ФЕВРУАРЧЕ куфарите стяга, по бански то на плаж да се изтягa

• 9 519
  • 304
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, мили мами!
Ние се върнахме вчера от море - с две дрискащи деца  Tired - един ден преди края Пепи започна да повръща и дриска, а Марти само да дриска. Днес историята продължава само с дрискането... Сигурно съм сменила за днес към 15 памперса.... милото само вода изкарва. Взех лечебна Хумана - но не виждам ефект. Ентерол и вода от варен ориз с джоджен - това е менюто, но подобрение не виждам.
Иначе, морето си е море - изкарахме си много добре. Но ще ми трябват поне 5 дена, за да си почина  Mr. Green след почивката - това, че си лягахме след 1 , не значи, че Марти трябваше да се буди след 7 ч. Когато беше поуморен към 8  Rolling Eyes
Няма страх от водата - а за памперса на плажа или гащи - все си е с пясък  в дупето.
Магика, съжалявам за това, което ви се е случило - как е Дани? Останаха ли му белези? Честито и за дипломирането!

# 271
Здравейте, мами!
Благодаря на всички за хубавите пожелания, много сте мили!
Скъпата, отвара от камшик е рецептата, иначе ще видиш зор...Слагаш лъжица и половина в 400мл вряла вода, попарваш и след като изстине, прецеждаш и даваш да пие - веднага действа!
Пък ние на плажа сме по бански, само сменяме 2та чифта  Sunglasses Човека си ходи и на гърне, и прав пикае по храстите - абе, к'во беше туй памперс?
Връщам се да чета назад, че някакъв инцидент мернах  Sad

# 272
Олимпиа, какъв е тоя камшик? В аптеката, дали го има?

# 273
Олимпиа, какъв е тоя камшик? В аптеката, дали го има?

Ето това намерих за тази билка  http://zdravoslovno.com/Herbs/Kamshik.html
Сигурно я има в билковите аптеки.

# 274
Бгагодаря, Дикси и Олимпиа!   bouquet

# 275
Прочетох за инцидентите на нашите бебочета, много ми стана мъчно...
Да са живи и здрави - не винаги можем да ги опазим...
Много сладички снимки видях, растат дечицата...

# 276
Здравейте, мамета!

Ние също се завърнахме от моренцето  Sad за съжаление - беше толкова хубаво... А най-прекрасното нещо бе това, че толкова щастлив Деян не го бях виждала. Само, когато го изваждахме от моренцето и изпадаше малко в истерия, но бързо му минаваше, след като мернеше някоя кака по монокини  Wink. Единствената неприятна последица от морето е, че Деян направо се срастна с мен и тати и сега яко реве, ако го оставя примерно за 10 минути на баба му. Като се прибрахме и мен ме хвана онуй с драйфането и т.н. - много е неприятно и сега се моля да не го сполети и малчо.
Сега обработвам снимките и в най-скоро време ги пускам.

Тук прочетох за един инцидент, който направо ме разтърси. Магика, много съжалявам - адски неприятна случка. Дано повече никога не ви се случват такива неща  Praynig!

Добре дошли на новите мамета!

# 277
Добро утро, момичета!

Ето нашата морска поредица Детето, което говори с морето на някакъв странен език

А ето и едно морско разхлаждащо клипче

# 278
  • БГ
 welcome  Морски и не чак толкова морски мами и дечица!

Радваме се, че сте си изкарали добре, че дечицата са щастливи и са се налудували на воля!!!

anitza, ако имате брояч към клипчето, да знаеш, че ние го гледахме точно 10 пъти!!!  Joy  Много хубави снимки, настроение, компания, изглежда чудничко сте си изкарали! А снимката със натуралния сок, спокойно може да участва в някоя реклама!

Atrakcia, Бужи е станал малък мъж, много е чаровен!

Mишонка, благодаря за подробната информация! Обожавам почивките в кк Албена, почивали сме преди години пет лета подред, там е просто приказно, дано нещата се уредят и успеем да се класираме отново!

vaniahs, благодаря за поздравите! Надявам се тукашните да ти предам лично!!!  Peace  Ако почиваме в Албена, непременно ще дойдем до Добрич, а защо не и вие при нас, на плаж, или всички заедно при вашия тати?!

OLYMPIA, как се чувствате в гръцко? Изкъпете се веднъж в Бяло море и заради нас!

Slyn4o, браво на Ивана, Марти е мъж, а е със същите мерки! За коя ваксина става въпрос, ДТК-то ли? Ние сложихме Инфанрикс, а през октомври ни предстои поредната игла Акт-Хиб!

Скъпата, как са дечицата, по-добре ли сте? Дано се стабилизират бързо! Как са племенничетата, растат ли? Нашите приятелски близначета на 17.07. станаха на годинка и падна голям купон!

Ето малко снимки и от нас.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98258&photo=121

Желаем ви приятен и спокоен ден!

# 279
Привет и от мен за днес. Преди половин час се прибрахме от кухнята-направо ми се виеше свят, толкова е горещо. Термометъра на терасата показва 47 градуса, това са Плевенските жеги  Crossing Arms
stefaniika ,  anitza  страхотни снимки, а клипчето е много яко, чак ми се прииска да се цопня в коритото на Бужи  Mr. Green Имайте милост към такива като мен, които ще пропуснат всякаква почивка тази година,не ме дразнете с морски  снимки   Sunglasses anitza, ровни си някъде в настройките на сайта и ми позволи да влизам през регистрацията ми  Wink
stefaniika, е бива ли да си толкова слаба   Flutter  А къде е този двуетажен автобус?

# 280
  • София
... Термометъра на терасата показва 47 градуса, това са Плевенските жеги  Crossing Arms
...

#Crazy #Crazy

Ох,нашия показва  само 35С  Crazy .

Страхотни са снимките,Аница просто си личи колко ви е било хубаво,а клипчето е върха  Laughing.Къде бяхте,нещо ми заприлича на Приморско?

Стефанийка,вашите снимки са много вкусни,то не са чевермета,торти...браво на вас...и Атракция ми взе думите от клавиатурата-наистина си много слабичка и симпатична  Hug

Олимпия,браво на малкия мъж- вече ходи и по храстите да върши работа.При нас няма шанс скоро да се откажем от памперса  Rolling Eyes.

Ваня,ще ти пратя моя тел.на лс за да ми звъннеш ,когато пристигнете.

Момичета от Сф,кажете къде има добър сервиз за gsm-и, моят даде фира и не могат да го оправят в един сервиз.Вътре имам супер много данни-снимки,номера..и трябва някакси да се възстановят  Sad

# 281
Привет отново!

Стефанийка, много хубави партита си правите вие. И май доста от тях са с чевермета. Страхотни снимки. А Марти много е пораснал.

Атракция, готово. Отблокирах ви и теб и Олимпия. Сори, ама бях забравила. Ако има пак някакъв проблем пиши. Ама и Бужи много е пораснал. А все забравям да те питам - какво стана с конкурсите със снимките?

Ели, бяхме на Китен, но един ден се разходихме и до Приморско. Не си се заблудила. А иначе доколкото знам, сервизите на М-тел са добри.

# 282

Slyn4o браво на Ивана-расте като гъбка-ние сме се закотвили на тия 10кг.(август сме на ваксина и да ни теглят).Тази ваксина на 1.6г.Каква е ? Има ли сранични реакции ?.Купувате ли си я?

Да ти кажа, никога не съм се интересувала какви ваксини й бият-просто тези, които са си стандартни по ЗК. Не съм й купувала. А тази, лекарката каза, че е като първите 3 ваксини-даваш профилактично панадол, компреси с реванол и мястото леко се подува и зачервява за няколко дни.
И Ваня, все забравям да те поздравя за смелостта да участваш в Море от любов. Ще го очаквам с нетърпение излъчването по БТВ!

Аница, напълно споделям чувствата ти-кофти е след морския рай да се завърнеш в жегите  Sad Иначе се личи колко добре сте си изкарали  Sunglasses А Деян е започнал много да прилича на теб Flutter А самия Китен как беше? Казват, че напоследък доста е западнал  Confused

# 283
А все забравям да те питам - какво стана с конкурсите със снимките?
Нищо не става. Последно беше със 70 гласа на 4 място. Явно трябваше да изпратя около 200-300 смс-а, за да е първи  Mr. Green

# 284
Хайде не се оплаквайте от жегите. Мене ме командироваха от фирмата до едно местенце, където през деня, на сянка е около 106F (над 41С), влажност- около 2-3%. Навън дишам като риба на сухо. Не, 4е в Денвър е много студен, но тука е ад. 4акам всеки момент да ми пристигне семейството и от сега ги виждам да си изкарат САМО в плувния басейн. Предлагат ми да ме трансеферират тука (на доста по-висока заплата), но обясних 4е имам малко дете и още три по-големи в допълнение. Свиканала съм на жеги и ниска влажност, но това тука си е предверие на пъкала. Не знам как живеят в Лас Вегас и Флорида. Определно не е за мене

Общи условия

Активация на акаунт