ФЕВРУАРЧЕ куфарите стяга, по бански то на плаж да се изтягa

• 9 576
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, днес имаме празник - баща ми и Пепи са именници - почерпете се за тяхно здраве : cheers cook Popcorn
Днес Мартинчо така ме изненада.... сутринта отивам в банята и , за да не седи пред вратата и да се опитва да влезе, го сложих в леглото му - дървено с пръчки, от които една липсва, защото Пепи я беше счупил с глава. Та както си се къпя на леко открехната врата, чувам подрънкване на ключове...и  Shocked викам "Кой е?" - тишина. Изскачам и какво да видя - Марти щастлив и доволен се опитва да отключи вратата  #Shocked - а нашият минал през дупката 1crib и така се измъкнал от леглото...
Краси, как мина интервенцията?
Тити, да е жив и здрав Марти, а ти да имаш много сили и нерви покрай лудориите му.

# 166
Честит  празник  на  всички,които  имат  повод  да  празнуват!Скъпата  благодаря  за  информацията,да  с  кола  ще  сме.Довечера  сме  на  Петровден  и  малко  ми  е  притеснено,като  знам  че  все  правим  бели.Дано  всичко  да  е  наред.Сега  ще  ходим  при  моите  родители  в  Русе,малко  да  се  видя  със  стари  дружки.Чао  момичета  и  доскоро,като  се  върна  ще  пиша.  car003

# 167
  • БГ
Скъпата, да са ти живи и здрави имениците! И ние днес си имаме двама, но май ще уважим само единия - кумата ни, която живее в Пловдив е Павлина, а девер ми е Петър, та ако той ни покани довечера сме на купон, ако не - здраве да е! Голям майтап с измъкването на Марти от кошарата, нашият пък една сутрин така блъскаше решетката на леглото в Пловдив, че падна заедно с нея!!! Добре, че не пострада, измъкна си краката и беж да го няма!  Joy

titiii, май при момченцата това си е заложено - щури, та пушек се вдига! Нас като ни видят с количката и питат май е много послушно това дете, но слезе ли ми се чудят как му издъжам!

Ей, vaniahs, браво на теб! Чакаме с нетърпение да разкажеш как е минало с Наталия и след това с мъжа ти в Златни и най-вече кога ще излъчат предаването! Иначе, в Хасково, много нови неща, заведението пред ч. Заря вече работи, казва се Мюзеум! Чакам те да го посетим! На мястото на лятното кино, с/у зала Дружба, изникна голяма сграда с пицария отдолу, и нея още не съм я пробвала! Жегата понамаля и вече се живее, днес даже подухваше приятен ветрец!

good mamma, приятно изкарване в Русе!

Atrakcia, и на вас хубаво време, пълна почивка и мнооого снимки!

Мами, нашият татко вчера участва в любителско състезание по картинг и разбира се ние бяхме част от публиката! Не успя да се докопа до призовата тройка и остана пети, но по разбираеми причини, той беше най-лекия участник! Ето малко снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98258&photo=112

# 168
Здравейте!

Ние след няколко часа тръгваме към морето и вече изгарям от нетърпение  Flutter Дано времето се задържи такова, да не е много жега!

И аз гласувах за Априлци  Peace

Маичка, Мишонка, радвам се да ви видя  bouquet

Бързо възстановяване на контузените и до скоро  Hug

# 169
Все се каня да питам - Къде изчезна Олимпия?  Thinking

# 170
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ КОИТО СМЕ ПРОПУСНАЛИ ПРЕЗ ТЕЗИ ДВЕ СЕДМИЦИ!

Тити, много неприятно, направо настръхвам като чета. Бързо възстановяване на Марти.
Тонита, пожелавам и вие бързо да се оправяте.
Четох, че няколко дечица са пострадали от кърлежи. Радвам се, че вече всички са добре.
Краси, стискам палци всичко с каката да мине леко и успешно.
Ваня, чудесна изненада. Дръж ни в течение на нещата, за да не пропуснем да гледаме.
На всички заминаващи на почивка, пожелавам приятно изкарване и много слънце.

Ние  изчезнахме малко от хоризонта, но поне успявах да ви изчитам. Нещо много ангажименти се струпаха и не остава време да пиша. Вили е добре. Не спира да мисли щуротии. Правим опити да сме без памперс, но засега резултатите са по 15 чифта гащички на тела. Днес сама си смъкна гащите и седна на кукото, вика мама ААА, но нищо не свърши. Все пак си е напредък, вече добре е запомнила къде се върши работата. Вчера бяхме на детски рожден ден, голямо лудуване падна. Довечера отново сме на купон. Също се стягаме и за кръщенката в неделя. Живот и здраве в понеделник ще разказвам повече и ще ви покажа и снимки.

До скоро
Приятна вечер

# 171
Здрасти,мили мамета!Да знаете как ми липсвате!Не знам какво ми става,много се изморявам и като се прибера от работа слагам Лора да спи и аз с нея.Ужас!Чак мъжо готви и шета понякога  Embarassed Та затова не ми остава време за писане...гледам много нови неща покрай вас...има раздвижване Wink при нас няма май ново..и ние бяхме болни,Лора 2 седмици седя вкъщи със зачервено гърло и на антибиотик Sad за първи път й давам и ми беше много криво...ама сега се поуправи уж...ние бяхме с мъжо миналия уикенд на море,ама само за 1 нощ...такава буря мина през нас,че нямам думи...а ние 6 коли -всичките на палатки...ама на другия ден се изпържих като рак и сега се беля даже...тоя уикенд пък съм на изпити,а имам рожден ден и сигурно няма да го празнувам заради тях...поне за сега...гледам планирате обща среща,което е чудесно!само не разбрах за кога,че не съм изчела всичко...мисля,че ако се състои, ще е много весело  Laughing ние иначе не сме планирали почивката още..сигурно ще е на море за няколко дни, но вероятно пак без Лора..нея смятам да я заведем за 1-2 дни,не повече...и аз искам да си почина истински Simple Smile Ели,браво за експедицията до Дунав,да разкажеш с подробности Wink Ами..това е за сега...да се надяваме,че скоро пак ще се включа(а не другия месец) Wink Целувки на всички,честит празник на именниците и болните и ранените да оздравяват!

# 172
Здравейте мами newsm51,
на бързо да се разпиша
  bouquetДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!  bouquet
 titiii
не ми се мисли какво сте преживели #Crazy, бързо да избледнее лошата случка Hug, както виждам Марти е юнак и готов за нови лудории,
vaniahs поздравления за страхотната изненада Peace, всичко да мине по план и да кажеш кога да ви гледаме,
tonita76, аааа  Praynigбързо да оздравявате,
mama nina и ти си имала премеждия, бързо въстановяване Hug ,
на всички пътуващи, почиващи и т.н да си прекарате чудесно и се забавлявайте,
аз вече си купих роклята,чантата и обувките,даже си харесахме и халки,резервирахме ресторанта,но съм останала без крака по цял ден обикалям,уча за изпита ,които е на 2,07 ,и татито ни изостави за 5дни, но  съм щастлива smile3535,
Боби е добре ,лудува на воля и прави само бели Joy
приятна и спокина вечер smile3524

# 173
Все се каня да питам - Къде изчезна Олимпия?  Thinking
Hug Олимпия мята гащи по градинки, паркове и площадки  Laughing
Пък като вляза във форума и видя колко сте изписали и ме хваща мързела  Embarassed и пиша по редче във Бъдещи и настоящи майки...
Ама, айде да ви подкарам всичките  Laughing :
botzi, успех на изпита, стискаме палци  Peace
titiii, пожелавам първа и последна такава травма на юнака  Peace!
mama nina, бързо възстановяване  Hug
vaniahs, браво за смелостта, дано татито ви оцени жеста и още дъъъълги години сте заедно щастливи   bouquet!
ScreamingMamaa, целувки на красивата дългокоска  Hug
tinka81, хубав празник ви пожелавам с Вилито  Hug
Slyn4o, хубаво моренце ви пожелавам, топнете се и заради нас  Sunglasses
stefaniika, да охраниш малко татито ви, "да си тежи на мястото" и следващия път да сте шампиони   bouquet
Скъпата, честити ти именници! Много здраве във семейството ви   bouquet
А за излизането от креватчето - нашата кака чупеше сама пръчките и излизаше от там, ама баща ми, Бог да го прости, слагаше железни пръчки (поне 7беше подменил), та се приготви за приключения  Laughing
Тонита, бързо оздравяване на Чечо   bouquet

# 174
здравейте,мамета!
Благодаря ви за съпричастноста,много сте мили.Моя юнак вчера ме подлуди.Цял ден не беше мигнал само на обяд за един час и вечерта пак не сме спали от това пусто гърло.Цялата му уста е в афти не може да преглътне горкото.Даже и водата отказа,но днес реши да хапне по няколко хапки от това,което му дадох PraynigМного е кисел и все мънка.Надявам се утре вече да е по добре.Т засега нямаме/да не казвам голяма дума/.Но се изприщи цялото му тяло със ситни пъпчици и педи ни увери слава богу,че са от топлото,защото аз се бях притеснила да не е нещо друго... само това ни липсваше и шарка да хванем. ooooh!
Краси,как е Криси.Вчера как мина операцииката,махнах те ли това топче?
Ботси,успех на изпита.
Мама Нина,бързо въстановяване.
Ваниш,поздравления за чудесният начин по който си решила да изненадаш и покажеш на мъжо какво е за теб.Да не забравиш да кажеш кога да гледаме.
И на всички,които ще ходят на почивка пожелавам приятно изкарване.

# 175
Здравейте,

Скъпата,stefaniika тия Мартинчовци не се спират,само щуротии мислят Laughing

botzi успех на изпита Peace

Slyn4o приятно моренце.

И на всички,които ще пътуват весело изкарване  Hug

tinka81 и аз мисля да правя опит да махам памперса.Марти от тия жеги се изрина и сега се заредих със слипчета.Проблема е,че не иска да върши нищо в гърнето(от време на време пишка),може да седи,но като му се ака става и чака да го обуя,за да си свърши работата в гащите.Снощи го пуснах по голо дупе да се разхожда и се изпишка в кухнята и замръзна,стои и незнае какво става,само ми сочи какво е направил hahahaНезнам как да го свикна с гърнето.Преди време си стоеше,вършеше си всичко без проблем и изведнъж спря,а като му кажа "Хайде Марти да пишка в гърнето" тича и сяда веднага,но след секунда става,май проблема е в това,че не може да стои на едно място ooooh!

Хубав ден   bouquet

# 176
Здравейте!
Честит Роджен Ден на Скрими! Бъди жива, здрава и много обичана!  bouquet
Ние вчера пратихме каката на село при баба й. Да ви кажа не вярвах, че веднага ще ми липсва, дори с нетърпение чаках баба й да я вземе, а сега ми е едно такова самотно и нямам какво да правя. Иначе интервенцията с оченцето й мина нормално, сега остава да чакаме резултат. Дано да спадне това топче, защото не ми се вярва да дам да й го режат, много е страшно детето ти да е под пълна упойка.  Rolling Eyes
Аз Мони никога не съм го слагала на гърне, направо му махнах памперса. Той не сяда на гърнето, изпишвам го прав, когато видя, че е минало достатъчно време, той не иска да пуска нищо, му вдигам крачетата и може би от това, че се стиска коремчето веднага се изпишва. В началото първите дни и на мен не ми стигаха гащичките, хем че съм купила много. НО сега мога да кажа, че вече е добре, има дни в които не се напишва изобщо, но най-много по пет пъти за деня се напишва вече, хем че са минали около три седмици откакто съм почнала да го уча. Така че упоритост му е майката. И никакъв памперс, поне според мен  Peace
ТОни, дано Чечи се възстанови бързо!  Hug
Скъпата, Момчил отдавна излиза от кошарата по този начин. Много интересно как се сещат.
В петък водих каката, Мони и бабите при делфинчетата и видяхме бебето делфин, което се беше родило през нощта. Много беше интересно, само дето представлението продължи само 15 мин заради бебето. На децата, а и на бабите много им хареса. Не знам дали ви казах, че имах две баба на гости, свекърва ми и майка й. Сега къщата е празна, направо си се чудя, когато децата ми станат големи и си хванат пътя аз сигурно ще откача  Crazy
Хайде приятен уикенд!

# 177
  • Габрово
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СКРИМИ! Много здраве, щастие и успехи на теб и всички покрай теб!

bouquet  bouquet  bouquet
   Честито и на всички, които са имали поводи за празнуване тия дни! И приятно изкарване на почиващите!

# 178
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СКРИМИНГ МАМА! Желая ти много здраве и щастие, успехи в работата и навсякъде около теб да цари любов!

# 179
Честит Роджен Ден на Скрими с малко закъснение! Жива и здрава!

Скъпата, Дикси, видяхте ли се, познахте ли се  Grinning Ние уцелихме хубаво време, но се поизморихме докато оправим двора. Беше ме яд, че си тръгваме  Rolling Eyes

Ето малко снимки и едно клипче на Божидар  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт