Отговори
# 105
Аngela няма да се шашкаш  Hug Всичко ще си е нормално  Peace
Еленко супер са нещицата за малкия голям мъж  Laughing
За помпите - имам една на Нук и една на Авент. Пък ще видим коя ще е по-удобна и дали ще ползвам  newsm78, че как няма никакви зачатъци на коластра  Rolling Eyes
Това за кремчето на Veet - замислих се  Thinking
NaMeLeSz това за болничния си е доста притеснително  Rolling Eyes Чувала съм че наистина важат 3 месеца, но за по-сигурно попитай в темата "Майчинството- счетоводно". Там има доста компетентни счетоводителки  Peace
Дано да нямаш проблеми  Hug
 И аз да питам какво кремче за зърна да си взема?

# 106
  • София
Понеже сега се сетих- с Ивето говорихем за крема за зърна - тя каза че не си заслужава парите Лансинох или нещо такова, да си вземем Авент или Гармастан.
Мерси Веси Peace

А вижте туй, ако може някоя мама да помогне, аз там не знам никаква поликлиника дори:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4360.msg4235410#msg4235410

# 107
elpet, искам да те попитам колко струва повивалника на чиполино за това креватче и от къде си го купила

# 108
  • София
elpet, искам да те попитам колко струва повивалника на чиполино за това креватче и от къде си го купила
Здравей
Повивалника е на Чиполино, струва 23 лева и го купих от магазин "А-Я за вашето бебе" в Люлин, но на същата цена го имаше и в Пигис Хаус, на ул. "Щросмайер". Peace

# 109
# 110
Сега си мисля трябва ли ми някаква пудра за бебчо, при положение че съм взела крем за подсичане? А за пъпа имам еозин, ще взема и лепенки, дали е нужно нещо друго? newsm78

# 111
Бях сигурна като влизах във форума, че пак ще има новина.  Mr. Green

Честито на мама Ками, да и е жива и здрава малката принцеса и да расте много послушна и добричка  newsm51

Анжела , леко раждане, ако е дошло време да си гушкаш бебчето.  baby_neutral

Ако не се лъжа утре е и секциото на Мунка. Дано и при нея всичко е наред   bouquet

И аз съм в голямя чуденка с тези помпи. Като гледам, всички се цедят на поразия, и после питат защо бебето иска само от шише и защо не им се регулира кърмата, а все е повече или по-малко.   Thinking

Боряна, бях чела някъде, че не трябва пудра, ако се ползва кремче, та и аз такова съм взела, но да кажат настоящите мами.

# 112
  • София
Леле, леле, всеки ден ли вече  Mr. Green
Честита госпожица на Ками! Да е жива и здрава и да наддава бързичко!

Сега ще ви и прочета, че само първата страничка погледнах..

# 113
  • sf
Момичета, ето ме и мен- 2 в 1. схванах се от лежане тия дни. сега ще събирам багажа на каката.   Честито на Ками27!

Томасе е добре. чух се с нея по-рано днес. праща ви поздрави. малко е изморена от рождения ден, но ще почива колкото може. няма нет и за това не пише. за жалост може да се наложи в скоро време да си търсят квартира. пожелава на мунка77 леко раждане утре и едно красиво и здраво бебенце. попита за марисасав, защото я е сънувала. тъй че, Мартина, ако четеш, пусни й един смс.
ами това е май, дано не забравям нещо  newsm78

# 114
Леко раждане на Мунка утре! Дано всичко мине бързо и безпроблемно.
Ей, Шушнчето се омъжва утре - предлагам  всички да и направим едно виртуално бременно булчинско парти.   bouquet  bouquet  bouquet
Аз обаче няма да взема дейно участие защото ми е много уморено  и имьм много странни усещания.

Стискайте ми палци! Praynig

# 115
Момичета, дръж те се,, далече сме от термините си! За сега само на Мунка й е разрешено да ражда и дано секциото мине безпроблемно и утре да се похвали с едно голямо и здраво бебче  Praynig
Вики, а добре си се завърнала и мерси за инфото за Мимето, че я мисля цял ден и досаждам с смс-и Simple Smile
На Шушончето весело изкарване утре и мнооого любов  Peace
Аз да си кажа, че се плаша малко, защото Спринт звънна на Ками онзи ден да й е вестителка, и след нея Ками роди. Сега както Ками ми звънна... дано не ми предаде щафетата Simple Smile

# 116
  • USA
Преди време една приятелка се беше поизгорила и точно преди да роди. Тогава така псува тогава американците, че ми се изчервиха слушалките. Но с нашите никога не съм имала проблем!

Ех, тези американци!  Joy Кажи на приятелката ти, че в случая нямат вина - Veet е английска марка, произвежда се в Европа. В Щатите има много слабо присъствие.

Успех на Анжела! Ще чакаме новини.

Много хубави пожелания на Шушончето.   bouquet

# 117
  • София
Колко струва тоз Вийт, да знам струва ли си да пробвам? Аз хванах онзи ден с бръснача и се справих много добре (с напипване  Mr. Green), само дето се озорих....че късите ми ръце трудно заобикалят шкембето  Mr. Green

Да се похваля - вчера взехме от едни познати легълце - дървено, правено по поръчка, личи му, че е ползвано, но Ицо ще му метне един лак и ще светне. Хубавото е, че е на колелца и е височко, т.е. може да се долепя до леглото на мама и тате, за да не се налага ставане нощем. Лошото е, че има разлика във височината на предната и задната решетка и не може да се сложи повивалник. Някакви идеи откъде да намеря по-дълбок скрин, върху който мога да го слагам? Мислех да взема обикновен с чекмеджета, но тяхната дълбочина май не е повече от около 40 см... Thinking

# 118
Да се включа най-после и аз! Бяхме на вилата с мъжа и преди малко се прибираме.
 На мама Ками честита бебка!!!!!!!!!! Да й е жива и здрава!!!!!!!!!!! Hug Hug Hug

Вчера ходихме на кино и с ръка на сърцето си казвам, че направо се измъчих!!!! Малкия не спря да рита през целия филм- 3 часа!!! Не знам какво го подлуди толкова, дали силния звук или нещо друго, но ме побърка!!!  #Crazy Да не говорим, че така се схванах, че после ми идеше да се хвърля от някой мост! Много тъпа идея май беше това с киното  newsm78

За помпата - аз имам електрическата на НУК. Мисля си, че е нещо нужно и ще влиза в употреба!

На бъдещата мама Мунка леко да й мине и да се похвали бързо!!!!!!! Grinning

# 119
phil ако намериш такъв скрин свиркай  Hug И ние ще сме с подарено дървено легълце на което не може да се сложи повивалник...
Стискам палци на мунка за утре  Praynig
А на шушончето желая весело изкарване утре и щастлив семеен живот   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт