Отговори
# 135
  • BG
Стефи, свободна ли си за кафе утре?   bouquet Аз ще пропусна курсовете този път.

Tired Утре съм с мнго гадна програма - ще ходя да вадя документи после съм на козметик и после при Проф. Димитров. Реших да раждам в Майчин Дом, колкото и да не ми се искаше ... Sad

# 136
  • Sofia
Много поздрави на Гоца утре! Аз няма да се присъединя, че мъжо не ми дава да мърдам много много от къщи от както съм в "отпуска", а и го е страх да ползвам градски транспорт.
За Мунка съм сигурна, че всичко ще мине както трябва и ще има едно прекрасно здраво бебе. Стискам палци за бързо възстановяване!
Шушонче, и аз ти пожелавам утре един прекрасен ден! и после да се похвалиш Simple Smile.
Лекси, може утре да се видим за кафе/вода в квартала - ако имаш време и желание Simple Smile.

# 137
  • София
Като гледам май сме само 3 броя- Рени аз и Гери ти мила, а и Ицо де Simple Smile Таак че ако искате вие се уговорете, а аз ще ви звънна утре като го докарам до някъде Peace 11 ч. е добре за мен по принцип, само дето не знам дали ще свърша та затуй Peace
Стефи, мисля че можеш да се включиш и не в интензивния курс ( за който искат 7 мами поне), а редовния, който е по-дълъг, но от някой негов край ( като ти отчислят колкото е минало, иначе беше към 100 и нещо като цена някъде). Защо не им метнеш една жица- Надя Желева е супер готина и ще ти обясни как стоят нещата при тях Peace

# 138
Утре ще пропусна кафето. Нещо ми е свинско Sick, тази сутрин към 4 и половина се събудих с болки в корема, точно реших че са контракции седнах да ги засичам и съм заспала. Като се събудих пак се втренчих в часовника- те пък взеха че се разредиха и спряха. И ми е едно такова тежко , тежко- като преяла се чувствам, а не съм ужким. За капак пия вода като хипоптам- ако не съм изпила 2 литра днеска ....

# 139
Мен всеки час ме устройва Simple Smile Нека е 11. А мен от снощи насам ме налегна глад. Направо не мога да се позная. Че аз до 12 не можех да хапна нищо, а сега... Дори снощи като получих смс-а и като ми се отвори един апетит - ставах по нощите да тършувам в хладилника Simple Smile Днес пък ям, ям, ям и пак ми скърца корема  newsm78

# 140
  • на пистата
честито на родилите,да им са живи и здрави бебоците и много да ги радват,честито и на рожденниците на патерици  bouquetднес бях на преглед и моя мъж е станал 3250г,всичко е наред на пръв поглед дано да е така и като се роди.днес научих,че моя док при който ще раждам правел снимки по време на раждането,снимал бебето как излиза,рязане на пъпна връв а бе с де думи всичко,после ще показвам на моя да види как се мъчат жените Joy

# 141
  • София
Здравейте,

Първо да честитя на мама Ками малката принцеска, да расте здравичка и много кротичка!

Много ви благодаря за милите думи и пожелания  Hug

Спокойна съм и се чувствам добре!

Леко бременеене и раждане на тези, на които им е дошъл реда  Hug

# 142
  • София
За последно тази вечер, обещавам hahaha Значи срещата остава за 11 направо на кафето в парка на болницата. Ели, ти ако свършиш по-рано звънни да дойда, ако не ще те чакаме с Рени на кафето.
Стефи, успех утре. Не се притеснявай за Майчин дом, виж вече имаме 2 мами родили там. Пък и е новичко, ремонтирано. Важно е да си спокойна и сигурна в екипа. Hug А ти звънни като се освободиш да се видим.
емчето, сетих се, че вчера на теб щях да пиша. Joy И Софи почти нямаше колики и дори не сме пили капки, само чайче. Дано и с това бебе да е така Praynig Пожелавам и на вас да ви се разминат бързо. А иначе, Стилянчо спи ли нощно време? А ти как се справяш с кърменето?

# 143
  • BG
Стефи, мисля че можеш да се включиш и не в интензивния курс ( за който искат 7 мами поне), а редовния, който е по-дълъг, но от някой негов край ( като ти отчислят колкото е минало, иначе беше към 100 и нещо като цена някъде). Защо не им метнеш една жица- Надя Желева е супер готина и ще ти обясни как стоят нещата при тях Peace

Мерси за инфото, ElpetHug
До колкото разбрах били съгласни и на 5 мами и затова реших да попитам ако има желаещи сред нас ... Ако не - ще се ходи на нормални лекции, май!  Thinking
Гери, мерси - задалжително ще звънна. Весело изкарване утре при Ива и ще чакам разкази как са тя и бебетата  Party
Много контракции имам напоследак и се притеснявам ... Бебко е с дупето надолу и аз още пия магнезий - дано да не избърза и той! Чакам с нетърпение какво ще каже професора.

# 144
  • София
Лекси, може утре да се видим за кафе/вода в квартала - ако имаш време и желание Simple Smile.
С удоволствие  Grinning Време и желание да искаш Wink Ще се доуточним утре.

# 145
Гери, намери се кой да пише, че е спамер Simple Smile След моите публикации през 5 минути, просто не знам за какво се редиш:) Ама като се роди бебко ще се поправя. Сега като няма с кой да дърдоря и... Та утре съм там в 11 Simple Smile

# 146
  • София
Хихи привет спамърки Laughing Ще се намерим утре там направо Simple Smile Гери ще звънкам ако има нещо. А вие можете направо да й се обадите на Ивка като се се съберете, вместо да ме чакате  Peace
Мале Рокси и Рени аз сега ви погледнах лентичките, ми то много наближило, аз за мен си се вайках. Само спокойно, а Рокси това с болките може и да не е контракции- мен така ме боля снощи че едва място си намерих, оказаха се отвратителни кислени ама хич не мязаха на такива #Crazy
Стефи мила дано се намерят 5 мами ама ако искаш пробвай и в съседната тема, че тука скоро няма да останат ( за добро разбриа се Laughing )
Лека нощ на всички и погалете коремчетата Hug

# 147
В групата за утре се включва и Мими (namelesz) Simple Smile

# 148
Разгеле успях да прочета всичко което сте изписали!
Успех на Мунка утре! И на който друг му потрябва, разбира се!:)
Аз днес успях да направя една разходка сутринта в южния парк и като се прибрах направо легнах. Нещо много тежка вечер карам - малкия много се бушува, хем ме дълбае надолу, хем сякаш ми стига до ушите и като легна така ме притиска,че главата ми се пълни с кръв все едно вися надолу. Може би вдигам кръвно и ако пак ми стане така ще тичам при доки. И без това му умалявам вече не бебо.
Да се похваля, че започнахме да го предизвикваме вече с таткото, та да видим какъв ще е резултата Party

За депилатоарите - ползвах същия на Виит, но явно съм го задържала на места по-дълго време и ме разрани много неприятно, после се подух..  Sick По спешност изтърчах при доки, защото не се издържаше. Посъветва ме да не ги използвам повече и да си правя компреси с отвара от лайка за раничките, които станаха. Когато пораснаха пак отидох на кола маска - вярно че си болеше, но козметичката много внимаваше и си изтърпях спокойно (от както съм забременяла не бях ходила на кола маска там). Според нея дори най-качествените депилатоари са прекалено силни за тази зона. Каза, че дори да се водят 'интимни' или 'сенситив' стават по-скоро за мишници или най-много бикини зона.  Та така с моя опит - дано не е късно вече! Не искам да плаша, който е решил да опита. По-скоро да предупредя да бъдете внимателни!
Лека нощ от мен!

# 149
  • Sofia
55

да поздравите и от мен мама Гоца, аз с удоволствие бих дошла, но няма да успея да свърша със задачките.
Аз само с тези срещи   Crazy   , но хайде да се разберем и за вторник сряда нещо, може и за следобедна някоя, че който има задачки до тогава да си ги е свършил.
nameika   браво на този доктор, такъв вариант не бях чувала.     Joy
 r0ksi   такива да си ги нямаме, да се оправяш, имаме още време.    Hug
munka77    успех и от мен   Hug      хубаво е че си спокойна.
Stephy   важен е екипа, всичко ще е ОК нали знаеш       bouquet     Успех при козметика, ти си герой, повечето май сме минали на резервни варианти    Mr. Green

Хайде коремчета сладки сънища и до утре. И тази нощ без изцепки     Praynig

Общи условия

Активация на акаунт