Отговори
# 225
mds , утре лекцията е в Мис Каприз на "Коста Лулчев" (до Плиска) - ако питаш за тия на 9 месеца, де.
Аз мисля, че ще ходя.

Рени, и аз стискам палци всичко да мине леко, ако е тръгнало Simple Smile

# 226
19. 06. 2007 г. – 09.30 ч. в пицария Мис Каприз (ул. “Коста Лулчев” 13, зад х. Плиска) – Д-р Боряна Слънчева, неонатолог в СБАЛАГ “Майчин дом” ще представи темата “Неонатален период при доносено и недоносено новородено.”

МДС, хайде ела, ще е интересна лекция Wink Ние с Рокси ще сме там. Peace

# 227
  • Sofia
Ще дойда, обаче не съм се записвала, не беше ли със записване. Или все пак предполагам, че няма да е чак такъв проблем това.

# 228
Andromeda, аз си взех днес стерилизатор за микровълнова на Chicco. Цената е много добра, а и ми го  препоръчаха! Изпробвах го и моето скромно мнение е, че действа  Peace

Рени, каквото и да реши бебо, стискам палци всичко да е наред!  Hug

Мими, къде се загуби? Нещо не те мяркам днес и почвам да те мисля! Внимавай, че сме с един термин!  Laughing

# 229
  • София
Да се похваля, че всичко за бебо е готово Grinning - днес купихме количката и подредихме "бебшкия кът" в нашата спалня /качих снимки в "бебешки покупки" http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122547&photo=47/. Отделно е напазарувано всичко да най-малките дреболийки /смрадлика, спирт, бивацин, лепенки за пъпче и т.н./. Сега спокойно мога да се отдам на мързел и пране и подреждане на бебешки дрешки. Пък, ако бебчо е решил да ни изненада и по-рано, добре дошъл Hug

# 230
mds, със записване е по принцип, но няма да е чак такъв проблем да отидеш и незаписана - пък другия път ще се запишеш.

Лека нощ от мен Simple Smile

# 231
Здравейте,тук съм с бебата в корема още.Днес сутринта заминахме за Варна с багажа за болницата ,но докторката каза,че още е рано.Не се установи от какво е кървенето,не е тапата,но каза че щом е било малко и еднократно поне засега няма проблем.бебето вече е 3 кила според нея,но плацентата е много млада(Така се изрази).Секциото остава за 3 юли.Усилиха ми магнерота 3 пъти по 2,стоя си в къщи и така.Малко се зарадвах като каза,че няма да е днес операцията незнам защо исках да си дойда в Бургас колкото се може по-бързо.
Така,че при мен всичко е по старо му,освен десния крак,който е ужасно подут и ми пари.Килограмите си казват думата май.Студената вода ме успокоява.Утре щяло да е към 40 градуса так,че внимавайте. Hug

# 232
Боби, взех лекарствата. Контракциите за сега се поуспокоиха и поразредиха, и искрено се надявам бебчо да изчака поне да си влезе в зодията Simple Smile
Гери, току-виж Ивка се окаже с някоя притегателна сила и ни зариби да се придвижваме една по една към ТК...  Mr. Green
Анжелка, стискай, рано ти е... абе на всички си ни е рано.
Лекси, много сладък десен на количката имате  Peace А коритцето е като това, което аз си бях харесала, ама така и се отказах в последния момент като отидохме да купуваме.  За пъпчето ние взехме еозин, обаче да си призная не знам как се ползва  Embarassed Слага ли се след това и пудра? А лепенки за пъпче още не сме взели. Те нещо специално ли са?
Айде, стига от мен за тази вечер. Надявам се утре да се видим и нарисуваме в училището на 9 месеца Simple Smile

# 233
  • София
Рени и Анжелка,  радвам се, че сте на линия Hug  bouquet Стискайте още малко, че много жега. Рени, ама ти внимавай с ходенето напред - назад Naughty
Момичета, все забравям да ви кажа, че покупките на всички ви са страхотни. bowuu

# 234
  • sf
аз докладвам, че геройски изгладих всички дрешки, подредих ги в гардероба и скалъпих комплекта за изписване. сега вече само ще чакам   baby_neutral

# 235
  • София-Красна поляна
Веси няма страшно днес бяхме при Ивка и бебо много ме разтяга нещо ама сме още 2в1.  Laughing
Рени стискай бебо до 3ти.Не се предавай.
Гери вярно така минава по-бързо времето.
Изморена съм и ме мързи да пиша утре повече.

# 236
  • София
Добро утро Grinning Как сте, мили поспаланки?
Да е жива и здрава малката Ема на Мунка[/color] newsm51

Ох,искам да ми е чисто,ама някой друг да ми подреди.Да се прибера и някой да ми е изчистил,сготвил,сложил-ехаа.А забравих-и да е изчезнал междувременно,щото искам спокойствие.Нещо немога да смогна напоследък с чистенето-всичко ме затрупва и ме задушава в нас-нямам място за дрехите,миялната се пълни,мивката също,прането се трупа,за гладенето да не говорим-то е всеки ден.Незнам как да размествам вече,та да има място...

Ianamama, това заради мен ли го писа Wink Добре, че си имам сестричка, която помага Grinning
Лекси, честити придобивки! Heart Eyes
Аси , снимките ти като кума са страхотни - с много стилна рокля си Peace

Чакаме снимки и от свадбата на Шушончето  Hug
Хубав ден от мен!

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 07:40 от Aganka

# 237
Добро утро,момичета!  Hug Айде всяка да се включва редовно,та да знаеме как върви.Като си пишем за състоянието всеки ден,ще хванем и предвесниците на раждането.АГЛИКА,вчера явно всички сме били на една вълна,относно чистенето-просто са ни малки жилищата и не са измислени за нормално живеене,а все едно само да спим там,а през другото време на бачкане.Виж,че нито терасите са ни тераси,нито пък другото.И новото строителство не е за хвалба.ЛЕКСИ,страхотни мебели-откъде сте купили кошарката и скринчето?РЕНКА,радвам се че момъка се е укротил,да изчака и без това малко му остава още и ще те гушне!  Grinning

# 238
Добро утро момичета  Hug
Радвам се че всички сте на линия - 2 в 1  Laughing
Аз пък се сетих за Ана-М /другата мама с близнаци/ през нощата, че пак не можах да спя и се чудех, кой ми се губи  Thinking
Някой има ли информация за нея  Rolling Eyes
Всички чистите, перете и гладите - пък аз още отказвам  Mr. Green
Изчаквам да дойде юли и да почвам Crazy
Хубав ден на всички и да докладвате за лекцията как е минала   bouquet

# 239
  • sf
добро утро!
леле, от сега е яка жега! а баж към 14 ще ходя на ЖК! ама ако тоя път трябва да чакам повече от 1 час си заминавам. може ли да ме задължат да чакам там ?

Яна, не си ли на лекция?

Общи условия

Активация на акаунт