ФЕВРУАРЧЕ куфарите стяга, по бански то на плаж да се изтягa

• 9 519
  • 304
  •   1
Отговори
# 285
  • София, България
Момичета и аз нещо не мога да разбера, за коя ваксина говорите, нашата лекарка каза, че скоро никакви ваксини нямаме, а последно бихме шарките  newsm78. Кажете след шарките коя е и на колко месеца се бие ?

# 286
  • София
 Ето го  имунизационният календар   И аз не виждам ваксини за 1.6г. Rolling Eyes

# 287
Здравейте!
Скоро не съм писала, имам много работа  Sad Иначе радовно ви чета. Много хубави снимки!
Стефанийка, там на една снимка на Античния театър има едно високо момче с къдрава коса и очила, да не би да се казва Деян или да има брат Деян?
Искам още да пиша обаче Момчил се сърди.........

# 288
  • БГ
Здравейте и от нас, незнам как е при вас, но тук просто не се диша!!!

По повод имунизацията, ние сложихме точно тази ДТК-то, но не по ЗК, а белгийския вариант-Инфанрикс! Както е упоменато в имунизационния календар, който elix ни е предоставила, ваксината се слага  до 24 -ия месец (не по-рано от една година след ІІІ прием), нашият такъв е бил на 20.06.06 и сега я сложихме на 12.07.07!

май доста от тях са с чевермета.

anitza, много си права! Тук, в нашия регион много си уважават този вариант, хем вкусно, хем навън, но и имат възможност, в близките села всяка къща има животни и само да поискаш веднага ти предоставят каквото си избереш!

stefaniika, е бива ли да си толкова слаба   Flutter  А къде е този двуетажен автобус?

Ох, какво да ви кажа, килограмите си ги поддържам от 10-ина години насам, без диети, само по време на бременността качих 15кг и станах 60кг, но след това и те бързо се стопиха! Автобусът от снимката е насред главната в Пловдив, в едни от бизнесцентровете имаше някакви промоции и това беше част от атракцията да се зазяпаш и да влезеш да понапазаруваш, а защо не и да се повеселиш, на черните постери пише "фабрика за забавления"?!? Как е свекър ти, по-добре ли е?

krasykm06, ами незнам!!! Това е приятеля на дъщерята на нашите "варналии", със сигурност е от Варна и има братя, но той се казва Илиян, а имената на братята му неразбрах!

Мами, Марти от няколко вечери насам, по време на вечерния сън, се събужда с писък и трудно се успокоява, дали е изплашен или превъзбуден, нямам идея, но незнам и как да му помогна!? Случвало ли ви се е такова нещо, как процедирахте?

Желая ви приятна вечер!

# 289
Мами, Марти от няколко вечери насам, по време на вечерния сън, се събужда с писък и трудно се успокоява, дали е изплашен или превъзбуден, нямам идея, но незнам и как да му помогна!? Случвало ли ви се е такова нещо, как процедирахте?
Божидар се събуди с див рев преди няколко вечери. Гушках го, но той не спря да реве, все сочеше нещо, накрая го заведохме в банята, посочи бойлера и млъкна. А сега де  Rolling Eyes, май е сънувал  Confused Свекър ми е добре,в къщи си е, поуплашил се е, все си мери кръвното и захарта.

# 290
Момичета и аз нещо не мога да разбера, за коя ваксина говорите, нашата лекарка каза, че скоро никакви ваксини нямаме, а последно бихме шарките  newsm78. Кажете след шарките коя е и на колко месеца се бие ?

Слънчо говори за реимунизация за ДТК. Това е последната ваксина до първи клас.
И ние днес бяхме на консултация. Сложиха ни ДТК-то ( Infanrix купувам и аз), взехме си амбулаторния картон и имунизационната книжка и се разбрахме да се видим на две годинки. Дай Боже да е чак тогава  Grinning

# 291
  • София, България
Ние забавихме доста ваксината против шарките, но що се отнася до полиемиелита, която е дадена за 14 месеца, педито каза че е отпаднала и не сме му я слагали. Иначе ние купувахме ваксините и против ДТК и против полиомиелит досега!

# 292
Ние забавихме доста ваксината против шарките, но що се отнася до полиемиелита, която е дадена за 14 месеца, педито каза че е отпаднала и не сме му я слагали. Иначе ние купувахме ваксините и против ДТК и против полиомиелит досега!

Е, как е отпаднала?  Просто вече е с убита, а не с жива компонента.

# 293
Не е отпаднала. Преди беше с прием в устата-капките, а сега я сложиха инжекционно.

# 294
  • БГ
Не е отпаднала. Преди беше с прием в устата-капките, а сега я сложиха инжекционно.

И при нас беше така!  Peace

# 295
  • София, България
Знам, че вече по касата е убита ваксината, мисълта ми е че ние и досега биехме такава, но педито каза, че била отпаднала и четвърти прием не сме му правили

# 296
Здравейте, мами!
Помните нашата февруарка Renny, нали? Нейната принцеска се роди мъртва точно преди Нова година 2005/2006...
Вчера обаче е родила едно здраво и прекрасно момченце Филип  Heart Eyes Не мога да ви опиша колко се радвам, плача от радост, сега няма да мога да спя...
Тази жена е една интелигентна симпатяга с невероятно чувство за хумор, нека бъде щастлива с момченцето си и ни зарадва като влезе тук с хубавата новина!
Честит ти малък голям мъж, мила Рени   bouquet   bouquet   bouquet

# 297
  • Варна
Честито на Рени!!!!!!![/color][/i][/b]
Да и е жив и здрав Филип,и ще чакаме снимки.
Еййййййййй,как се зарадвах посред нощите.

Последна редакция: сб, 21 юли 2007, 02:31 от rosiza

# 298
  • София

Честито бебче на Рени!Да ви е жив и здрав малкият Филип и да бъдете безкрайно щастливи!  bouquet

# 299
  • Букурещ
Честит малък прекрасен Филип, мила Рени!
Ние с моя Филип  Grinning му желаем много здраве, безгрижно детство, много късмет и всички около него много да го обичат!

А на Рени и таткото- най- искрено ви желая цялото щастие на света!

Общи условия

Активация на акаунт