Отговори
# 210
  • Бургас
Здравейте! ЧЕСТИТО НА МУНКА.ДА ЕЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ЕМА И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ.БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ.
И аз в последно време не изпитвам вълчия глад който имах през изминалите осем месеца.
Да се похваля че чакам мъжо да се върне от работа и да ме закара до плажа да се топнем с биба.Хайде ще пиша след това.

# 211
Честито на Мунка и от мен!! Да са живи и здрави с малката  baby_neutral

Аз исках да ви питам някоя от вас купувала ли си е стерилизатор? Доколкото знам има няколко вида, единият от които се ползва в микровълнова. Питам защото когато си взех помпата предупредиха да си купя и стерилизатор задължително. Но нещо не мога да се справя със задачата още  newsm78  Embarassed Свеки ми дава някакви акъли да съм си вземела специални хапчета, които се разтваряли. Но пък други мами ми казаха, че било голяма химия с тия хапчета за стерилизиране. Та още съм в голямо чудене по отношение на стерилизацията. (по обикновения начин с изваряването няма да стане, ще съсипя помпата)

# 212
Здравейте, аз сега се прибирам и направо си умирам от жега. Искам до попитам утре някой ще ходи ли на лекцията на 9 месеца и най- вече ме интересува Рени
Рени, питам за теб, за да си разменим стоката Laughing Ако не друг път, както ти е удобно

# 213
Djidju , неонатален период е периода на новороденото до края на първият месец. поне аз така знам Peace

# 214
беболинчо, мерси! Simple Smile

Andromeda, ние взехме електрическия стерилизатор на Авент (и помпата ми е на Авент). Ама не съм го включвалах още...

# 215
Indiscipline , мерси! И молята помпа е на Авент, ще търся такъв стерилизатор.  Simple Smile

# 216
Рокси още мъти,момичета!  Grinning И аз я мисля днес,ама каза че стиска още!Беболинчо,майка ми някой път се явява такъв дух,ама съм свикнала сама от 17-годишна,докато мъжо 30 години живял с мама и тати,едвам се изместихме сами,свикнал вечно някой да върши всичко.

# 217
  • sf
на мен ми звънна ce dim   от Шейново. приели я заради високо кръвно и ще я задържат няколко дни. та ако някоя мама заражда там , да я търси.

бебешките дрехи изсъхнаха,, ама въпреки, че обичам да гладя , хич не ми се хваща ютията в тая жега. може призори като стана да пишкам  Joy

# 218
Боряна, ще ходя утре ако не родя до тогава (цял следобед съм със силни контракции и май почна да се стича тапата). Сега ще ида до апартамента на сестра ми, да взема лекарствата, че снощи "забравиха" да ми ги донесат.

# 219
  • София
Ей, Рени, да не е провокирано от днешното излизане. Ама то нали много те ръчкаше бебо? Ако е тръгнало, всичко да ти е леко.   Praynig bouquet Hug

# 220
  • София
Андромеда, и аз имам електрическия серилизатор на Авент от каката, много съм доволна, но е много по-скъп от този за микровълнова. Но знам от приятелки, че и втория върши прекрасна работа. Ако микровълновата ти е добра няма смисъл да даваш толкова много пари отгоре.

# 221
  • Sofia
Рени, кажи му на твоя бебок да си стои до 2ри вътре Simple Smile. Ако ли пък е решил да излиза тази вечер - пожелавам ти всичко да мине леко.
И аз трябва да се видя с теб за същото като Боряна, ама ме е страх да излизам на по-дълги разстояния, че кръвното ми е едно такова игриво. тази вечер беше 130/90 и утре ще гледаме какво ще правим с доки. а и днес ми е едно отвратително - нещо стомаха ме присвива жестоко, но определено не е от бебко. той пък както никога е доста спокоен ...

# 222
Ей, Ренка, не се притеснявай, гледай да си почиваш. Ако се е почнало- желая ти много успех Hug

# 223
Стефи, какво стана в Майчин дом, как минаха там нещата?
Какво е положението и при Анжела? Дано всичко е наред Peace

# 224
  • Sofia
Коремчета, нещо затишие има, само не знам дали ще последва буря.
Рени стискам палци, ако ти се ражда да минава бързо и лесно, ако не да се размине заега и да си се заблудила.
Я кажете утре кой е на лекция и има ли изобщо такива? И ако да къде е утре?

Общи условия

Активация на акаунт