Отговори
# 90
"А-Я" в Люлин- от там взехме ваната  (понеже само там имаше синичка, а на другите места бели и бежови само) и повивалника, но не съм доволна от продавачките, бяха крайно досадни и си натрапваха мнението.
Това с продавачките им наистина е така. Нас ни изгониха от магазинчето с дрешки за по-големи, защото моето място било при количките и ваничките newsm78 Че аз освен за нашия бебко пазарувам и за племенничките. Не знам как решиха къде ми е мястото... А иначе за ваничките - същите на Кам ги имаше и в Пинокио на Константин Величков. Цената мисля, че е като навсякъде - 48 лв., а продавачките са много любезни.
Виждам, че си си взела като моите лъжички Simple Smile Много удобни и практични ми се струват, особено с функцията си да променят цвета при по-горещи храни, а и са с гумено накрайниче отпред.
За помпите - тези като на Авент не правят рани, защото имат степени за регулиране на вакуума за изсмукването и се нагласят според гърдите. Аз си взех на Дидис и те са на същия принцип. Дано не прибегна скоро до Авент....

# 91
  • София-Красна поляна
Имам питане-[/b] понеже не само клизмата но и тоалета ме притеснява- погледнах в аптеката за депилатоар крем за интимни части- видях на Veet такъв, към 10 лева струва, някой ползвал ли е някога, понеже ме притеснява дали е подходящо за интимни части наистина? Все пак е химикал?

За Вийт крем депилатор аз имам.На тубичката е с светлосиньо и май е с бадем.На един син фон пише следното: Peaux Sensibles Gevoelige huid. Другите кремове на Вийт са по-силни. Аз от този съм много доволна. Не забравяй че действа много бързо. Изчакай само 3-4 минути максимум и бързо го премахни и се измий с вода. Ако оставиш за повече от 5 минути на места разранява кожата.

Имам точно като твоето комплектче чаршафи само че в бананово розово.Много е сладурско.А това със слончетата откъде е и колко струва?

# 92
  • BG
Добро утро и от мен!   bouquet
Aganka,Ianamama - благодаря ви за милите думи!  Hug
Честит рожден ден, на патерица, на малката Лина и съпруга на mds - да ви носят много радост!    bigdance2
Пожелавам скорошно възтановяване на Ками и много здраве и късмет да има малката Ева!  newsm67
Elpet, не бих рискувала с какъвто и да е крем за депилация върху интимните части. Въпреки това, ако си решила да го пробваш - първо го пробвай върху малък участък (производителят не дава гаранция при евентуални алергични реакции).

# 93
Ели, страхотни неща си купила за бебо   Hug Grinning
За крема на вит и аз се чудех  newsm78 обаче да не вземем да си докараме някакви гъби точно, когато не трябва...нали уж деликатна зона, вярно кремът е специално за това, но ние бременните сме си малко по-податливи...още се чудя. А освен това не е ли все едно дали с крем-депилатор или с бръснач (като трайност)?

# 94
 Честито на мама Ками 27 и нейната сладка финна госпожица
Рени, май нещо говореше за термините?
Леле и моят е на 09.07. Снощи всички мами  ми предрекоха най-скорошно раждане!
Елпет, аз от много години използвам такъв депилатоар- не е на Вийт, но съм доволна, до толкова, че не ми действа зле - то си е като бръснене, но поне няма да се порежеш.
Иначе трябва да се внимава, да не е много силен. Преди време една приятелка се беше поизгорила и точно преди да роди. Тогава така псува тогава американците, че ми се изчервиха слушалките. Но с нашите никога не съм имала проблем!

# 95
  • София
Мариска, така е само дето с бръснача не мога да се видя  Embarassed
Неймлесче, комплекта със слончетата е от Пигито и е 22.50 но пак да кажа- то не е много за сега, защотот е с олекотена завивка, а не с торба. А за крема- мисля че е точно този, ако ли ен има и един на койото пише дуо бикини сет, който също е за това. Stephy и аз това видях за алергиите и ако взема ще да сложа и ще махам бързо, дано да падне каквото има. Аз по прицип ходя само на кола маска и това ще ми е крайно гадно... ама...
Рени за ваната си права за цените обаче ня другите места не видях синя и затова оттам взехме, Иначе тия двете кукумявки там хич не ме преразположиха за купуване от там, ама на, пусто ваната беше там.. А и исках да платя с карта досега колко пъти съм го правила- по -досадната ме изкомандори да ида да си нанеса пина и накрая ми отхвърли акртата а си имаше предостатъчно пари. Добре че имахме кеш, но разбира се не тя беше виновна. Абе много им здраве, не съжалявам че го видях за да знам занапред, но едва ли ще ида пак (а и ми е на майната си, аз съм в Слатина).
Благодаря ви за милите думи, той само бебко да е добре и да е всичко наред, ще има и още подаръци, предусещам го  Laughing
Чух се с Ивка, не й дават да вземе бебоците все още, в кувьоз са, но нямат проблем някакъв. Радослав е по-тежкия- Искре ако видиш това да го добавиш отпред.  Peace Иначе за утре няма проблем да слезне да ни види, така че ако искате да спретнем организацията. Само да не било между 12 и 13 ч. Аз съм там от рано, но не знам кога ще свърша точно с ЖК-то и другите неща newsm78

# 96
  • София-Красна поляна
Ели жалко че е с олекотена аз вече 2 имам такива и 1 с агънцата като твоето. За крема няма да съжаляваш наистина перфектно маха всичко.А от някои кремове космите стават като гумени и не се махат.Но следвай инструкциите които ти дадох за минутите за да не стане поразия.

Мами да ви питам нещо че се обезпокоих. Оказа се че счетоводителката дала болничните на счетоводната къща чак сега и тепърва ще ги носят. Първия болничен е чак от Януари. Подшушнаха ми че ако не се занесе в НОИ до 3 месеца след издаването болничния ставал невалиден и няма да ми даде нищо НОИ. Това вярно ли е? И ако се окаже че са невалидни и не ми ги платят какво да правя?Трябва да потърся сметка на счетоводителката ли? Тя ли ще ми ги плати (моята фирма тоест).

# 97
Чух се с Ками. Двете с малката са добре и утре ще я оставят в нейната стая. До преди малко е била на кислород, защото се е родила твърде мъничка, но сега са го спрели. След малко ще може да я сложи на гърдата си, за да се учат да се хранят. Още няма коластра, но дано скоро тръгне и тя.
А сега по същество - вчера към 16 часа са започнали да текат водите й и тя се е приготвила  и тръгнала към Майчин дом. До към полунощ е имала към 6 см разкритие и не е чувствала болка. Когато обаче започнало пълното разкритие е било болезнено и поискала епидурална упойка. Но контракциите станали на 30 секунди и цял час се опитвали да сложат катетърче в гърба, за да може да сложат упойката. Но с тези контракции естествено станало, когато получила напъните и вече нямало смисъл от упойката. И така след 15 минути напъни на бял свят се появила малката Ева. Не е успяла да напъва добре, затова има малко разкъсвания и 2 външни шева. Майтапехме се, че само за тази лекция успя да дойде на училище и й влезе бързо в употреба. Та тя каза, че наистина е полезно да знаем как да напъваме - само коремните мускули трябва да участват, но е лесно на теория, на практика трудно се осъществявало.
Още нещо - на един етаж е с Искрето (Спринт) и са се видели вече. Тя е била със значително повече шевове и ще я задържат до вторник.
Е, това е за сега Simple Smile
Ели, за утре аз съм навита за гости на Ивка.
И още нещо - Томасе-то да се обади в темата да не я мислим, че от вчера сутрин я няма никаква. Айде за тогава е простено, че имаха рожденничка, но днес... Пък преди няколко дни нещо говореше, че й предсказвали как ще ражда скоро, таааа... Миме, стискай фронта, не ти е време още!!!

Последна редакция: нд, 17 юни 2007, 13:18 от Renie78

# 98
Моя приятелка ми каза да не купувам помпата за кърма, защото може и да не ми трябва. Някой купил ли си е вече помпа?
Аз лично си купих заради първите няколко дни в родилното докато ми се регулира кърмата. След това тъй като няма да бързам да се връщам на работа, мисля да не я използвам. Има много литература по въпроса за саморегулирането на кърменето- хвърли едно око в Кърмаческия.
А...освен всичко останало 2те най продавани неща в Продавалника са помпи за кърма на Авент и колички Чиполино. Сигурно има някаква причина Mr. Green

# 99
  • в мечтите си
Честита радост на мама Ками !!!!    smile3525   newsm30  smile3525  Сега обсъждахме с майка ми че никак не е нормално бебевалежа да започва така рано..... а и вече нямаме ден пропуск.... е дай боже всичките да се изредим благополучно  Praynig

# 100
Сутринта се събудих да отида до тоалетната и имах кръв.Обадих се на докторката във Варна към 10 часа и понеже нямам болки,тя каза че най-вероятно е тапата.Утре сутринта в 9 ме иска във Варна,така че ако има нещо ще се включа с sms.Сега преди малко взе да ме наболява ниско долу,но това според мен е от внушение,няма такава пъзла като мен.Ако започнатболки още днес ще тръгна. Hug

# 101
  • Sofia
Да си кажа и аз

помпа имам на НУК електрическа, че другото ми се струва голяма мъка, сестра ми с тази на Авент направи бицепси.     Mr. Green  Шегувам се но ми се струва досадно с ръчна.

За кремчето на Вет и аз такова ползвам сега по същата причина - просто не се виждам а така е по лесно. Не съм имала проблеми. НО    Naughty   всеки си знае, аз само споделям.

Ели исках да те питам, с каъв размер е повивалника?  А иначе много сладурски нещица.   Peace  Честито.

По-късно ако се преборя с нашата ваничка ще кача снимки и аз. Хайде аз изгладих      1ironing     , сега отивам да чистя.     newsm79

Леле стискам палци, поредното ни бебче е на път 

# 102
Анжелка, може и да не е самовнушение. На една от лекциите на 9 месеца казаха, че тапата пада от 2-3 часа до две седмици преди започването на раждането. Никой не може да ти гарантира, че ще си от вторите Simple Smile Ако продължи да те наболява, тръгвай, че да не родиш в мизерията на бурската болница или на път Simple Smile Успех  Peace

# 103
Честито ни ново бебче! Да ни е живо и здраво.
Анжела, успех, дано ако е настъпил момента всичко да мине лесно и скоро да гушкаш бебчо.

# 104
  • София
Неймлесче, моето с овцете ен е с олекотена завивка а е само торба. Затуй и татето се запъна да купим слончетата, сакън нашето да не загине от студ в тея жеги  Laughing Много се кефя на одеялцето че е памучно, точно таквози си исках Simple Smile
Това за болничния обаче не го знам, що не влзезнеш в темата за Майки настоящи и бъдещи и вътре в Сдружението на българските майки- там има 2-3 мацки дето са много светнати и 101% ще ти отговорят компетентно!

Мдс-че, то за разлика от другите които гледахме е по-меко и става и за кошарка и за такива по-тесни плотчета. На Чиполино имаше и нещо май Алумни се казваше друго подобно. А всичко останало беше твърдо. Размерите са: 77 см дължина, и ккъм 46-47 ширина. На нас плотчето ни е по-тясно- нали е такъв модела на леглото, та затова. Но плота може да се сложи абсолютно навсякъде Peace В Пигито имаше 1 останало, а в А-Я имяше още 3 броя. В Слънчице и Хиполенд изобщо не видях да имат ( В Слънчице май не продават по принцип де) Peace

Анжелка, стискам палци всичко да е наред мила! Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт