Отговори
# 75
Честита принцеска на Ками и на щастливия татко!   bouquet
Aganka, страхотни комплектчета  Grinning снимай и останалите покупки, като имаш време, да им се порадваме  Grinning
Рокси, моят болничен за май е обработен вече - от 2 май до края на месеца е, но е предаден в НОИ на 26 май
Софи Бо, и аз мисля, че ще го върнат за това, така че по-добре да го коригират или нов болничен
 Hug
Момичета, вие спите ли изобщо?  Grinning

# 76
Честито на мама Ками! Нека малката принцеса Ева и е жива и здрава!

Рени,благодаря ти за статията!  bouquet

Последна редакция: нд, 17 юни 2007, 09:45 от dess76

# 77
Честито и от мен на Ками и добре дошла на бебка!  bouquet

Добро утро, момичета!
NaMeLeSz, ти откъде си я къпи кошарката? Аз мисля да звънна утре на вносителите, които са в Пловдив, та евентуално мъжа ми като минава от там в сряда - четвъртък да купи. Направо се учудвам че досега не съм я видяла - много ми харесва:)

# 78
  • София-Красна поляна
От Пигиса я купих.  Grinning  Ама нали ти казвам нищо й няма че е стояла няколко дена изложена. Обаче е много сладка с това агънце.

# 79
Сигурно синята ще вземем. Като гледам в нета ги има по 15-20 лв по-евтини, а от вносителя трябва да са и още по изгодни. Аз си падам по такива оферти Mr. Green

# 80
здравейте момичета,

днес се очертава хубав ден за разходки. Аз да се похваля за сега спя добре, макар че се събуждам през 2 часа, ходя да пишкам и веднага си лягам. Надявам се и бебчо така да свикне да спи добре през нощта.

Почвам обаче да мисля все-повече за раждането и ме дострашава. И като чета че почнаха юлските бебета и още повече се шашвам. Уж знам всичко как протича раждането и т.н. , но незнам дали няма да блокирам от страх в родилната зала.  Sad

А вече сме готови с покупките. Взехме си кошарка-легло на Bertoni и ваничка на Cam. Имам 2 k- та чаршафи и дрешки които изпрах и изгладих. Взех и козметика на Weleda.  Grinning Моя приятелка ми каза да не купувам помпата за кърма, защото може и да не ми трябва. Някой купил ли си е вече помпа?

# 81
Честита принцеска на Ками и гордия татко    bouquet
....И ако още някой не е забелязал, тези нашите бебета деня не го уважават и все по нощите излизат...  Simple Smile
потвърждават моята теория че се ражда само през нощта  hahaha

# 82
Честита щерка на Ками и да са живи и здрави и двете!   bouquet  bouquet  bouquet

Ох, питате дали се спи - аз вече 4 - 5 денонощия подред не мога да се наспя  Confused Сутрин се ококорвам в 6, вечер заспивам в 12 - 1 часа. Вече ходя като сомнамбул  Confused А някой оплаква ли се от болки в костите или краката, имам чувството, че нещо ми ги гори отвътре?

# 83
  • Sofia
Здравейте       55

имаме си ново бебе          smile3504     честито на Ками, да и е жива и здрава малката буболинка.     smile3504
Аз днес си поспах до преди малко    ooooh!   до късничко, но се успокоявам че са ми последни възможности за това.
Аз днес се отдавам на бебешки задължения, ще се опитам сама да си сглобя ваничката, ще поизгладя, имам още да поизпера, и да почистя стаята на Мати от залежали играчки, че това дете направо е затрупано. Днес отиват в кашони и в нашия временен склад за преместването. Което не означава, че не бих могла да прескоча за някоя импровизирана срещичка, ако има желаещи.

# 84
  • Бургас
Здравейте бъдещи и настоящи мами,
аз пиша много рядко иначе си ви чета най редовно нищо не изтървам та първо да честитя на всички мами срещнали се вече със своите слънца да са им живи и здрави и бързо възстановяване и прибиране в къщи.
Аз все още спя нормално вечер като изключим нощните ставания до wc-то. Но краката ми така отичат,че не мога да стъпя на тях. Незнам как ще изкарам до края.
Чао засега.

# 85
  • София
Честито на мама Ками и малката Ева. Бързо възстановяване и скоро да се гушкат в къщи

Отивам да снимам и след малко ще кача снимките.

Djidju аз си купих на Авент помпа и ми дадоха и едн на Нук, тип спринцовка, за всеки случай Peace

# 86
Преди малко звъннах на Ками, но уцелих момента на визитация. Каза, че като мине ще се обади.
Момичета, както е тръгнало всичките бебоци да излизат сега, да вземем направо да се местим в юнската темичка  Mr. Green Аз се притеснявах, че както свикнах с вас ако родя преди всички ще трябва да сменям отчетните, а то накрая ще се окаже, че всички ще идат в юнските и с моя късмет ще си остана сама в юлските  Joy Joy Joy

# 87
Казват че на Avent помпите са най-добри, но като гледам принципа на всички на работа май е подобен, така че едва ли има много разлика  newsm78

честито на всички мами и техните бебоци!

# 88
  • Sofia
честито на новата мама Ками! да и е жива и здрава девойката и много да ги радва Simple Smile.
после ще пиша още, че нещо ме помързява ...

# 89
  • София
Ето ги последните ни бебешонски покупки от петък и събота (май не съм забравила нищо)  Laughing

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=138844&photo=9

Да си кажа за магазинте:
 "А-Я" в Люлин- от там взехме ваната  (понеже само там имаше синичка, а на другите места бели и бежови само) и повивалника, но не съм доволна от продавачките, бяха крайно досадни и си натрапваха мнението. Цените му са същите като навсякъде, разлика няма.
За "Слънчице"- оттам взехме одеялцето, много е сладко и е 100% памук, което исках. И пак съм много доволна от тях.
Пигито е много ошушкано и оттам взехме комплеките за спане и тези дребните нещица за тоалета на бебо.
А от Хиполенда, където общо взето цените са малко по-високи от навсякъде взехме само четката за шишета на Чиполино (което си мислех че е излишно, но беше 3 лева а за такова нещо повече не ми се даваше).

Мисля да поръчам стягащо бельо за мен от Данет (Рита клин 44 лева и нещо), както и за бебо възглавница за подпиране (8 лева)- иначе навсякъде продават на Чико за 32 лева такава възглавница, на която екстрата (ако не сте я забелязали) била че може да пуснеш и на батерии да слуша бебчо пулс на майката, което ми се вижда излишно Shocked

Djidju, тази на Нук е нарчена спринцовка- когато вчера говорих с Ивка тя каза че правела рани, а Авентската- не. Може би по-силен вакуум прави, не знам, ен съм пробвала още нито една от двете.

Имам питане-
понеже не само клизмата но и тоалета ме притеснява- погледнах в аптеката за депилатоар крем за интимни части- видях на Veet такъв, към 10 лева струва, някой ползвал ли е някога, понеже ме притеснява дали е подходящо за интимни части наистина? Все пак е химикал?

Общи условия

Активация на акаунт