Отговори
# 150
  • София
Да се включа и аз за лека нощ. Поизчетох ви и разглеждах снимки на покупките  Grinning Много красоти, добре сте се потрудили  Heart Eyes
elpet,  за какво са тези лъжички? К-тчетата със слончетата и агънцата са мн нежни и  Sunglasses

mds, ваничката ти ми се вижда доста функционална заедно с повивалника, а и не е скрин. Къде може да се види на живо?

nameika, много е идеен докторът ти Party

И ianamama  се е обзавела с количка Grinning,
страхотни сте и с добър вкус

Аз имам една голяма придобивка за бебето, но още не смея да се похваля ooooh!

За депилацията с крем - Veet ползва моят приятел за зона подмишници. Стават  като конци и се махат лесно. Има в серията за чувствит. кожа. В ЖК ми препоръчаха да не правя кола-маска в 9 мес, защото било мн кръвоснабдено мястото при триъгълника сега и боляло повече от обикновено. Аз обаче не съм привърженичка на кремовете и бръснача. Моята козметичка го изчиства целия за 5-7 мин и докато ме заболи, съм готова. Че и с позите се справя Wink

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 01:01 от Aganka

# 151
Ама много спите тази сутрин! Добро утро и плодотворна седмица Wink
Мен от снощи като ме е заболяла главата, та цяла нощ. Мерих си кръвното посред нощта и е 140/нещо си, та ще тичам в Шейново при Богословова. Стискайте ми палци да не ме задържи там Praynig

# 152
  • София
ку ку ето ме Simple Smile
аз не спя вече обаче ми се нанка опредлено ooooh! бебуни беше кротък, но тази вечер пишкането беше на мода та...
За депилатоара почвам да се замисля вече... Аз по принцип нямам никакво оплакване от моята козметичка супер е, но си мислех ако да кажем ида тзи седмица а бебо с роди преди другото ходене- ми то ще има "материал" и там ще ме бръснат тъй и тъй newsm78 Ето това ми пречи всъщност...
Карай за срещата сме там Peace но може би нямад а можем колкот на мен ми се иска, че дес Ицо и татко са планирали да боядисват едни 2 броя тавани Simple Smile

# 153
Добро утро и от нас.. аз миналата седмица я почнах с пожелание да устискаме бебетата, а тази вече направо се чудя какво да пожелавам... Особено снощи като видях, че към края на седмицата ще е 38-39 градуса  Shocked
Аз да ви се оплача за почистването на интимната зона... нали се бях бръснала/недобръснала скоро и сега са поникнали едни подкожни и са станали пъпчици и  ooooh! Бях забравила колко е гадно  Sad
а за кола маска самата ми козметичка ми отказа.. каза че не е хубаво в 9ти месец защото може да стане ужасна инфекция или нещо подобно. Сега като ви чета се замислям за депилатоар, но нещо ме е страх че са силнички и си е химия някаква.. голямо чудене пада  newsm78
Хайде хубав ден, аз излизам с кучо преди да е станала голямата жега...
Stephy ако не се съберете група за цял курс на МА-МА можеш да си харесаш само някои лекции и да отидеш на тях. Аз след курса съм си запазила час да идем с таткото, че и той да научи нещо  Laughing

# 154
Цитат
попита за марисасав, защото я е сънувала. тъй че, Мартина, ако четеш, пусни й един смс.
Все още сме две в едно  preggo- Томасе ми беше звъняла, но аз не съм си чула телефона. Това заедно със съня я е накарало да си мисли, че сме на път вече... Grinning
Стефи, аз не искам да ходя на целия курс, но бих посетила лекцията за дишането - ако и ти имаш интерес, може да ходим заедно Grinning
Стискам палци на мунка  и на angela Hug

# 155
  • София
Я, днес още няма родили Laughing Ще чакаме новини от Мунка!

Днес /или най-късно утре/ ще ни докарат последната покупка в Бебемаркета - количката на Джордани /и после ще ви я наснимам/.
Тъкмо се бях навила за депилатора и мислех днес да се замъкна и да купя, обаче като ви чета ще се откажа и ще се мъча с бръснача Confused....
През последните дни ми е много тежка, получавам безболезнени контракции и при кратко ходене, не спя по цели нощи... а тази нощ, венит на ръцете ми бяха много подути и изпъкнали /сега са си добре/. От какво ли може да е така? Не стига, че съм като от филма Пришалецът с това мърдащото в мен Grinning, ами сега и вените ми да мутират Sick

# 156
  • Sofia
здравейте!
явно безсъницата е хванала доста от нас.
аз спя на пресекулки - не мога да си намеря място в леглото, да не говорим за удобна позиция ...
много ми е горещо, а всъщност вкъщи е доста прохладно ...
бебо от вчера след обед се е кротнал и само от време на време се намества - да го видим днес как ще е ...

# 157
И от мен много поздрави на мама Гоца!Рокси,сега прочетох та се сетих как седмица преди да родя така ми се появяваха подготвителни контракций,почвах да засичам,ама те спираха.Ох,мен нещо ме хвана шубето-нещо не се чувствам готова още да раждам,като ви гледам покупките съм доста назад,но пък и почти всичко имам от каката.Тая седмица за всеки случей ще си приготвя чантичката за раждане.Вчера цял ден бяхме на барбекю на Бистрица-мноого се изморих-хем ми се ходи някъде,хем не ми се отдалечава,май ще трябва да се примиря,че тая година няма да има почивка и екскурзия.  Confused

# 158
  • sf
здрасти и от мен!
аз станах в 5, да изпратим каката и сега ми е едно умряло. а имам работа, и то в общината за едни документи, дето се опъват. стискайте палци да ме съжалят и тоя път  Wink

пуснах пералнята с бебешките дрехи и като ги изгладя съм готова за чакане. ама не бързам вече- може би след две седмици  Joy
на лекция утре май няма да идвам, че не ми се седи на едно място толкова време, а и после в тия жеги  ooooh!
айде до после

# 159
  • София
donsyy, къде изпрати каката? Моята вчера замина на кратък лагер на Банско /идва си петък следобяд/ и ми е едно чоглаво... Гледам и МДС е без детенце и на нея й е криво...

# 160
Сега се сещам, че малко преди да роди (2-3 дни) Ками спомена, че я е хванал синдрома на "гнезденето". Явно има нещо вярно в това, че е предвестник на раждане...

# 161
  • sf
на Приморско е на лагер. на 27 си идва. кофти е ,че пътуват с автобус, вече пукат от жега, ама пустия мързел на госпожите.... мързи ги да влачат багажи по влака. и на мен ми е хем чоглаво без нея, хем малко по-спокойно.  Embarassed

гахгахгагагха  ако синдрома на гнездене е предвестник на раждането- аз няма да родя поне до семптември- такъ мързел ме е налегнал, че не е истина просто. а сега пък съвсем- няма ни да готвя, ни да чистя  hahaha

# 162
  • София-Лозен
Ехо, хелоу и от мен! Онзи ден писах, писах и естествено спря тока  #Cussing out #2gunfire Писна ми вече! Ще се търси спешно UPS, щото ако още ведънж гръмне компютъра не знам какво ще правим.

Честито на новите мамчета!   bouquet  bouquet  bouquet

Ние вчера имахме майстор, сменихме вратите на банята и тоалетната и можете да си представите колко работа му се отвори на младият бъдещ татко  Party Ще си има домашно за още поне няколко дни, ама пък сега на бебо ще му е новичко и хубаво на всякъде!
При мен спането става все по-трудна задача, въртя се, тежи ми, подлагам разни възглавници, ама не помагат особено много, а и таз жега... Ама дет се вика не остана. Чакам го тоя 20 вече с нетърпение да видим какво ще каже Богословова и дали до тогава бебка ще се реши да се обърне както трябва!
Целувки от нас!
До скоро!

# 163
Добро утро  Hug
Мнооооооого слънчев и щастлив ден желая на шушончето!!!!!! И после искам симки!!!!  Naughty
На Мунка да й мине леко и бързо да се похвали, че ще я мисля цял ден! Praynig

Мнооооооого поздрави на Гоца и специални поздрави на сладките й малки мъже  Grinning
Да я разпитате хубаво и после да докладвате!!!

За контракциите - аз нещо започнах да се притеснявам... Имам си чести контракции абсолютно всеки ден и то от месеци насам! Успях даже лекарката дето ми мереше тоновете да стресна, че съм тръгнала да раждам! На мен вече не ми правят дори впечатление тези контракции (даже имам и в момента), но като ви слушам, че на вас тепърва ви се получават... newsm78 newsm78 newsm78

# 164
Аз май нещо пропуснах.. Ками нали беше за секцио заради очите, а до колкото разбрах даже епидурална упоика не са сварили да и сложат  newsm78
Аз ли бъркам нещо?

Общи условия

Активация на акаунт