Отговори
# 120
Днес нямах време да стигна до компютъра а то имало новина.
Честито на мама Ками да и е жива и здрава малката принцеса.
Успех и леко раждане на утрешните мами и весело изкарване на Шушончето.
Аз отивам да почивам че не си усещам кръста.

# 121
  • София
Малко ми е неудобно, но си гледам в нет-а резултата от микробиологията и пише:
Резултат:  Нормална аеробна бактериална флора Candida albicans>10^5 кл/мл

Каква е нормалната концентрация на тая гъба, че чичко Гугъл не ми дава отговор? А иначе нямам никой от симптомите, изброени в информациите, които намерих (П.С. пардон, освен течението, което ми е от началото на бременността и при първото изследване не показа нищо)... Както се сещате, ще питам докторката, но предвид факта, че е неделя, а ме гризе въпросчето... реших срам - не срам, да питам  Embarassed

беболинчо, ще свиркам  Peace

# 122
  • София
Ега ти писах, писах и ми изчезна всичко #Cussing out
Хайде от начало.
ЧЕСТИТА ДЕВОЙКА НА МАМА КАМИ! ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДОБРИЧКА И МНОГО ДА Я РАДВА. smile3525
Мунка, успех утре. Да мине мно. леко.  bouquet
Анжелка, и на теб!  Hug Запази самообладание. Моята тапа започна да пада една седмица преди раждането.
шушонче, весело бракосъчетание утре  bouquet
елпетче, като дойде време за ражадането на Софи една акушерка от Шейново ми каза да ползвам депилатоар, ама аз нещо не уцелих точния, та довърших с браснача и се изпонарязах. Така, че ако този наистина е ефикасен смятам да пробвам.
туити, ти както си се изнервила и се навиваваш, че ще раждаш по рано, току виж си преносила Laughing Я, споко. Почивай си и се наслаждавай на последните спокойни дни.   bouquet
Фил и беболинчо, за скринчето. В Дибо има малко по-дълбоки. Със сигурност ще можете да слагате бебето на него до към 8 мия м. Една приятелка има, та от нея знам.

# 123
  • София
Фил не съм много сигурна че ти разгадава резултата newsm78 Но за скринчето да кажа- по Пиротска като се пуснеш, особено в тази част около Опълческа, има много магазини за дървени неща, където по пръчка могат да ти спретнат каквото си поискаш и ен за много пари. Ние още се чудим какво да правим, в смисъл че засега може да минем и без скринче, но ще се наложи в един момент. В Дибо скринчетата са малко скъпички (общо взето най-евтиното е 170 лв. което гледахме. но си заслужават). Peace А крема Вийт струва около 10 лева.
Шушоната- утре все пак си е сватбен ден, нищо че няма да го правите сложно и помпозно поради това желаем много настроение! А останалите  пожелания- след като мине и като се представиш като госпожа Hug  bouquet
Мунка, то се знае, палци и от менстиснати имаш! Hug Praynig
Ренка, да не вземеш да се окажеш и ти наред верно? Ама виж Ива на мен ми звъня пък ще беби си е вътре Simple Smile То не му е и ред де ама, споко! Hug

# 124
  • София
Момичета, предлагам ако ще се виждаме около Т Киркова да се видим в кафето на двора на болницата. Тъкмо Гоца ще може да слезе. А пък и молбата ми е такава, че аз вероятно ще съм със Софи Бофи и тъкмо да я пусна да вършее на воля, че там е заградено.

# 125
  • София
Гери, това е много разумно, а и Ивка каза че там може да слезне- не знам това дали значи че ен може другаде, но за кафето вътре говореше Peace

# 126
  • София
Значи, за тези които не знаят. Дано пак не ви объркам. От фоайето с фонтанчето и пак скулптура на майка с дете Joy по едно коридорче (ако си с гръб към фонтанчето) се пада вляво се излиза на дворчето и там е кафето. Само трябва да уговорим час. Ели, ти ако искаш ми звънни, ако приключиш по-рано.

# 127
За утре съм ЗА кафето. Ама кажете и час, че да не се точим цяла вечер с доразбиране. И да си признаят всички,  дето искат да дойдат.
Ето, Гери дори ме превари с часа Simple Smile

# 128
  • София
Само дето не съм предложила конкретен. Айде предлагам 10 ч. пък вие казвайте дали става.

# 129
  • BG
Мунка, успех и от мен утре. Да мине много леко и да се радваш на едно сладко бебче.   smile3525
Шушонче, весело изкарване утре и чакаме снимки  bouquet
Момичета, срам не срам да ви питам - поради ред причини (за което ми е мъчно) не успях да се включа в лекциите на училище "Ма ма". Разбрах, че е много интересно и се научават много полезни неща. Тъй като имам желание да се запиша (и моя приятелка също има интерес), дали има още желаещи за да оформим група?  Embarassed

# 130
  • София
Стефи, свободна ли си за кафе утре?   bouquet Аз ще пропусна курсовете този път.

# 131
Мен ме устройва часа, но по мои спомени по това време обикалят на визитации лекарите. Т.е. те тръгват по-рано, но докато обиколят всички не се знае до Ивка кога ще стигнат. Иначе не ни пречи да пием дъъълго кафе, докато Ивката слезе Simple Smile

# 132
ЧЕСТИТО НА МАМА КАМИ!!!  smile3541 Верно тая последната лекция беше доста изчерпателна,а и както ни забавиха пиенето и яденето,без малко да почнеме с раждането.Желая успех на всички ни!Нямам нагласата скоро да раждам,ама и аз взех да си внушавам разни работи.Успех на Анжела,стискаме палци!!!  Peace

# 133
  • София
Ега ти спамърката станах. Както кажете, аз съм една от най-близо живеещите, така че вие решете. Ако искате към 11.

# 134
  • София
На Мунка - бързо, безпроблемно и безболезнено секцио и сладък, здрав бебок Hug
На Шушончето - весела сватба, а за нас - снимки   bouquet
На Анджела, успех, ако бебо е тръгнал. Всичко да мине бързо и гладко Hug
На Гоцето - много поздрави и прегръдки  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт