ФЕВРУАРЧЕ куфарите стяга, по бански то на плаж да се изтягa

• 9 519
  • 304
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте!
Тити, не мисля, че 11 кг са малко, Мони е все още 10, иначе и той не е наддал много, около 400 гр. Щом детето е здраво, няма проблем, те са така на периоди, като не искат да ядат, по добре да не се насилват. Тия витамини Киди много ги хвалят, аз лично не съм ги пробвала, Момчил сам взе да се храни, тук една седмица чак не мога да му смогвам, Днес имаха риба и той горкият отваря устичката с апетит, обаче като го глътне и прави едни физиономии и после не иска повече. Та тази вечер е ял нескуик  Laughing Много е упорито това детенце, като си науми нещо и не се отказва докато не го получи  Joy
Днес един път сам ми показа, че му се пиша, сравнително добре се представи, доста пъти си хванахме пишо в гърнето.
Аница, Мони също си разби устата онзи ден, много кръв тече, обаче мина за два дни. Е при нас кака му беше причина, просто го изпусна.  Embarassed все се карам да не го вдига и тя все успява да я свърши тази работа докато не я гледам. Момчил е много отпуснат и доста често пада, от заплес просто. Той затова е все ударен. Вече се качва на пързалката от опаката страна или там където трябва да се пързаля, ама тя кака му на друго не може да го научи.  Rolling Eyes И той слиза сам по стълбите и се качва, ако са по високи се качва на четири крака, ако не, може и без да се държи.
Вече освен шофьор съм и монтьор, днес за пръв път се наложи да бъркам под капака на колата.  Joy тъй че нищо не ми пречи да я запаля и хайде към Узана.
В тази връзка Дикси , няма да издребняваме сега какво са някакви си 70 км. за нашта фирма.
Що се отнася до Бачково, много е хубаво, обаче за нас е много далече, не бих тръгнала за два дни до Бачково, сори.
Е, хайде, лека вечер!

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 23:10 от krasykm06

# 61
Ееееххх, мами, все по-малко време ми остава за форумчето  Rolling Eyes
Бързам да споделя какво ме вълнува напоследък: Колко хляб е достатъчно да приема детето дневно?    Става дума най-вече за Сузи /сега ще прави 6г. и ми се струва, че яде доста хляб  Thinking /  Но не пречи, да споменем и за мъниците, защото е важно да не прекаляваме в дажбата.
С интерес ще следя отговорите ви!
Лека нощ и поздравявам всички празнували вече ЧРД  Blush с малко закъснение!!!
Между другото, Рони е 10 кг от доста време  Wink  и няма още 80см. Те са на етапи в растежа, има моменти, когато растат със скоростта на гъбка след дъжд, а друг път си стоят същите  Crazy

# 62
 За килограмите да кажа-Божидар още не е минал границата на десетте  Mr. Green На последната консултация беше качил 600гр.  за 3 месеца, което е много добре.  Не е много ящен, но и не го насилвам. Вие какво АМ давате вечер?
 За срещата- харесват ми всички предложения, после ще се разровя из нета да видя вили, хотели ...

# 63
Добро утро!
Как ще решим финансовия въпрос? Колко звезди да търсим? Аз предпочитам по-луксозно, обаче каквото реши мнозинството в крайна сметка.
За хляба, Криси не е от най-ящните така, че никога не съм се замисляла колко хляб трябва да яде.
Хайде весел ден!

# 64
Как ще решим финансовия въпрос? Колко звезди да търсим? Аз предпочитам по-луксозно, обаче каквото реши мнозинството в крайна сметка.
И на мен ми се иска да е по-луксозно, но в крайна сметка наистина ще гласуваме и това  Grinning
 Забравих да ви предложа Боженци - там е малко по- скъпичко, но е много красиво. Близо е до Габрово и Трявна. Вижте

# 65
Нека първо си пуснем анкета за мястото на срещата и датата, и след това ще разгледаме хотелите там. Аз сякаш предпочитам в началото на септември, но и друго време да е, ще дойда  Laughing

# 66
  • Габрово
   Включвам се набързо да си дам и аз мнението.
На Боженци е много хубаво- тихо, спокойно селце в стар стил. На Априлци също е хубаво, и на Дряновския манастир, че и на Габровския, в Трявна. Но ви предлагам наистина да се съберем на Узана. Там навсякъде е поляна и децата ще тичат на воля. А при евентуално лошо време в Хотел "Импулс" има доста място за събиране на всички. Все пак нека Иник да си даде мнението / миналата година се запознахме там/. А другите места са наблизо и при добро желание може да се посети нещо. А защо не и другата година?!  Wink
   Ние изчезваме по село да се плацикаме. Дано всеки намери хладно местенце в тия жеги.

# 67
  • София
Началото на септември е добро предложение,тъкмо всички ще са е върнали от почивки.Само,че е далечко като време  Crazy
Гали ,хотел Импулс изглежда подходящ и симпатичен.Само ,че трябва по-отрано да се направи резервация  ако се спрем на него,а пък това е трудно,защото до последно няма да се знае всички ли ще са на линия.А Иник не се е включвала от много отдавна.

По въпроса с идването на татковците,нека всеки си реши и ако има желаещи татковци да дойдат,добре са дошли  Grinning

За хляба и аз не съм компетентна,на обед й давам половин филийка,но без коричката.

АМ е Омнео 2,много си го харесва,въпреки,че е горчиво  Sick

# 68
Виждам, че обсъждате предложения за срещичката - ще помоля някой да обощи в един пост предложените местоположения и аз ще ги сложа в анкета към темичката, за да може да гласуваме  Peace
Ще трябва да измислим и предложения за ежентуални дати  Simple Smile

П.С На мен много ми допадна този хотел "Импулс", а и цените са абсолютно достъпни според мен  Wink

# 69
  • София
Така,това са досега предложенията:

Габрово-м.Узана,
Дряновски манастир,
Тетевен,
Рибарица,
Бачково,
Трявна,
Боженци,
Елена,
Априлци.

Засега има едно предложение за началото на септември  Peace

# 70
Здравейте, нямах нет 2-3дена, а вие толкова сте изписали!
Страхотна идея за среща! Приветствам!
Коко ходи на ясла все така с мерак, хапва си добре. Обаче нощем ме тормози с това сукане и вече изкрейзвам, зърната са ми в рани...
Май ще си купувам нещо горчиво да се мажа и го отвратя, иначе....

# 71
Този хотел "Импулс" изглежда доста приличен, както и цените  Peace Аз съм съгласна за който и да е месец, но нали ще гласуваме  Grinning

# 72
Привет и от мен!
Много сте изписали за срещичката..май ви запалихме със Стефанийка WinkАз чакам все още да ми се обади,за да се видим,разбрахме се ,тя да ми звънне,когато е приключила със срещите в Пловдив..дано скоро се обади Peace
Хотела,който разглеждате,наистина е много хубав,незнам как ще сме до септември,дано можем и ние да дойдем,но трябва да сме с някой от нашите татковци Rolling Eyes,понеже нито аз,нито Тинка,караме кола Embarassed,а с друг превоз.... newsm78
За нас идеята за Бачково е повече от чудесна по разбираеми причини Mr. GreenС удоволствие ще станем домакини на срещата  WinkАз  септември вече няма да работя,та като време...това ни устройва,но да видим как ще сме от финансова гледна точка Peace

# 73
Ето и малко снимчици-
Правя физиономийки-http://images18.snimka.bg/003195137.jpg
Здравейте на всички мои приятелчета от форума-http://images18.snimka.bg/003195139.jpg
Така показвам като имам "чиш"http://images18.snimka.bg/003195140.jpg
Ставам от 3часов сънhttp://images18.snimka.bg/003195138.jpg

# 74
Здравейте и от нас!
Ние вчера бяхме в едно квартално заведение и преси падна и си удари челото.Сега има една синка под формата на буквата М.
За хотел Импулс и на мен ми допадна. Peace
Аз му давам сухари,но по някога му давам и хляб.Ние с много голям апетит и си мисля,че яде повече от колкото трябва,но както се казва важното да е жив и здрав.
Еми това е за сега,желая ви лек и слънчев ден. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт