ФЕВРУАРЧЕ куфарите стяга, по бански то на плаж да се изтягa

• 9 511
  • 304
  •   1
Отговори
# 30

Там имало мн.хубава местност Узана,перфектна за пикник,
Там май работи някакъв чичо на моят мъж  newsm78 Ние в този район си изкарахме медената седмица, страхотно е  Whistling

# 31
  • София

Там имало мн.хубава местност Узана,перфектна за пикник,
Там май работи някакъв чичо на моят мъж  newsm78 Ние в този район си изкарахме медената седмица, страхотно е  Whistling

Супер,само остава да се оргазизираме и да стигнем до консенсус  Laughing

# 32
Здравейте и от нас!
Ние все по рядко се сещаме да пишем. Embarassed Не знам как е при вас,но аз изобщо нямам свободно време.Надявах се,че малкия ще поспи по дълго следобед,но едва поспа половин час и ето вече сме на крак.
Честит празник на татковците на патерица.Всичко най хубаво им пожелавам и повече да слушат малчовците и нас.
За срещичка и аз съм навитак.Само да решите къде.Съгласна съм да е където кажете.Преди години бяхме на Дряновския манастир,там има хижа където ако искате да се съберем.Само като вариант го предлагам.
Еми това е за сега,отивам д се боря с юнака. Wink
Пожелавам ви лек и слънчев ден. Heart Eyes

# 33
Ааа, ще решим заедно, за да е удобно за всички. Вие сте от София, аз съм от Плевен, което ме навежда на мисълта да известя и Дикси, има от Варна и от къде ли не, та трябва да е някъде по средата, за да ни е удобно и да не много дълъг пътя  Rolling Eyes

# 34
Здравейте!

Много хубаво предложение за обща среща. Дано и ние да успеем с идването.

Цитат
.Другият въпрос е сами с децата ли ще се срещаме или и татковците ще идват ,не съм чела другите теми и не знам как е решен този въпрос.

Това може и ние да си го решим, независимо как е било при другите. Каквото и да решим с мама Нина определено ще трябва да ни докара някой от татковците. Аз  нямам предложение за точно място и ще следа вашите предложения.
Много се вълнувам от това дали тези дни ще се видим със мама Стефанийка, представям си ако успеем да дойдем на обща среща, сигурно няма да мога да спя от вълнение.

Между другото, смятаме да заберем неделя майка ми от София. Тя се връща от екскурзия късно в събота и сигурно неделята ще я прекараме в София, искам да идем до зоологическата градина, но не съм сигурна какво точно ще правим. Може би до петък ще се реши.

Аз вчера също бях на пити. Също беше голяма лудница, но аз бях без Вили и за мен определено си беше разпускане.
Въпроса с гърнето и при нас е болна тема. Поне се стиска като стане от сън и се изпишква. През другото време, понякога казва ААА - това е знак и за голяма и за малка работа, но докато смъкнем гашите вече е свършена.

# 35
Привет и от нас  newsm51,
идеята е страхотна и вълнуваща за обща среща,ще се радвам да се запознаем ,макар че  съм нова във вашите редици, от сърце се надявам да успеея да дойдем с Боби,защото още нямам кола и съм зависима за превоза от нашия тати,
ние ходихме на плаж в неделя, даже изкъпахме малкия в морето ,въобще не го е страх и много му хареса,
незнам дали е проблем newsm78 последно време малчо спи по 3- 4 часа следобед сън и вечерен от 10,30 до 6,30ч сутринта ,става много рано преди спеше по 12ч нощем ,дали да не го оставам да спи по-малко през деня,но ако го събудя сигурно ще е кисел и аз незнам #Crazy, и сега похвалата две вечери заспиваме без биберон newsm44/дано успеем да я махнем въобще Praynig/
опа станахме
Приятна спокоина вечер Hug
 Grinningp.s моля за помощ за снимките да ги кача на страничката ни!!!

# 36
Привет, майчета!
Аз мисля, че срещичката трябва да е на около 200 км, от нас, т. е. долу горе на равно разстояние от София и морето, щото иначе сложно става с пътуването, иначе за мястото нямам особени претенции, също и за това с мъже или без, нашият тати много работи по принцип, но според зависи от дните за срещата може и да дойде. Предлагам да направим анкета, отделно да гласуваме за мястото и отделно за времето на срещата, след като съберем достатъчно предложения естествено.
За памперса, аз като го дебна Момчил и той стиска много, даже по два часа не пиша, обаче после като влезе в цикъл и пикай през броени минути. Днес например заспа в единайсет, аз го сложих да спи без памперс, като се събуди към 1 си хванахме пишо, после го сложих в колата и отидохме за храната, там след като взех храната го изпишах, после пак в колата, имахме работа, мина около час, като го извадих от колата не беше пишал и пак си хванахме пишо, после обаче повече не пожела, мина пак един час и от там като се почна за половин час четири пет пъти, направо ми призлява, и разтваря крачетата и вика "Ъ", а като му събуя гащите неще.
Към пет часа му сложих памперс, щото иначе не мога да свърша нищо. Утре пак почваме от сутринта, няма как ще трябва да се справим. Заредила съм се с гащи и така  Wink
Тия синоптици, ако познаят за времето направо не знам какво ще правим.

# 37
Здравейте майчета и вие малчуганчета Grinning

Да се запиша в новата темичка.Радвам се, че ви хареса заглавийцето.Благодаря Hug

Ние също бяхме на море в събота-на Златни пясъци.На Вики и беше забавно ,разходки,плаж,снимки.Жалко, че нашия тати не можа да ни обърне много внимание-имат вече много работа-цигари,алкохол,папу...продава се добре.В неделя обаче почиваше и прекарахме деня в леглото-пълен релакс.
Ето и снимки:
http://images18.snimka.bg/003205232.jpg
http://images18.snimka.bg/003205235.jpg
http://images18.snimka.bg/003205238.jpg
http://images18.snimka.bg/003205242.jpg
http://images18.snimka.bg/003205243.jpg
http://images18.snimka.bg/003205319.jpg
http://images18.snimka.bg/003205329.jpg
http://images18.snimka.bg/003205324.jpg
http://images18.snimka.bg/003205332.jpg
http://images18.snimka.bg/003205337.jpg

Вики още не може да свикне на яслата-днес са я примамили с едночасово люшкане на люлката(иначе рев голям).
На всичкото отгоре днес се контузи два пъти-падна от канапето и си разби устата(много кръв изтече) ,а после се удари в ръба на масата и окото и е синьо.Днес определено не и е ден.

Говорите за срещичка-аз съм За,с децата и мога най-рано август.За това къде- нямам компетенции.
Мама Нина,Тинка 81 и Стефанийка много хубаво,че ще се запознаете Peaceтолкова скоро.

Лека вечер на всичкиSimple Smile
п.с.Вашите деца проплакват ли през нощта?Вики редовно хленчи.
Пускате ли климатиците-аз все ме е страх,че много върти въздуха и да не настинеSad

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 00:08 от vaniahs

# 38
Ваниас, направо ви завиждааааам! Искам и аз на моренце.... Вики играе ли си с пясъка? Занимава ли се или бързо й омръзва?  Милата - явно не й е бил ден с толкова много контузии... И Марти днес беше с контузия - спъна се вкъщи и падна и сега има една синя цицина на челото.
Момичета, децата ви спъват ли се? Мартин залита, спъва се, пада на равно....- не знам от обувките ли е, от какво?

Марти също проплаква нощем, а ако е по-сериозно ставам и му давам водичка и обикновено ляга и заспива веднага. Е има и случаи, в които се разсънва и става неприятно - приспиваме се по половин час...
Мен ме е страх да пускам климатика в негово присъствие (той стои точно срещу него) и го включвам само докато спи.
Краси, дано бързичко свикнете без памперс - аз не мога да се настроя да съм толкова настоятелна, а и с баткото свалихме памперса чак на 2,5 години.

# 39
  • Габрово
    Здравейте и от нас!
   Нещо за срещичка ли чувам?! Наистина би било чудесно да се срещнем.
   Много горещо го дават тия дни. Днес изчезваме по село да се плацикаме из басейна, че до морето има време още. Момичета, някоя от вас ходила ли е на Шкорпиловци? Иска ми се да отидем на по-спокойно място и да може Антония да играе на воля.
   Антония много рядко се спъва и пада. Но се случва. Дано дацата ни се разминават с по-малко контузии.
   Лек и спокоен ден за всички!

# 40
Привет от нас  Hug
Краси, това с анкетата е много добра идея и освен Дидунчо да я вкара в началото на темата или да пускаме отделна в Календар  Thinking Както прецените Simple Smile
И Божидар проплаква нощем, а снощи даже крещеше. Или е сънувал нещо или е от зъбите, поне аз така си го обяснявам  Rolling Eyes

# 41
Честит рожден ден, vaniahs! Много здраве, щастие, късмет!

# 42
Здравейте на всички!
Атракция ми каза за срещата и се включвам да кажа, че искам и аз  Laughing Най-добре наистина е с анкета и така да изберем мястото.
Ние с Миташки сме добре.Излизаме сутрин към 10.00 и се прибираме следобяд.Крием се по сенчести паркове.Много топло - тук вчера беше 37 градуса  Shocked Завиждам на морските майки  Crazy
Море ще изгрее и на нашата улица, но в края на август.Дотогава сме си тук. Ще ходим без детенцето  Sunglasses

Пускате ли климатиците-аз все ме е страх,че много върти въздуха и да не настине:(

Пускам, да. И миналото лято когато си беше бебе работеха постоянно.

последно време малчо спи по 3- 4 часа следобед сън и вечерен от 10,30 до 6,30ч сутринта ,става много рано преди спеше по 12ч нощем ,дали да не го оставам да спи по-малко през деня,но ако го събудя сигурно ще е кисел

Леле, botzi, какви 3-4 часа  Crazy Браво! Димитър едва спи 1,5ч. Той затова вечер в 20.00 вече му се затварят очите.Сутрин става в 7-7,30. А две сутрини вече става в 8.00 .

Не съм започнала да го отучвам от памперса.Записах го от 01.12.2007 на ясла и мисля, че там ще стане тази работа  Laughing

# 43
Здравейте и от нас!
Честит рожден ден на vaniahs!Желая ти много здраве,щастие и късмет!  bouquet
Ние днес така се забавлявахме в забавачницата.Напълниха ни един леген с вода и малчовците бяха като залепени за него.Голяма игра падна. WinkТака ми се иска вече да отидем на море,сигурно доста ще му хареса.
Сега отивам да се мъча да го преспивам.Желая ви лек и спокоен ден.

# 44
Честит рожден ден, vaniahs! Много здраве, щастие, късмет!
Твоите желания са наши пожелания!

Ние сега се прибрахме от плажа, обаче днес е много жега, децата целите почервеняха, бяхме с Тонито и Чечи. Иначе на тях много им харесва, обаче вече май ще трябва най-късно в 9ч да сме там. Иначе при нас в момента е 32 градуса. И си духа вятър, но на нас пак ние топло.  Laughing
Дикси, радвам се, че се включваш!
Мами, давайте и други предложения зя място на срещата, до тук май имаме - Априлци,Узана, Елена, чувала съм, че и в троянския балкан е много хубаво, но не съм ходила. Узана на какво разстояние е от Варна? Давайте предложения и за дати. Аз съм без претенции, обаче ми се струва, че не трябва да е твърде отдалечено във времето, за да не спадне ентусиазма  Joy
Хайде весел, прохладен ден!

Общи условия

Активация на акаунт