Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за подготовката за раждане?
Какво представлява актът за раждане и как се издава?
Какви са препоръките за приемане на магнезий преди раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за подготовката за раждане?
Подготовката за раждане включва опаковане на багажа, избор на болнично облекло, събиране на необходимите документи и предмети за бебето. Също така е важно да се консултирате с вашия лекар относно приемането на магнезий и други съставки, както и да се запознаете с процедурите в болницата, където ще раждате.
-
Какво представлява актът за раждане и как се издава?
-
Какви са препоръките за приемане на магнезий преди раждането?
-
Какво представлява направлението за хоспитализация и обменната карта?
-
Какво е лигнина и за какво се използва?
Идеята е че те обхваща ентусиазъм да подреждаш и да чистиш и да се приготвяш за бебето.
място не мога да си намеря.
много да ги радват и слушат малките бебоци
честито на новите мами!
бързо възстановяване и да се гушкат скоро вкъщи!
в тази връзка вчера напазарувахме от "метро" кошарка, памперси, превръзки и т.н. санитарни принадлежности за мен и бебчо и ще взема тия дни да ги разпределя по пликове...
освен това се сдобих и с 2 чаршафчета с ластик от Хиполенд, но да ви кажа нещо не съм очарована от този магазин - уж голям, а толкова малък избор има от повечето неща...
мисля другия уикенд да вземем най-накрая да се разходим с половинката до пигис и да накупувам последните неща 
аман вече - като някоя бабичка съм, само охкам и едвам се обръщам и ставам. шкембето не ми тежи, а въпреки това съм толкова трудно подвижна
нищо де, да се надявам, че скоро ще мине както и ще си е както досега - само вечер си ме болеше, което си е поносимо

Сега пак го привикнах,то пък кърмата ми намаля(по 20 мл).Разрових се из Кърмаческия,и решението е да се цедиш,за да стимулираш,но при мен не стана така.То като си няма кърма,вари го печи го-това си е.Иначе имам помпа за кърма на Нук(спринцовка),но не ми харесваше и си взех на Чико.Добре,че шишенцето към нея е малко,че в някое огромно тия 20 мл,дето цедя ще ми изглеждат като 2 капки и съвсем ще се сдухам 
и се надявам да устискам, но доста ме боли долу ниско и кръста. А контракциите ми са ту на 2 часа, ту на 1. Божа работа! Ако е писано, така мога а си карам до 9.07 и какта някой ми предрече, може и да пренося.