Отговори
# 165
  • София
Момичета, на лекцията в ТК Д-р Петров каза, че не е проблем да се отиде "нетоалирана". Каза, че това било задължение на акушерките, те са свикнали и се справят много добре. Така че ако някоя не може да се справи и това я натоварва допълнително няма проблем. Аз имам приятелки, на които са им правили въпросните тоалети по болниците (в различни) и всичко е било ок. Като постъпиш просто те питат: Направихте ли си? И ти хвърлят едно око. Wink Аз си бях правила 2 дни по-рано от приеманатето ми, а бях с предизвикано, та седях още един ден и на самото раждане се наложи епизиотомия, та акушерката ми тегли една контра само от едната страна  Crazy, а като влизах в родилното, преди това, ме бяха одобрили. Така че споко, няма да ни върнат, ако не сме с идеални прически Joy

Нещо взех да се шашкам колко ми остава. Та взех, че си сложих лентичка на финала, та да си следя дните. hahaha

# 166
  • Бургас
Здравейте  Hug

Честито на мама Ками, много да я слушка бебка   bouquet
Още едно честито и на Мунка, хубаво и послушно момиченце   bouquet

Аз тъкмо се връщам от доктора, имам си вече всички документи, само че доктора каза че пак ще сме секцио, рискът за мен щял да бъде по-малък от което на мен очите ми се напълниха със сълзи - бях се настроила този път за нормално раждане и бързо въстановяване, пък сега... реве ми се  Cry Cry Cry Cry и в началото на другия месец ще ми пуска изследвания във връзка със секциото. Както и да е, щом риска е налице....

Благодаря на nikka за пожеланията и снимки задължително ще има. Записахме си и венчавка в църквата веднага след подписването и се моля да издържа на жегата и стоенето права, че столчета не предлагат  hahaha а после купооооон, само да не взема да раждам и аз предварително  ooooh!

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 11:39 от 6u6on4eto

# 167
  • sf
Явявам се като помощник-щъркел на Томасе, понеже тя няма нет, а МУнка77 й е пратила съобщение. 

Мунка77 е родила момиченце- ЕМА, 2750г и 47см. и двете са добре.

# 168
Честито на мама Ками,да  са живи и здрави с бебочка.
Лека и прохладна седмица ви пожелавам,защото тази се очертава  sweating
Аз до обед съм на работа и после вкъщи,климатика на 6 и никакво излизане докато не стане време да взимам баткото.
П.С. Боже вече и докато напишеш две изречения някой родил.
Честито на Мунка77

# 169
Чудесна новина  Joy Честито на Мунка и много късмет на бебе Ема. Стискам палци да се възстановят бързо  Praynig

# 170
  • в мечтите си
     baloni  baby       ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА Мунка77!!!!!   baloni baby Да й е жива и здрава и да се възстановява бързо...искам да ви питам мамунки,има ли някоя от вас инфо за дишането по време на раждане  newsm12 ..аз търсих из нета..нищо не намерих smile3516

# 171
  • София
Честито момиченце на Мунка!   smile3501

mixilena, в някоя от предишните ни теми има - Рени пусна едни статии.

# 172
Честита госпожица на мунка! Да е жива и здрава и много да радва мама и татко!  Grinning   bouquet
Впрочем досега нямаме сгрешен пол на бебче  Grinning

# 173
Честито на Мунка и малката Ема! Да е жива и здрава и много да я радва!

# 174
Честито на МУНКА
Втора мацка с името ЕМА  Laughing
да са живи и здрави цялото семейство   bouquet  bouquet  bouquet

Мале май освен момченцата на Гоцето и Ем4ето, само девойки се раждат за сега  Crazy

# 175
  • в мечтите си
Мерси phil ... и още нещо,тук доктора пише направленията на PC,т.е. не става без дата да се издаде...  Sad И мисълта ми е ако тръгна през нощта да раждам,след като е изтекъл 7-дневния срок на направлението би ли могло да мина през бърза помощ..и от там към  родилното...или бъркам?...ох ,сигурно нищо не разбрахте..

# 176
mixilena и аз за това много се чудих защото и моето направление ще е с дата
само че личната лекарка ме убеди че е с 30 дни срок, а не 7 /явно са променили нещо скоро/
другото е че ако си без направление за хоспитализация ще те приемат по спешност
не чакай на бърза помощ! смело отивай в болницата като дойде момента пък те няма да те върнат не се притеснявай  Hug

# 177
  • София
Честито на Мунка! Да й е жива и здрава дъщеричката и много да радва мама и татко!

# 178
Бравооо на мама Мунка!!! Да й е жива и здрава госпожицата!!!!! Hug

Софи Бо, какво е епизиотомия?!? Май не съм слушала достатъчно на лекцийката  Embarassed

Ииии още един въпрос - какво имате предвид под  "гнездене"?!? newsm78

# 179
Честито на Мунка! Много да я радва малката госпожица  bouquet
Днес се очакват големи жеги, така че който може да си спести излизането ще е по- добре. Аз немога. Sad

Общи условия

Активация на акаунт