Отговори
# 240
И аз така Там-Там,все нещо ме дърпа още и не почвам с приготовленията.Също и за Анна-м си мисля постоянно,ако някой й има кординати да се обадим.Забравих и на Анжела да предам поздрави,че са още едно с бебо.Все искам да пожелая и успех на Indiscipline на изпита.А снощи исках да отговоря на Боряна,че днес няма да съм на лекция,ама вече се е разбрало-дано си изкарат добре,аз съм на линия в четвъртък и се надявам да се видим отново с повечето момичета.А Вики видях ти постинка  Grinning-не съм на лекция,на майка ми леко и писна в единствения си почивен ден да става рано-рано,свекър ми е в болница,та само за четвъртъка съм я пазарила.

# 241
Добро утро и от нас. И мен все нещо ме подръпва и изръчква.. и ми е горещо: не ми се спи, не ми се яде нищо не ми се прави....
Да се похваля днес трябва да вземем матрачето за леглото на малкия мъж, а в най-скоро време и самото легло.
И на мен страшно много ми харесаха мебелите на Лекси  Mr. Green . И ми направи впечатление колко им е просторна стаята /и благородно завиждам  Rolling Eyes /

# 242
  • sf
и мене яко ме мързи. уж имам идеи за разни работи, ама все не ми се почва, направо се разтапям от жега. в четвъртък ще гледам и аз да дойда на лекция.

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 09:34 от donsyy

# 243
  • София
Добро утро набързо и от мен Laughing
Снощи ги насънувах едни не ти е работа ама .... Чвно хормоните пак се разиграха ooooh!
Andromeda, на нас ни дадоха да ползваме стерилизатор на Чико електрически който честно казано ен знам дали ще ползваме. Аз имам 2 помпи и да ти кажа ен виждам никакъв проблме да се стерилизират  тенджера, както и шишетата. Нер забравяй че таблетите и праховете за стерилизация все пак са химикал и аз поне не бих си взела такова нещо. Thinking
Днес имаме да доремонтираме и май ще сменяме кухнята та ще се появя по-късничко, а вие се пазете от жегата Peace

# 244
  • София
Мерси Laughing Ама те мебелите не са нови - от Цвети са Embarassed Тогава ги правихме по поръчка. И наистина са мн. удобни - скрина побираше всичките й дрешки до 2 - 3 годишна, а на рафтаовете се събират всички джунджурии - памперси, кърпички, козметики, термометърчета и т.н. И едва сега разбрахме, че креватчето имало три нива Rolling Eyes. donsyy, в нашето албумче са - бебешки покупки, на 6 и 7 стр.
А за мързенеето май бия всички рекорди. Още миналата седмица обявих, че ще си стягам багажа, а още не съм. Не съм готвила и от поне две седмици Embarassed Уж днес си обещах да го направя, но май пак няма да стане... И направо не ми се мисли какво ще правим в края на седмицата с тия температури, дето са ги дали Rolling Eyes Освен и аз, като детето,  да си напълня едно басейнче на балкона и да топна каквото мога в него... /я ляв, я десен крак/

# 245
  • София
Честито на Мунка и от мен!! Да са живи и здрави с малката  baby_neutral

Аз исках да ви питам някоя от вас купувала ли си е стерилизатор? Доколкото знам има няколко вида, единият от които се ползва в микровълнова. Питам защото когато си взех помпата предупредиха да си купя и стерилизатор задължително. Но нещо не мога да се справя със задачата още  newsm78  Embarassed Свеки ми дава някакви акъли да съм си вземела специални хапчета, които се разтваряли. Но пък други мами ми казаха, че било голяма химия с тия хапчета за стерилизиране. Та още съм в голямо чудене по отношение на стерилизацията. (по обикновения начин с изваряването няма да стане, ще съсипя помпата)

Аз си взех за микровълнова. Но да ти кажа, смятам, че е същото, като изваряването - само по-лесно и удобно, но същото като същност на метода. Т.е, пак си е изпарване при висока Т. Нямам идея как им се отразява на помпите... Аз също мислех да ги пъхам вътре.

# 246
  • София
Обаче внимавайте с размерите на стелиризаторите за МВ. Ние първоначално си взехме такъв /на Джордани/, но се оказа, че не влиза в МВ. Когато го връщах, видях електрическия стелиризатор на Чико и понеже беше на добра цена /60 лв/ взех него. А на моята помпа изрично пише да не се стерилизира, което ми е много странно...

# 247
  • sf
аз си бях харесала един стерилизатор за МВ на Бертони, ама не се побра в нашата. после четох, че и обикновена купа с капак ще върши същата работа, та си взех една на око. ще ходя да я пробвам, че кой знае ....

видях снимките, то трябвало малко акъл  Embarassed

# 248
  • в мечтите си
Момичета добро утро..ако е такова де..обръщам се с молба за помощ,която не е свързана с бебо...пуснах тема ще копирам тук за да сте наясно за какво става дума...Кандидатствахме за жилище в новопостроен блок...за радост сме одобрени...но за самия апартамент...има огромна спалня + огромно помещение което е предвидено за хол+кухня....МОЛЯ ВИ КОЙТО ИМ ПОДОБНО ОГРОМНО ПРОСТРАНСТВО нека даде съвет как да го обособим...    някой да е преграждал такова помещение за да се получи и малка стаичка за дете?Ако имате подобни жилища и идеи и снимки плс ПОМОГНЕТЕ...
r0ksi гледам че ти си писала по подобни теми,горещо ме интересува ка се справяте с апартамент на 1-ви етаж....  newsm78

съжалявамче ви тормозя с тези мои въпроси,но това ми дойде като гръм от ясно небе....  ooooh!

# 249
Здравейте.
Аз пък вчера реших да пробвам стерилизатора за МВ и напъхах различни видове шишета, помпата на НУК, а после пробвах и с едни залъгалки, защото пише, че и такива неща може да се изваряват. Както вече казах съм доволна  Peace

Да се похваля, че тази нощ успях да поспя, но се събудих пак в 6ч. както всеки ден! Tired
Само че ми е много странно като казвате, че ставате по 100 пъти през нощта до WC. Аз не ставам въобще  newsm78 Обаче пък сутрин като стана и се започва една болка ниско долу в ляво  ooooh! Въобще не мога да ходя, тооолкова ме боли!

# 250
  • sf
mixilena , май е най-добре да се допитате до някоя строителна фирма. а иначе от поглед на пълен лаик, май с блокчета ИТОНГ ми звучи най-добре, но трябва задължително прозорец за детската стая. а това в София ли или в Ботевград?

аз от доста време ставам по 1, най-много два пъти през нощта. но като се събудя така ми е пълен мехура или бебо опира там, че яко ме боли докато не се изпишкам.
ох, у нас е адска жега, не знам как ще вирее тва дете. и каката беше лятна, ама тогава май не беше толкова жега или съм забравила  newsm78

аааааа, и защо няма снимки на родените бебчета? давайте насам

# 251
  • в мечтите си
В Ботевград...положението е добро,в Новия Изток..тухлен блок ,училището и детскта градина са ни пред нослето...но много се нервя с този 1-ви етаж..а и апартамент който не е малък а с 2 малки и огромни стаи +огромна тераса и 1 по-малка  ooooh! но сега това ми дойде изневделица...

# 252
  • София
Спряха ни водата Mr. Green Ща не ща, ще мързелувам. Обаче цветенцата ми са клюмнали, а прасчовците са си изпили водичката - ще тичам за минерална.
Я кажете, освен Спешното и Сексът и градът по Фокс, има ли други готини сериалчета през деня?
mixilena, честито bouquet Ние доскоро живеехме в апартамент, състоящ се от малка спалня и голямо помещение - хол, кухня - бокс, трапезария. Кухнята-бокс първоначално беше отделена с бар плот. В последствие изградихме стена и с помощта на остъкление /плъзгащи се алуминиеви врати с фигурално стъкло/ докарахме нещо като спалня за нас, а детето остана в истинската спалня. Ето не особено успешен един опит за скициране: http://bgphoto.net/photos/6994/o633178475916093750.JPG
Но най-добре дай скица на помещението.

# 253
привет и от мен в тази жега Simple Smile виждам, че и вас ви мъчат високите температури  Shocked . ние с половинката се шегуваме, че ще махаме изолацията вкъщи, че тия 25 градуса, които поддържаме, нещо ми идват в повече  ooooh!

Аганка, мерси   bouquet

за стерилизацията - от няколко места вече ми казаха и прочетох, че за помпите не е подходящо да се изваряват - стопяват се.  Naughty  но пък е подходяща стерилизацията в микровълнова.  newsm78  взех си и аз помпа на медела и една мама, която е ползвала същата, ме успокои, че в няма проблем със стерлилизатор и в микровълновата и мисля така да правя  Peace . само да вземем стерилизатор  Joy

вчера бях в прасешката къща - много ми хареса този магазин  bowuu мисля в събота пак да се отдадем на пазаруване с половинката и, като Там-там, със започването на юли да започвам да пера и подреждам  Wink

# 254
  • в мечтите си
Лекси мерси ! Аз след малко излизам на покупки,следобяд ще отида до блока /близо ми е /и ще снимам нагледно от различни ъгли.Ади момичета влизам за 1 душ...и потеглям...

Общи условия

Активация на акаунт