Спешно отделение

• 13 433
  • 173
  •   1
Отговори
# 135
и аз ще чакам  newsm78
и без това ги гледам по Фокс,все някой ден може и да стигна до тях Joy старите серии още са ми интересни,а първия сезон сега да ми го пусне някой...край с кран не може да ме мръдне от ТВ. Така че,ще чакам Naughty

# 136
Картър рулз!

# 137
Що не казахте, че ще им умре бебето бе? Много тъжна серия снощи.
Това  в живота дали се случва често и какъв ли е процента... Знам, че по време на самото раждане може ако се е увила пъпната връв да се удуши бебето като тръгне да дърпа, ама това...малко средновековно беше...

И защо трябваше да го ражда? не можаха ли просто да я приспят и да я оперират?

Кери ще се пребори ли за детето си?

# 138
Кое бебе умря?Аз изтървах няколко серии. #2gunfire

# 139
  • Между гори и планини
Умря бебето на Картър, имало възел на пъпната връв и не се е хранило. Починало към 8-я месец в майката.
ДеЩоВиди, имам познати в Щатите чието бебе беше с увреждания и след като се роди почина, но пак предизвикаха раждането, а не направиха секцио. Позната лекарка обясни, че така се прави, непомня точно защо.

# 140
Умря бебето на Картър, имало възел на пъпната връв и не се е хранило. Починало към 8-я месец в майката.
Cry

# 141
Що не казахте, че ще им умре бебето бе? Много тъжна серия снощи.

Ако знаех,нямаше да я гледам-адски се разстроих.За съжаление нерядко се случват в живота такива трагедии. Cry

# 142
Много ме нерви Канал едно  с дърварската си програма... мач, празник, не знам си кво си... От известно време дават по една серия на седмица средно.

Има ли откъде да се изтегли този сезон, който дават в момента по канала? Със субтитри все пак. Да седна и да си го изглезам от до...Знаете ли? Не мога да чакам по Фокс, то не се знае и дали ще въртят този сезон.

# 143
  • Между гори и планини
Аз си мислех да питам тези които гледат Фокс, защо Картър не подари пръстена на Аби?
Гледах цялата серия и точно на края малкия нещо ме разсея и не видях края.

# 144
Има ли ги някъде качени всичките сезони?

# 145
Олеееее, добре, че съм я изтървала тая серия! При всичките ми притеснения и тревоги в момента със сигурност щях да се скъсам от рев! Много е гадно това, което се е случило  Sad ...
И аз се присъединявам към питанката :
Има ли откъде да се изтегли този сезон, който дават в момента по канала? Със субтитри все пак. Да седна и да си го изглезам от до...Знаете ли? Не мога да чакам по Фокс, то не се знае и дали ще въртят този сезон.

# 146
  • с/у ОколоМръсТното
и аз питам за качен този сезон в Нет-а.
Много серии изпуснах, а е непростимо.

# 147
  • Между гори и планини
Аз да попитам, защо изведнъж спряха сериите по Фокс?  Sad

# 148
  • UK
Сезона свърши, Картър замина за Африка, после се върна, би трябвало сезона да е свършил.

# 149
  • Между гори и планини
Сезона свърши, Картър замина за Африка, после се върна, би трябвало сезона да е свършил.

Да не се беше връщал от Африка тогава  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт