Отговори
# 255
Добър ви ден радвам се че всички сте 2в1 и аз съм още така.
Преди час се върнах от консултация последната всичко ни е на ред вече ще чакаме  този месец общо за двете консултации съм сложила 1 кг. общо станаха 8 кг.Добре че не са повече че едвам тези носят бедните ми надути крака. Тук при нас също е ужасно горещо и не знам горките дечица като излизат какво ще ги правим.

# 256
  • sf
ами аз в жегите извеждах каката след сутрешното кърмене към 6-7ч до към 10 и после ща -не ща чак след 17ч. въпреки че в парка на сянка горе долу се живееше и през деня. а сега малкия живот и здраве , мисля да го къпя основно някъде следобеда, та после да можем да си седим с каката навън до 21ч както сега и после само нея да къпя, а него на мивката набързо  Joy
дано само имам кърма, та  яденето да е все с мен. така хич няма и да е прибирам у нас

# 257
Момичета, мерси за съветите.
Аси, и аз така съм чувала, че не е добре помпите да се изваряват. Мисля, че все пак накрая ще си взема стерилизатор за микровълнова.

mixilena, най-лесният начин за преграждане на подобни големи помещения, е с гипсокартон - става много бързо, изолацията е добра и дори един ден да решиш да преобразуваш отново стаите - никакъв проблем! Ние също имаме едно по-голямо помещение и мислим да го преграждаме с гипсокартон. Това е най-често използваната практика в строителството, а в момента масово се строи точно по този начин - големи помещения (казват им май "ферми") и след това за нула време с гипсокартона и се оформят самите стаи.  Simple Smile

Аз също съм на ЖК от 14 часа днес  Shocked Ще бъде горещо  Confused

# 258
  • Бургас
Добро утро  Crazy от новата госпожа Бъчварова
Жива съм още съм 2в1 и издържах на стоенето права и на жегата която беше навън, обаче в момента краката ми са като понички  ooooh!
Церемониите минаха спокойно като за понеделник, изкарахме си много приятно, още повече че нямаше никакви официалности и всичко стана много непринудено.
Ето малко снимки, наистина малко че моя син нищо не снимал милия, детска му работа. Добре че брат ми вървеше с камерата и от там ще дойде малко материал, ама по-късничко.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=145143&view=1

# 259
Шушонче, честито и много семейно щастие!  bouquet

# 260
  • sf
Шушонче, честито! много сте сладки!

# 261
6u6on4eto, честито и винаги да се обичате както на този ден Simple Smile герой си, че си издържала всички церемонии Wink

# 262
  • София-Красна поляна
6u6on4e 4естито! От любов, щастие и здраве да не се оттървеш!   newsm67  newsm51

# 263
Шушонче честито много семейно щастие е ти желая.  bouquet
Много добре се е справил малкия фотограф

# 264
  • Бургас
Благодаря ви момичета за пожеланията и както имам навика да казвам тъпкано да ви се връща  Grinning Ох аз се чувствам много уморена и отивам да почивам  ooooh!

Аааа забравих Миксилина ако имаш скица пусни я за по точна представа и да помагаме с идеи, все пак сме и строители тук.

# 265
  • Sofia
Шушонче, желая ти много щастие и любов! Прекрасно изглеждаш на снимките!

Лекси, добре че каза че са спрели водата - че аз тъкмо се прибрах от лекар и мислех да се къпя, че в тая жега ... За FoxLife - аз ги сменям с FoxCrime и GTV.

моето кръвно напук на всичко е високо и сега съм на хапчета и ако не се подобри положението до 3-4 дни може да ми изтеглят напред раждането, за да не стане някоя беля с бебето. Снощи ми беше изключително зле - повръщаше ми се и не можех да се помръдна - но нямам контракции.

# 266
  • София
Ей, Шуши, Честито! Нека всеки ден от брака ви да е пълен с усмивки, да сте заедно още 100 години и да е слънчево времето във вашия дом! Ох, просълзих се от радост  bouquet

Аси, да си обърнала внимание дали вече са получили в прасето бг вариант на легълцето, изложено вдясно от касите?

Mixilena, влез във форума на направи си сам - там е пълно с компетентни форумци и нестандартни решения, вкл има и мн снимки. Можеш директно там да запиташ - сайт / форум

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 12:28 от Aganka

# 267
6u6on4eto честито   bouquet  bouquet  bouquet
Много сте сладки  и винаги да сте така щастливи   bouquet  bouquet

# 268
  • София
Шушонче, честито! Дълъг и щастлив семеен живот и поне още едно бебче Wink Много сте сладки и двамата!

arksi_, стискам палци хапчетата да помогнат и да не се налаг да изтегляте датата. Знам, че искаш бебо да си остане максимално дълго в теб... И по-добре не излизай на тези жеги.

А за водата #Cussing out веднъж и аз да се наканя да готвя и така да ми спрат устрема Tired....

# 269
  • София-Красна поляна
Мами има ли някоя от вас на Булсатком? Като завали дъжд или почне да гърми и все търси сигнал или пише че няма сигнал. При вас така ли става?

Общи условия

Активация на акаунт