Отговори
# 195
  • Sofia
Честита принцеска и от мен на мунка, да се гледат и слушат двете много.
Аз пък се възползвам от липсата на дете и ангажимент вкъщи и се разчистих нещо. От детската вчера изхвърчаха три плика играчки, дето само пречат, а никой не ги поглежда. Гледам не съм обаче само аз страдаща без детенце, Лекси и Донси и те са като мен.
Сега да се дооплача - погледнах си резултати от взет миналата седмица секрет и имам Кандида Албиканс в голямо количество.    Sad     Cry   Sad      И понеже знам че са упорити, кажете знаете ли какво следва, ако не успея да ги преборя до раждането. Много ме хвана шубето като се разрових из нета, ако правилно съм разбрала, няма начин да не заразя бебо.

# 196
Цитат
Сега да се дооплача - погледнах си резултати от взет миналата седмица секрет и имам Кандида Албиканс в голямо количество.
Деси, аз ги преборих с три глобули гино дактарин, но иначе са упорити доколкото рецидивират и не се знае дали няма да се появят непосредствено преди раждането. Знам, че може да се зарази устата на бебето и да има проблеми с храненето.Честно казано обаче нямам представа дали заради кандида може да се стигне до цезарово - тогава май ще режат 90 процента от родилките. Аз лично като профилактика смятам да ям много кисело мляко, пък ще видим какво ще се получи накрая...

# 197
r0ksi_ ми се губи днес  newsm78
аз се присетя за някой  Mr. Green

# 198
  • София
Добре де, по какво се разбира, че са много тия кандиди? Упорствам си аз с тъпите въпроси, но ако щете вярвайте до сега в живота си не бях завъждала нищо... На моето изследване пише 10^5 от същата модификация  Mr. Green

# 199
  • Sofia
marisasav   ох благодаря ти за отговора,    Hug  много гадно ядосвам се така. Аз успях да хвана лекарката ми от ЖК и ми каза глобули Клотримазол, дано да е ефикасно. А моя лекар ме вика чак в сряда, аз до тогава не мога да чакам, затова ще ги почна тези пък да видим. Писна ми от тия лекари, да раждам и само педито искам да виждам.  

Верно че Рокси липсва, ама ние сме на една дата, нещо се плаша като става така.   Naughty

phil   на мен от Цибалаб са ми написали "съвсем прецизно"  - в голямо количество   Crossing Arms

# 200
честита принцеска на мунка! да е жива и здрава, много послушна и бързо да се гушкат вкъщи!  Hug

ей, момичета, плашите ме с тия кандиди Sad аз ще си взема резултата от микробиологията и, не знам защо, си мисля, че и аз имам нещо.... моля, който намери адекватен начин за бързо требене да го сподели. той и доки ще се изкаже, сигурна съм, но от повече инфо глава не боли Wink

# 201
  • София

ЧЕСТИТО НА МАМА МУНКА и МАЛКАТА ЕМА - ДА СА МНОГО ЩАСТЛИВИ С ТАТКОТО И С МАЛКАТА ПРИНЦЕСА!

bouquet  bouquet  bouquet
Привети и от нас- ремонтиращите Simple Smile
Преди малко влизаме че по задачи тичахме. Рени ви е писала много поздрави от Ивка и си чака компания Simple Smile Ама някои да не го вземат много присърце- само тези дето им е ред Mr. Green
Тя поздравява и всички родили мами с бебоците! Дано скоро успее да си гушне нейните Praynig
Гери, мрежата е супер, струва между 16-20 лева, немска е, върви с лепенка и става за многократна употреба. Peace
Ние бяхме днес на ЖК- добре сме, растем добре и даже повече Simple Smile Продължаваме да си имаме пишка и си я показваме упорито Simple Smile Слушаха ни  тоновете а от дргуия път ще ни водят и на запис на тоновете (онова дето дълго се лежи и мама я фащат лудите Rolling Eyes)
Мдс, и аз ползвах гино дактарин и съм мн доволна Peace
Ох имаше и друго ама... newsm78

# 202
ако на някой му е интерeсно да види една дебеланка като кума  Blush - качила съм снимки в албумчето ни Wink

# 203
Здравейте всички! Simple Smile

1во, честито на новите мами - почна се и наш`та Wink

Аз съм на дипломна защита на 26ти и съм на тая вълна, ама чета от време на време. Утре мисля да ида на лекцията на 9 месеца, друг ще ходи ли?

Поздрави Simple Smile

# 204
Здравейте на всички!
Имам едно въпросче има ли някоя от вас на която да е започнало отново да й се гади както във втория месец от бременността? При мен забелязах че започна от 2-3 дни и не знам от жегите ли или не?  Някъде четох че това пак било някакъв признак за предстоящото раждане на бебето не че не ни е време вече.

# 205
ЧЕСТИТО НА МАМА МУНКА!

Аз се чудя за лекцията утре. не мога да разбера за какво ще бъде "неонатален период при новороденото"  newsm78  newsm78 Не ми се ходи ако няма да е интересна..

А вече с пишкането през нощта незнам какво да правя. Ставам почти на всеки 2 часа. Може би трябва да огранича черешите вечер, или да спя с памперс да ми е по-лесно  Joy Хубавото е че след това се връщам в кревата и заспивам.

# 206
Ianamama aко намериш вълшебен дух, който помага в къщи и намира място на всичко излишно - прати го после насам  Mr. Green
аз чак сега оправих леглото и то защото си взех душ и можех да дишам за малко.. сега като се замисля за готвене или гладене и ....  ooooh! голяма жега ми е
вярно че рокси се скри някъде.. сигурно и нея я мързи дори да пише.
ох стига съм мрънкала ще взема да свърша още нещо

Indiscipline стискаме палци за дипломирането.  Hug
VESI_DIMITROVA и аз съм чувала че като наближи раждането се получавяа разстройство и повръщане... организма се приготвял и прочиствал
Но това не е белег за раждане след няколко часа.. само че наближава, а си права че то си е време вече

# 207
Честито на мама Мунка да и е жива и здрава малката Ема.
Най после вече всичко влезе по местата си и може да се каже че сме готови.

# 208
  • Стара Загора
Привет! 4етито на Ками и на Мунка! Да са им живи и здрави бебоците и само да ги радват!

За гаденето аз от няколко дни не изпитвам глад когато не съм яла скоро просто много умалявам - и в началото бях така  newsm78. Възможно е да е от жегата нали като е горещо по-принцип по-малко ти се яде.
 И ходенето да тоалетна ми е много странно - ставам по 5 пъти през ноща ....

Разшетала съм се здраво но не защото имам много мерак просто трябва да го свърша. Изпрах всичко - сега купът за гладене и по-голям от мен  Laughing.

И все си казвам има време, но знам 4е не е така и малко страх ме хваща...

Отивам да гладя 1ironing и помолете беб4овците да изчакат да дойде юли ако е възможно!!!

# 209
Честита принцеска на мама Мунка. Да й е жива и здрава и много радост да й носи.

Общи условия

Активация на акаунт