Няма да ви казвам колко се самообвинявах за това, но станалото, станало. Няма да ви описвам за какъв рев ставаше въпрос и какво ми беше да виждам как кожата му се обелва пред очите ми и не мога да му помогна. Директно ни приеха в отделение за детски изгаряния в Пирогов. Тук няма да ви описвам за какво гадно преживяване става въпрос, с колко прости хора се сблъсках и с колко "медицински лица", които са си сгрешили професията. Беше истинска мъка и за мен и за малкия и двамата не бяхме спали 5 дни и сигурно можете да си представите как се гледат две деца на година в една стаичка. До 5-тия ден никой не ни обърна никакво внимание, като изключим задължителната смяна на превръзка, за която можеше така или иначе да идваме. Положението беше нетърпимо и след като стана и ясно, че изгарянето не е сериозно реших, че няма смисъл повече да мъча детето - той буквално залиташе като ходеше, толкова беше изтощен от липсата на сън. И така на 5-тия ден минава някакъв си професор на визитация. Но под визитация не разбирайте преглед. Та казвам му аз, че искам да ни изпишат, защото така или иначе седим само за превръзки, имам лекар вкъщи и т.н., а той ми най-нагло ми вика не може, но познайте защо- той  въобще не е поглеждал раната на Дани- и в прав текст ми заявява, че няма да ни изпише, защото не може да си оправдае разходите за превръзки  Shocked Shocked Shocked Аз останах без думи честно ви казвам, излезе, че пак всичко опира до пари, а това за деца за Бога. В крайна сметка се съгласиха да ни изпишат, като се водехме в болница още три дни и съответно си платих за още три нощувки.

Междувременно се убедих, че това е практика там - една жена я бяха пратили с момиченцето, което вече няколко дни ходело само за превръзки (разбирайте не е нещо сериозно), да я види въпросния професор. Влиза той и казва - ще ви приемем за еди-колко си дни и тя остава абсолютно шокирана Shocked , започва да обяснява, че е само за консултация, а той: така като гледам превръзката (забележете) се молете на детето да не му се наложи операция.  #Cussing outКрай на сцената. 

Съжалявам , че стана дълго, но мисля, че трябва да знаете какви хора се случва да лекуват децата ни, а и знам, че само вие като майки може да разбере през какво преминахме и аз и детето. Може да не ми повярвате, но за една седмица бях свалила 5 кг.

Тъкмо се бях поосвестила малко и не след дълго, хоп- пак в Пирогов, този път аз, със съмнения за апандисит ooooh!, от там се оказа гинекологичен проблем, от там пък в последствие хормонален и така  още не му се вижда края. Въобще си отходихме по болници, по лекари, по изследвания и т.н.

Малчо вече е добре, само че нещо много изоставаме с говоренето  Simple Smile и с ходенето на гърне. Уж за лятото исках да е по голо дупе на плажа, ама нещо няма напредък.

Междувременно успях да се дипломирам и от два дни вече съм магистър. umnikuu cheers

Няма да пиша повече, защото сигурно ви отегчих вече, ама дано да е мъъъъъъничко  Mr. Green

# 256
Здравейте,мами! Ето ни и нас. Heart Eyes
Най-напред искам да поздравя Олимпия за рожденния на Джули.  bouquetТе явно вече са в Гърция,но все пак...
Магика,много  съжалявам за това,което сте преживели.Сигурно си се чуствала ужасно със самообвиненията си.Не се тревожи,ясно е ,че не е станало нарочно,за да се обвиняваш.На мен ми се е случвало детето да страда по моя вина и знам колко е тежко.А това за докторите е повече от ужасно.Не се ли "наядоха 'вече,тези същества? #Cussing outКак не ги е жал,та нали става дума за дете,за бога!Честито ти дипломиране!Дано бързо да забравите неприятните случки.А ако сте вярващи,можеш да отидеш да запалиш свещичка на икона на Св.Мина,за да се разминавате вече с лошото Praynig
А сега да кажа нещо и за нас-Най-накрая,след доста тежки нощи...си имаме първия кътник HugДоста мрънкане беше,но тази вечер докато му мажеш "Пансорал" и усетих връхчето на зъба.Лъчко е добре,храни се чудесно,спинка следобед по 3-4часа и е много послушен.Каквото му кажа и изпълнява,като малко компютърче е Joy JoyПреди няколко дни го постригахме,но не в салон за красота,а в нашата баня,аз и татито.Добре се справихме като за първи път Peace
Аз все по-малко успявам да се наспя.Цяла нош спя като "на тръни",сутрин ставам за работа в 5.30 и целия ден съм в движение,вечер лягам  и затова рядко пиша тук.
Ето ви малко снимки от нашите разходки.Тук Лъчко е преди пострижката...
http://images18.snimka.bg/003440483.jpg
http://images18.snimka.bg/003440437.jpg
http://images18.snimka.bg/003440481.jpg
http://images18.snimka.bg/003440434.jpg
http://images18.snimka.bg/003440436.jpg
http://images18.snimka.bg/003440435.jpg
Днес Тинка и Вили заминаха с тати и баба във Велинград..и сега Лъчко е тъжен,че му няма приятелката  hahaha
Утре ми е почивен ден и мисли да се разходим до Бачково и да обядваме на ресторант.Лъчко обожава кебапчетата с шопска салата.. Joy
Дано скоро да имам време пак да пиша.
Лека и спокойна нощ!

# 257
Момичета, завиждам ви свободното ви време Embarassed (благородно де)
Аз съм си работохолик. Имам голяма отпуска (като по "татово" време в БГ), но съжеление не ми остава време да я ползвам. Практиката от последните ми три години е - малко преди да изтече финасовата година-аз съм в отпуска (иначе ще я загубя, така е в Америчко Mr. Green).
Даже миналата година, когато се роди изтърсака ни, с престоя ми две седмици в къщи, ваканция през септември, пак имах дни да си довзимам (а, забравих да кажа, че лежах за задържане и след това рестрикции за две седмици).
За късмет, другата седмица съм в командировка сравнително близо (на около 300 мили) и бандата ще дойде с мене (на фирмена издръжка). Големите от сега си правят плановете, какво ще правят.

# 258
привет мамички, доста пусто е станало Crossing Arms,
Atrakcia явно от предстоящите събития не съм разбрала за вас, съжалявам  Hug,
 magica доста неприятни изживявания сте имали, радвам се ,че сега всичко е наред ,пожелавам ви повече да не ви сполетяват такива нещастия, много приятни емоции само  bouquet,Честито дипломиране,
 mama nina ,много сте готини Heart Eyes,
dessivl ,добре дошла отново,доста динамичен живот водите  #Crazyизпълнен разбира се  с приятни преживявания Mr. Green,
 нашия тати замина да посреща американците и ние сме самички,
 днес имаме хигиенен ден  newsm79 hang и  малчо ми е помощник голям,
, снощи бъхме на приятна разходка в морската градина  ,много ни харесва там, Боби бяга на воля,гони мацетата и се забавлява има много дечица за компания,
отиваме да си хапваме за обяд,
приятен ден newsm03

# 259
  • София, България
Здравейте пак,
Нася, знаеш ли че теб те имам в ISQ, по-едно и също време захранвахме и ти бях записала номера, да се консултирам в случай на нужда. Оправихме се де, но сега като се сетя какво беше  #Crazy
Мишонка злините винаги идват по три. Сега вече е време да се оправят нещата!!!
Радвам се че има още кърмещи се, защото масовата реакция като разберът хората е: "Е, стига толкова! Докога?"
Айде, че работата чака!

# 260
  • София
честит рожден ден, nasya!
Много здраве, късмет, усмивки и щастливи мигове!  newsm59 newsm67  party023

magica - много неприятно е това с изгарянето. А да се обвиняваш - няма смисъл. Лошо е когато срещнем такова отношение от страна на лекарите - все си мислим на нас няма да ни се случи... Покрай неприятните здравословни проблеми си е геройство успешното ти дипломиране! Честито!!!  smile3501

Ние бяхме на село тези дни. Падна голямо тичане от страна на Рая. Имаше 2 котенца и им разказа играта от гонене, мачкане и дърпане. Най много й хареса къпането в коритото на двора, но довечера ще покажа снимките.

OLYMPIA - приятно изкарване в Гърция! Там ли ще сте лятото?

Чао и лек ден от нас!

# 261
  • БГ
Здравейте, мами и дечица!   Hug  
Как сте, топличко ли е при вас? Ние тук отново се топим и ако се вярва на синоптиците до края на седмицата ще е така!!!

bdbaloni   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на мама nasya!!! Да си жива и здрава и много обичана от семейство и приятели!!!   bdbaloni

newsm59     ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН (на патерици) на Джули на OLYMPIA! Да е здрава, все така усмихната и любяща дъщеря и кака!   newsm59

Нямаше ни няколко дни и май сме пропуснали доста, но да се надяваме, че ще наваксаме!? Бяхме за кратко в Пловдив, посрещнахме и изпратихме "варналиите", бяха на почивка наблизо и решиха да ни погостуват! Много хубаво си изкарахме, но сега се чувствам страшно уморена, то не бяха разходки, без крака останах! Днес едвам излязох с малкия и се радвам, че беше послушен и не ми създаваше излишни грижи. Мами, варналийки, да знаете, че дойдем ли ще ви потърсим, така че - чакайте ни!  Peace

magica, историята ти е направо за филм на ужасите!!! Как е възможно това да се случва с децата ни??? Надявам се Дани да е по-добре, а ти не се обвинявай за случилото се, вече е минало. Честито ти дипломиране, с пожелания за много професионални успехи занапред!

Atrakcia, как е свекър ти? Много неприятно събитие, дано бързо укрепне и лошото остане във времето! А, Бужи, какво прави, нямаме пресни новини за него?

Mишонка, много здраве за малката душичка и от нас!!!  Hug  В кой хотел бяхте в Албена и ние май се гласим за там, но не сме решили още точно къде?

mama nina, съжалявам, че не ти казах, че ще сме в Пловдив и не успяхме да се видим този уикенд, но програмата ни беше толкова сгъстена, че просто нямаше как! Следващият път, но и вие обещахте, може пък да дойдете насам?!? Лъчето е голям бонбон с чудесен гащиризон!!! Честито му кътниче и да вади другите без проблеми!!! Ако се чуете с Тинка, пращай много поздрави и нашите пожелания за чудесна почивка!!!

irinopolis, голяма скица е Райчето! И Марти в Пловдив се плацикаше на двора, но тук, нямаме такъв, и май ще се задоволи с къпането в банята! Има си вече надуваема гондола и с нетърпение разнася кутията и моли да му я отворя, само че след това следва надуване, а това вече не е по силите ми, така че, ще чака тати да се върне от работа!

Привет на новите мами и техните сладурчета!!!

Мами, желая ви една спокойна и прохладна вечер!

# 262
Здравейте, мами и дечица!
Ние се позагубихме от хоризонта и вие сте изписали доста, пък и нови попълнения има...вече няма да съм най-новата във форума. Еееее, това прозвуча като изказване на войник на срочна служба  newsm53  welcome
botzi, би ли ме светнала какви са тези памперси за басейн  Embarassed Не съм виждала такива, с какво са по-различни и има ли ги в аптеките. Ние вече сме без памперс, но в басейн е добре да съм подготвена..., че токувиж големия мъж ме изложил! Rolling Eyes
irinopolis, хубави снимчици! Целувки на бърборанката на форума! Heart Eyes
Мишонка, желязно здраве на цялото семейство от нас  Praynig   bouquet
Олимпия, поздрави за РД-то на Джули с малко закъснение. Дано сте пътували приятно и скоро да се включиш с новини от Гърция!/имам предвид приемането на Джули в гимназия/
magica, доста неприятни изживявания си имала  Sad Дано да нямаш никога повече такива моменти, а за дипломирането ЧЕСТИТО!!! БРАВО!!! Успешна реализация!
mama nina, и аз подстригах сама вкъщи Калоян. Омръзна ми да го гледам на стълбички след като фризьорката едва се "справи" с него и реших да действам. Първо го обработвах около полувин час  Rolling Eyes Като чуеше машинката се разтреперваше. Показах му, че не е страшно, че бръмчи като мотора, че с нея се "реше" косата и накрая го сложих в столчето за хранене с бисквита в ръката и го подстригах без проблеми. Като имам време ще пусна снимки.
Честит рожден ден на nasya!

# 263
Привет и от мен! Ние сме добре, много ни мори жегата, Божидар проявява капризи. Надявам се през почивните дни да отскочим до вилата, да се поразхладим там.
Ето и последните Божидаркови снимки  Grinning

# 264
Благодаря ви майчета за подкрепата! bouquet
Stefaniika, бяхме в хотел "Панорама", аll inclusive. Храната беше отлична, сервирана на шведска маса. Имаше басейн, лоби, барBQ и корт, който често се ползваше за баскетбол. Повечето гости бяха украинци и румънци /ей, много им харесва тука, щото им идва направо евтино в сравнение с техните курорти и с нашите заплати Crazy/. Плажа е дълбок около 20 метра и дълъг около 3 км, чистят всяка вечер. Няма строежи. Подходящо е за семейства с деца, защото е чисто и има детски забавления, които не са скъпи като за курорт. Мислим с мъжа ми догодина да рземем и Ния с нас. Имаше семейства и с бебета.
Магика много съжалявам за тревогите ти. Разбирам и възмущението ти от такива докторя, позната картинка. На Ния искаха да й слагат пълна упойка, за да не мърда на скенера #Crazy. А аз просто я приспах с люляне и гушкане, тя и без това беше много уморена. Confused. Анестезиологичната сестра извади една "губерка" и ми вика "Излесте госпожо, ние си знаем работата!", а аз "Ще остана". Почна да боде крачето и й проби едната вена и подхвана друга #2gunfire. Като й казах, че няма да и дам повече да боде, тя ми вика: "Как може такава безотговорна майка, не стига, че си ударила детето, ами сега пречи на прегледа".  #2gunfire #2gunfire #2gunfireПовече нямам какво да кажа!!!

Последна редакция: вт, 17 юли 2007, 13:34 от Mишонка

# 265
Здравейте, мили мами!

Ние се върнахме от море, после бяхме и на палатки за 4 дни и от вчера вече сме си вкъщи!
На морето за Ивана беше рай-накъдето се завърти, все деца и играчки  Grinning Изобщо не я беше страх от водата-влизаше направо със засилка  Mr. Green 10 дни изкара чисто гола и боса-изобщо не съм я обличала  Laughing
На палатката понякога я хващаше шубето нощем, но то не  бе жабокряк, не бе чудо  Rolling Eyes

Магика, много съжалявам за случилото се! Искрено ти съчувствам  Hug

Привет на новите мами! Радос, и аз кърмя (сутрин, обед и вечер), доставя ни удоволствие и на двете и изобщо не ме интересува кой какво мисли и говори  #2gunfire

# 266
Забравих да кажа, че вчера бяхме на консултация и минахме и последната ваксина(тази на година и 6м)-сега чак през март догодина  Peace Ивана е качила 1 кг и 3см за 2м и половина-сега е 11кг и 85 см!
  bouquet

# 267
  • София
Привет и от нас!

Мишонка,Ния е станала много красива госпожица,да ви е жива и здрава и само хубави неща да й се случват в живота Heart Eyes!

Магика,ужасен кошмар сте преживели,не се самообвинявай ,просто дявола си няма работа както се казва и се е случило.Дано се възстановите бързо и физически и психически  Hug.    Честито дипломиране!

Атракция,какъв ви е апарата много хубави снимки прави,почти не са размазани.
Добре дошли на новите мами     bouquet

В събота много добре мина кръщенето,само където нашто диване заспа в 15ч.и в 16 я събудихме и беше леееко кисела  Confused.Поигра 3 часа и си я докарахме вкъщи при баба.

Вече започна да ми се ходи на море,ама няма..имам доста ангажименти тук и никакво море не ми се полага в близкия един месец.. Tired

Ами това е засега от нас!

На всички заминаващи им желая лек път и мноого слънце!

п.с. добре дошла Слънчо  Simple Smile

# 268
Атракция,какъв ви е апарата много хубави снимки прави,почти не са размазани.
Апаратът е Canon S2 IS. Моят мъж е луд по качествената техника, сега даже е пощръклял да го продава и да купи по-нов модел. Аз не съм много навита на този вариант, защото се говори за доста пари  Rolling Eyes То аз и за този мрънках преди да го купи, но после  Whistling щракам си яко и съм доволна Grinning

# 269
Здравейте мами и дечица Simple Smile

И тук в Добрич е много топло още от сутринта.Жалко-морето е толкова близо има къде да спя цяло лято,ама тези пусти ангажименти-работа,ясла(не ми се ще да я спирам).Чакам майка през август и тогава ще отида сама на златни за някой друг ден.

Добре дошли на новите мами  wavey welcome

Slyn4o браво на Ивана-расте като гъбка-ние сме се закотвили на тия 10кг.(август сме на ваксина и да ни теглят).Тази ваксина на 1.6г.Каква е ? Има ли сранични реакции ?.Купувате ли си я?

elix благодаря за инфото.Мисля,че ще ми е от полза-ще снимаме в Младост 3(близо до Драгалевци).Само изчаквам в четвъртък да ни кажат с точност кога- в неделя или в понеделник и да резервирам нещо.Харесах си няколко хотелчета- симпатични и на добри цени.

Магика,Мишонка жалко за преживяното-настръхвам като чуя за болести,а камо ли за престой в болници.Всичко се забравя.Само децата да са здравички Praynig

Stefaniika   поздрави на цяло Хасково-вече ме гони носталгията.Готвите за моренце.И на Пловдив си гостувате.Така да се чува-да има купон.

чао засега
лека вечер на всички сладурковци и сладуранки  love001

Общи условия

Активация на акаунт