Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за подготовката за раждане?
Какво представлява актът за раждане и как се издава?
Какви са препоръките за приемане на магнезий преди раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за подготовката за раждане?
Подготовката за раждане включва опаковане на багажа, избор на болнично облекло, събиране на необходимите документи и предмети за бебето. Също така е важно да се консултирате с вашия лекар относно приемането на магнезий и други съставки, както и да се запознаете с процедурите в болницата, където ще раждате.
-
Какво представлява актът за раждане и как се издава?
-
Какви са препоръките за приемане на магнезий преди раждането?
-
Какво представлява направлението за хоспитализация и обменната карта?
-
Какво е лигнина и за какво се използва?
Аз ще пропусна курсовете този път.
Утре съм с мнго гадна програма - ще ходя да вадя документи после съм на козметик и после при Проф. Димитров. Реших да раждам в Майчин Дом, колкото и да не ми се искаше ...
.
11 ч. е добре за мен по принцип, само дето не знам дали ще свърша та затуй
, тази сутрин към 4 и половина се събудих с болки в корема, точно реших че са контракции седнах да ги засичам и съм заспала. Като се събудих пак се втренчих в часовника- те пък взеха че се разредиха и спряха. И ми е едно такова тежко , тежко- като преяла се чувствам, а не съм ужким. За капак пия вода като хипоптам- ако не съм изпила 2 литра днеска ....

Значи срещата остава за 11 направо на кафето в парка на болницата.
Пожелавам и на вас да ви се разминат бързо. А иначе, Стилянчо спи ли нощно време? А ти как се справяш с кърменето? 

Време и желание да искаш
Ще се доуточним утре. 

, но хайде да се разберем и за вторник сряда нещо, може и за следобедна някоя, че който има задачки до тогава да си ги е свършил.