Отговори
# 60
Честит рожден ден на малката Лина да е най добрата кака и най послушната щерка на мама.  bouquet
Вече си имаме готова спалня за нас и бебо и стаята на батко е готова и почистена основно утре остава другата част на апартамента и мога да раждам спокойно.

# 61
Тъй като днес не ви се пише, реших да се разходя из останалите подфоруми и попаднах на тази темичка от кърмаческия:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=188569.0
Оборват се доста теории за това кое е вредно да се яде докато кърмим Simple Smile

# 62
  • София
Гери мила и аз бих ти казала да ти го допълнят или нов, не рискувай с този! Peace
Веси, благодаря ти за ЛС-то, мисля че ще стане така Peace
Аганка и на мен много ми харесаха чаршафчетата! Laughing
Мдс-че да ти е жив и здрав рожденника и благодаря за почерпката!  bouquet
Ние с Ицо доувършахме магазините за бебешки работки и останаха за мен някои дреболии и памерси, но нямахме повече сила. Аз отивам да почина и скоро ще се похваля с покупките Peace

# 63
Здравейте и честито на всички рожденници  Hug Да са много здравички и много детски смях в домовете ви  Heart Eyes
Roksi и аз имам превод за май, но само за болничния който е продължение на априлски... този който е от края на май месец още не е обработен явно...
Да се похваля издържах 2 часа на кино без да ходя до 00 и да се схвана  Mr. Green И като се замисля че може това да ни е последното кино за доста време напред....

# 64
  • София
Ох, много съм зле. Щях да пиша нещо, май беше някакъв отговор, ама го забравих. Е, ако не утре Crazy
Благодаря за отговорите. Ще взема да ви послушам и да си вържа гащите. Wink

# 65
h.kirova вместихте се в сроковете  Wink Hug
Деси и на теб със закъснение честит рожденик   bouquet
Кога сънувате бе хора  Rolling Eyes Аз не мога да спя те сънуват Mr. Green
А тумбака ми как подскача цял ден Laughing. Момичета то мен вече направо си ме боли като рита бамбучката  Rolling Eyes
Само аз ли съм така  newsm78
Значи имате преводи от НОИ - утре и аз ще проверя, че си чакаааааааааам  Mr. Green

# 66
Ето ни и нас! Днес за пореден път цял ден не се спрях! Но най-накрая напазарувахме едно хубаво с таткото и вече имаме почти всичко необходимо и бебо може да идва. Остана само легълцето - последно харесахме на Чиполино сгъваемата кошара Амбър, но в Пигиса имаха само една, която беше изложена, а си я искаме новичка и неразопакована.
Наистина са заредили Сано Максима, но миналата седмица си го нямаше. Т.е. днес беше добре заредено и си имаше всичко, което търсихме. Нашия татко реши, че няма какво да избира и умува и я подкара джаста-праста, та продавачките като ни усетиха... май от всичко ни дадоха най-скъпото Mr. Green но нямам нищо против, де:)
Днес за пръв път оставих мъжа си сам навън! Cry Един приятел заминава за месец и излязохме да се почерпим, а аз като взех да изтръпвам.. и краката и ръцете! Ами да бях полегнала днес поне за половин час, ама кой ще хайманосва?!? Та не издържах и се прибрах. Може би ше има още такива вечери.. странно ми е обаче!
Лека нощ момичета и да видим коя ще е следващата и кога

# 67
Момичета, току-шо получих смс от Ками 27 - СТАНАЛА Е МАМА НА ФИНА ГОСПОЖИЦА  - 2400 г, 47 см на име ЕВА. ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА Я РАДВА  newsm78
Утре ще се обадя да разбера повече за час и място на събитието Simple Smile. И ако още някой не е забелязал, тези нашите бебета деня не го уважават и все по нощите излизат...  Simple Smile

# 68
  • USA
Честито на Ками!!!!!  newsm51
Нека е много здрава и щастлива малката Ева, а мама бързо да се възстановява и да дойде да ни разказва!

# 69
Честито и от мен на мама Ками ,пожелавам им бързо да се възстановяват и много да се слушкат с бебко!  Heart Eyes

# 70
Честито на мама Ками и малката Ева. Бързо възстановяване и скоро да се гушкат в къщи  Hug

А термина на Ками е била на една дата с em4eto... много ми е странно как се получава  newsm78

# 71
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И СКОРО ДА СЕ ГУШКАТ В КЪЩИ!
Ама като гледам май доста страдаме от безсъние. Колкото повече наближаваме завидната дата толкова повече будуваме. Аз лично не мога да се позная цял живот съм била поспалана, а сега в 6 с кафето пред компа че и една енергия ме е обхванала да правя закуски и да шетам из къщи и то рано сутрин. Абе момичета вие как сте с болките аз от 01.06 спрях хапчетата и всеки ден ме боли корема а освен това от два-три дни и гаденето от първите месеца ми се върна. Надявам се да не стигнем до края ама то бебето само ще си реши кога да излезе. При нас поне времето е хубаво тези дни и днес смятам пак да се отправя към плажа, че може и за последно да е!
Лек ден на всички!

# 72
  • София-Красна поляна
Честита принцеска на мама Ками! Да й е жива и здрава и скоро да са си у дома!   newsm51
Ce Dim  аз си купих Чиполино Амбър и още не мога да й се нарадвам. Тази дето е изложена хич не й умувай - аз бих я взела. Тя стои там от съвсем скоро защото нямаше внос и само преди няколко дена я заредиха. Ти какъв цвят си избра?

# 73
  • София
Честита малка принцеса Ева, мамо Ками!  bouquet Да ти е жива и здрава и да е много щастлива и голяма късметлийка! Grinning

Добро утро, момичета Simple Smile Започна и при нас офанзивата... Още утре ще си подготвя торбето за б-цата, че така не съм спокойна Mr. Green

Вчера му правих клипче на ритко. Доста по-леко риташе в сравнение с вечерните си тренировки, но може и да е малко срамежлив като за пред камера Grinning

Ето го: моето мъниче

# 74
  • София
Честито на мама Ками! Да й е жива и здрава малката принцеса и много да я радва!

Общи условия

Активация на акаунт