ФЕВРУАРЧЕ куфарите стяга, по бански то на плаж да се изтягa

• 9 514
  • 304
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте майчета Simple Smile

Благодаря, че се сетихте за мен,за пожеланията.Много сте мили.
Ето да се почерпите:

Вики днес  не е плакала на яслата-това е голям подарък за мен- да я видя спокойна.
Лек ден на всички!

# 46
Мами, давайте и други предложения зя място на срещата, до тук май имаме - Априлци,Узана, Елена, чувала съм, че и в троянския балкан е много хубаво, но не съм ходила. Узана на какво разстояние е от Варна? Давайте предложения и за дати. Аз съм без претенции, обаче ми се струва, че не трябва да е твърде отдалечено във времето, за да не спадне ентусиазма  Joy
Априлци е в Троянския балкан  Mr. Green Друга идея е Тетевен, Рибарица. Май ще трябва да отворя картата и да гледам  Whistling Аз си мисля, че ще трябва да поизчакаме малко, за да се завърнат почиващите мами, да се включат и те  Grinning

# 47
vaniahs, Честит рожден ден! Да си жива и здрава и мноооого усмихната, мъжлето и принцесата да преливат от любов по теб!

Мами, днес Деян падна много лошо и си разби устата и малко нослето  Cry Cry Cry. Тече кръв и много плака. Не пожела нищо да хапне - явно го щипе. Толкова се притесних... Щях да припадна и да се разрева и аз, но запазих самообладание. Това ни е първият инцидент и се чувствам много виновна, а всъщност не го изпусках от поглед. Явно днес не е ден и на други дечица, както разбрах има и други контузени.

А относно срещата - много хубава идея, която приветствам  Hug. Освен тези идеи, които сте дали, мога да добавя и Бачково. А за Троянския балкан съм много въодушевена - страхотно е, а и хората са много приветливи и мили. Но сега не знам как ще се организираме, като все някой ще е на море - май наистина е по-добре към септември да стане  newsm78.

# 48
Мами, днес Деян падна много лошо и си разби устата и малко нослето  Cry Cry Cry. Тече кръв и много плака.
Ооо, много неприятно и напълно разбирам как се чувстваш. Божидар, когато си разби устата зарастна много бързо, а и една приятелка ми беше казала, че устата се оправят най-бързо. Той ще забрави, че е паднал,не се притеснявай, ще мине бързо  Hug

За срещата- говорих една от Плевенските ни мами, тя ходи на майска среща онзи ден в Априлци, каза, че са изкарали страхотно, много им било забавно да се запознаят. Ходили са с мъжете, те гледали бебетата вечерта, а мамите хапвали и пийвали  Mr. Green

# 49
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВАНЯ!
БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!

Пак се позагубих, но не ми остава време за форума Embarassed
Стефко има 2 кътника, а долните 2 резци не са излязли още. Миналата седмица, когато беше с високата Т, лекарката каза, че е вирус, но може и да е вдигал от зъбите. Много трудно му пробиха. Той по принцип не спи през нощта, а тогава цяла седмица сяда в леглото и плаче и иска все да го дундуркам Sad
Нещо за срещичка говорите Laughing Аз предлагам в Трявна, не съм ходила скоро, но чух, че е много хубаво там Wink

# 50
Здравейте мами  bouquet,
  balloon balloonЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН vaniahs,МНОГО ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ И ВЪЛНУВАЩИ МИГОВЕ!! balloon balloon!
още един ден на ужасна жега, ние ползваме климатика иначе Боби спи неспокоино ,целия се поти,
предложенията за място на срещата са добри,аз лично съм ходила на Елена и Априлци много е готино, а за времето може би е удачно август месец ,ние ще имаме гости от 15,07 до 15,08,семейството на брата  на моя мъж ще си идват от Щатите за месец и няма да мога да дойда ако е по това време, идеята татковците да дойда и да помагат е супер Mr. Green,
anitza има и таки случки ,но така порастват малките разбойници, ние сме винаги с контузии, бързо да забравите преживяното Heart Eyes,
Боби върви и бяга доста стабилно,но се случва и да се препъне ,то и ние големите също,
Приятен ден  newsm51

# 51
еи къде мисла и аз newsm78 ,в Трявна също е готина браво chere6ka

# 52
  • София
Честит рожден ден vaniahs !Здраве и щастие ти желая!

Аз си мисля, че ще трябва да поизчакаме малко, за да се завърнат почиващите мами, да се включат и те  Grinning

Тогава пък други ще заминат  Laughing Да обобщим 3-4 предложения и да се гласуват.Датите също.

Аница,много неприятно  Sad дано бързо му мине и да забрави инцидента  малкото Деянче!

Забравих да ви кажа,че онзи ден ходихме в "Патиланци".Кали се замая от толкова играчки,пързалки,колички,електрически играчки...по едно време тичаше като бясна,незнаеше откъде да почне.Голям кеф, пак ще отидем,има специален кът за най-малките.Може там да направим някоя от срещите ни  Wink
Вчера пък й направих плаж на балкона-напълних басейнчето и 40мин. си се плацикаше на шарена сянка ,днес може да повторим процедурата  Sunglasses

# 53
Ели, благодаря ти newsm51,
това са лудориите на Боби http://www.snimka.bg/album.php?album_id=145247

# 54
  • София
Ели, благодаря ти newsm51,
това са лудориите на Боби http://www.snimka.bg/album.php?album_id=145247

За нищо  Hug  Какъв морски гларус е само  Laughing Sunglasses ,а и твой помощник   newsm79   ...мултифункционален мъж бе  Mr. Green

# 55
Всички предложени дотук градове от Варна са далече - около 300 км.  Rolling Eyes Но пък за нас с Атракция и за Гали са екстра  Laughing За Софийските момичета също не са толкова далече, но като че ли Рибарица е средната точка между Плевен и София, близо е до Габрово ( май  Thinking ) , за Стара Загора не знам, но за Варна и Сливен пак си е далече  Confused Сложна работа  Laughing

Редактирам си поста  Crazy
Разгледах в нета и се окава, че Габрово (Узана) е най-удачно  за почти всички.Близо е до Стара Загора, Сливен, Плевен, Димитровград, Асеновград, Хасково, относително за София и Враца  (по 200 км.), но за Варна...270  ooooh!

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 16:53 от дикси

# 56
Здравейте!

bouquetВаня, честит рожден ден! Здраве, късмет и много любов!  bouquet
Чудесни снимки, а и много хубав подарък от Вики, дано вече да не плаче.

Botzi, Боби е голям сладур и как ти помага.
Аница, много неприятно дано бързо му мине и да забрави.
При нас също е страшна жега, но още се пличкаме само в банята. От утре ще си сложим и ние басейна, да се порадваме.
На мен все още ме е страх да пусна климатика, но не се издържа, а и Вили все мокра и неспокойна от горещините.
Тази нощ плачеше много, а на сутринта резултата беше трети кътник. Много съм щастлива, че този път се разминахме само с рев, че като помня какво беше с предишните два кътника настръхвам. Тя по принцип се буди често вечер, но пийва си млеко и веднага се унася. Сега режима ни е много хубав, дано не го променя. Лягаме в 10.30 и заспиваме моментално, защото е страшно уморена, сутрин се буди в 9, а следобедния сън е от 14 до 16.30.
По въпроса за паданията при нас са вече рядкост, но се случва. От скоро качва стълбите самичка, а там където са по-ниски успява и да слезе.
Вече сме будни
Приятен ден

# 57
Честит рожден ден Ваниш!Много щастие,късмет и любов ти желая.  bouquet nbirthday
И аз съм за срещата.Нямам претенции за мястото,надявам се че и датата ще ме устрои.Не съм казала на мъжо,дано да няма нищо против.Ако е с мъжете от сега да кажа,че моя няма да дойде.
Както Красито ви е писала ние ходим заедно на плаж.Децата хич не искат да стоят при нас на пясъка,а все на морето хеле Чечо хваща кофичката и газ към водата,хич не ме чува като му викам да се върне.Вече сме почерняли доста.Спирам да пиша за това зада не ви дразня.Пожелавам ви и вие да успеете да отидете на море с малчовците.Много ще им хареса.

# 58
Честит рожден ден vaniahs!  newsm59

Днес бяхме на консултация и се оказа,че Марти за 3м. е качил само 0.200г и 1см(неиска да яде,добре,че си пие АМ,но другото е със зор и това е откакто му тръгнаха кътниците-вече са 3бр.,преди това омиташе всичко).Сега е 11.000кг и 82см,педито отказа да му бие полио ваксината и ми каза да му давам КИДИ фарматон за апетит и като започне да се храни да отидем за ваксина.

Как мислите нормално ли да качи толкова?Давали ли сте КИДИ фарматон,помага ли?

# 59
Тити, не се притеснявай Wink Стефко за 3м. не беше качил нито грам, тежеше 9980кг. Днес реших да го притегля на нашия кантар. С дрехите е 10кг, а като му ги махна, ще стане още по-малко. Според мен даже е отслабнал. Миналата седмица му купих едно клинче за вкъщи и като го обляках с него, ми той голям клечо Laughing
Незнам защо вашата лекарката е отказала да му сложи ваксината, на Стефко му я сложиха Rolling Eyes А отностно КИДИ, давала съм го на Маги преди 2-3г, не видях някакъв ефект. Който си е злояд си е пак такъв. Направо в чудо съм се видяла с нея. Вечно не е гладна, може цял ден да не е хапнала нищо и пак няма да й се яде. Какви ли не витамини сме пили, мога да кажа непрекъснато пие, но ефект никакъв Sad
Тони, завидях ви с Краси  Mr. GreenКак ми се ходи и на мен на плаж. Дано да ми се удаде възможност да посетя морето това лято Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт