ФЕВРУАРЧЕ куфарите стяга, по бански то на плаж да се изтягa

• 9 511
  • 304
  •   1
Отговори
# 15
бетаЗдравейте, мами!
Днес спах заедно с Коко 3часа следобед, после хукнахме навън и сега се прибираме  Grinning
Значи днес към 9ч трябваше да сме в яслата в Редута, но със всички задръствания направихме 50мин. път и бяхме там в 9.30ч. Като влязохме, учителките (млади каки) го хванаха за ръчичка, за да го заведат да яде. Аз още като го събудих сутринта, го подготвих, че отиваме при децата, където има мноооого играчки и той се смееше с глас от радост  Laughing
Веднага си влезе вътре, взе си играчка и отиде да закусва. Звънях поне 4-5 пъти да питам как е - чувствал се е прекрасно, и вярвам, защото директорката ми е приятелка - няма да ме излъже.
Много хубаво си е играл с децата и играчките, добре се е забавлявал  Laughing
Когато отидох към 12.20 да го взема (въпреки уговорката да отида в 13ч - пусто майчино сърце  Heart Eyes) ми се усмихна до уши и ме гушна, видимо спокоен. Обядвал е добре, сутринта е закусил, а към 11ч е ял банан и ябълка (всеки ден ядат плодове по това време). По пътя очаквах да заспи в столчето за кола, ама беше превъзбуден "да разказва" за градината  Joy Преди да тръгнем, го заведох в яслената спалня, да му покажа как ще нанят бебетата.
Днес е изял 4  Shocked данонино и съм щастлива, че има апетит. Само мамите на злояди деца могат да ме разберат. Да чукна на дърво - от 10-тина дни яде много добре!
Атракция, как е Бужи?
Игси, тук сме си, в Сф, нали каката ще кандидатства след 7-ми клас.
krasykm06, аз го изпишвам като момиченце - на ръце, полуклекнал.

# 16
Атракция, как е Бужи?
Благодаря на всички за вниманието  Hug Бужи е добре, беснее здраво. Цицината поспадна, но е много синьо и тази синина започва да се разнася надолу към нослето и очите и под тях. Било нормално- някакъв постравматичен синдром на очилата или нещо такова. Много неприятно, все едно е боксьор след мач  Rolling Eyes Мажа го с Хепароид, но май няма много ефект, то при такъв удар надали нещо ще помогне. Който го види , започва да цъка, да се чуди-как , къде, защо се е ударило това детенце и аз айдеее...пак обяснявай и така. Дано отминава по-скоро  Simple Smile

# 17
най на края ви изчетох, мъжете вече спинкат , мога да се отдам на почивка и да разпусна ,че ми беше доста натоварено , трябва да събера сили за следващия етап от изпити в началото на юли,
поздравявам всички рожденнички на патереци да са здрави, щастливи и много обичани,
Честито на Тити щастлив ,изпълнен с красиви моменти семеен живот,ако съм пропуснала някои да ме извини,прочетох че е имало доста емоции,палави дечица, проблеми и болнички ,но се радвам ,че всички сте добре,
забравих да се похваля, вече свалихме памперса и аз го изпишквам като го държа на ръце,
OLYMPIA ,Коко е герои и явно няма да имаш проблеми с яслата,а за хапването те разбирам и ние сме злояди вече ooooh!,ама и как ви снимки Joyпаднах ,
krasykm06 и Боби предпочита да е пешеходец или по точно лекоатлет,бяга,бяга и няма спиране,ние все още ходим на басейн ,но може да се пробваме и на плаж уикенда, къпете ли се ,не е ли още студено Shocked,
Atrakcia влизам ти в положението нали и ние имахме проблем с цицина,но всичко отмина ,юнак без рана не ходи,
мериа,да си прекарате супер ,да съберете много тен sun и приятни емоции,
Игси, честито книжка и безпроблемно шофиране,
мами,нещо не успявам да кача снимки на нашата страница Embarassed Embarassed Embarassed,моля някоя да ми обясни?
и доста дълго ,дано не досадих
лека и спокоина вечер smile3524

# 18
Здравейте момичета.От няколко седмици в събота сутринта мъжете излизат по мъжки на кафе,а мама чисти къщата.Марти е много доволен и като се прибра заспа за секунда,а и на Дани му е приятно да са заедно,много се занимава и си играе с него Grinning

botzi поздравления за памперса,аз незнам дали ще го махмем скоро,ама и не го насилвам.Честито за изпитите.

OLYMPIA браво на Коко,той е голям мъж вече.

mimi.m много забавно...

stefaniika весело изкарване.

Мерия приятно изкарване на моренцето.Ние тази година решихме да почиваме на планина,живот и здраве средата на август.

Пиле честит рожден ден на патерици.

# 19
Здравейте  Hug
Извинявайте, че така рядко се включвам в темата  Blush ама след всички изпити и т.н, сега съм се заела да пиша дипломна работа и просто...нямам и минутка за себе си. Малчо само иска да излизаме навън, вкъщи нервничи и киселее. Аз пиша на компютъра, а той само ме дърпа за ръката и ме води до външната врата. И като разбере, че няма да излизаме почва да мрънка. Общо взето нервите ми са опънати до крайна степен. На моменти имам чувството, че ще експоадирам  Confused Ама какво да се прави.

Много се чудя за яслата...хем ми се иска да го дам, за да може аз да си отдъхна така да се каже, пък и ми е наблизо - на около 100 м от нас. Ама от друга страна ми се вижда егоистично...и изобщо де да знам. Страхувам се да не е вечно болен...Ох...абе майчини тревоги  Wink

В предната тема видях, че писахте за басейните. Ние с мъжа ми сме големи любители на басейните и въпреки моите колебания относно воденето на Миташки на басейн днес го заведохме. Отидохме приди обяд и стояхме около 2 часа. На него много му хареса - влизаше си в детския басейн без страх и с голям кеф. Много се радваше на другите хора. Като цяло, хареса му.

Ами това е от мен засега  Hug

# 20
Привет мами, по едно кафенце  food010,
всички сте забегнали за уикенда Laughing,
didun4o поздравления, за малките е вълнуващо и емоционално преживяване, а и изразходват много енергия,Боби го водим от 6 месечна възрас и умира от кеф да се цамбурка, разбира се трябва да сте сигурни за поддръжката на басейна,
titiii това е голям жест от страна на твоя мъж Peace,
ние си прекарва ме добре вчера бяхме на плаж ,басейн ,разходка в Дружба пълна релаксация и почивка имахме нужда и двамата с мъжо,днес програмата пак е изпълнена с разходки,
оставам ви,че Боби направи белята в гащите hahaha
приятен и усмихнат ден  bouquet  bouquet  bouquet

# 21
ЧЕСТИТ  ПРАЗНИК  НА  ТАТКОВЦИТЕ!                   

# 22
Честит празник на всички татковци!Нека да са живи и здрави и винаги да се отнасят с любов и грижи към малките душици,както до сега!

# 23
Честита да ни е новата темичка,изпълнена само с весели емоции. Hug

Мами,вчера се чухме по телефона със Стефанийка и тези дни ще си организираме срещичка в Пловдив,а към края на седмицата ще се видим на кафе и в Асеновград.Много се радвам,че най-накрая ще се запозная с една от мамите от форума..и нямам търпение вече.. Peace
Хайде като се видим ще ви пиша за срещата ....

# 24
Много се радвам,че най-накрая ще се запозная с една от мамите от форума..и нямам търпение вече.. Peace
Това е много хубаво. А майските мами имат среща този уикенд в Априлци  Party Ние дали не можем да се организираме, да се видим, запознаем  Rolling Eyes

# 25
Много се радвам,че най-накрая ще се запозная с една от мамите от форума..и нямам търпение вече.. Peace
Това е много хубаво. А майските мами имат среща този уикенд в Априлци  Party Ние дали не можем да се организираме, да се видим, запознаем  Rolling Eyes

Tова е добра идея  Mr. Green Имам позната от априлките (съгражданка) - та априлките си бяха организирали национална среща в Елена - като компромисен вариант - в средата на България, между София и морето  Wink Та може и ние да си измислим някое такова място и да се видим и запознаем на живо  Grinning

# 26
Привет, мами!
И ние два дни ходим на плаж, на децата много им харесва, вечер Момчил заспива в 8  Laughing много е изморен горкия. Днес не можахме да си хванем пишо, за сметка на това пък доста по-рядко пишкаше, щото вчера мъжът ми като го видя вика, а това не е възможно толкова на често. Ама той направо много пишкаше, докато отида да взема нови гащи, той се е напишал отново.  Rolling Eyes Не знам какво беше това нещо  newsm78
За срещичка аз съм навита, стига и Тонито да се навие, та да дойдем заедно, Априлци смятам е добре.
Хайде лека вечер!
А при нас май ще има буря  Confused

# 27
Привет, мами!
Ние бяхме на погача на близначетата. Голяма лудница беше, защото взех Марти с мен и той не се спря - само си буташе в устата сладки и кашкавал и обикаляше по лелите  Laughing
Ох,  newsm78 ще ни е сложно със срещичката... - трябва да се измисли място, което лесно да се открие, ресторант, който да се ангажира....или голяяяяяяяяяяма поляна за пикник  Wink
и достатъчно желаещи  Mr. Green
Ние нещо не искаме да ползваме гърнето напоследък  #Cussing out - преди си сядаше по всяко време и си вършеше работата, а сега нещо се разсейва.... май сме далече от тръгването по гащи.

# 28
Ох,  newsm78 ще ни е сложно със срещичката... - трябва да се измисли място, което лесно да се открие, ресторант, който да се ангажира....или голяяяяяяяяяяма поляна за пикник  Wink
и достатъчно желаещи  Mr. Green
Наистина ще е сложно, но с повечко желание, може и да се получат нещата  Laughing  Можем да я няправим по-наесен, хем ще е по-хладно, хем ще имаме достатъчно време да се организираме  Mr. Green

# 29
  • София
Не е сложно,щом има толкова желаещи  Wink Според мен хотела е по-важен ,защото предполагам,че ще се спи поне една нощ.Другият въпрос е сами с децата ли ще се срещаме или и татковците ще идват ,не съм чела другите теми и незнам как е решен този въпрос.
Може да е някъде около Габрово-Гали ще е най-доволна  Mr. Green Там имало мн.хубава местност Узана,перфектна за пикник,а и хотели имало.Трябва да проучиме, плюс това може да се организират посещения на Етъра,Шипка и др.обекти, който не е ходил.

Общи условия

Активация на акаунт