Игри, моделиране и апликации за малки и големи.

• 252 728
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 240
Много готини идеи, Анда  Heart Eyes Ние сме правили само това с пастелите и короните (разбира се  Crazy ). Скоро видях апликации с листа и мислех да опитаме, но ме притесняваше товано това, че бързо съхне. Но ще снимаме и това е Simple Smile
Обичам есенните листа   bouquet

# 241
  • в сбъднатите мечти
И аз да пусна една идейка - картини от солено тесто

# 242
Много красиви неща.

А някой има ли представа  какъв лак може да се нанесе върху оцветените глинени фигурки? И защо така не се измирисва тази миризма? Добре са изсъхнали, оцветени са...Доста време мина , а все още си миришат.

# 243
Миналата година някой пусна идея как се правят рози от есенни листа - то е по-скоро забавление за майки, но става много красиво.

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=1185

# 244
Едно предложение имам. Арт студио Ник в Лозенец правят хубави занимания за деца - рисуване, приложни изкуства, куклен театър. Ето сайта им: http://www.nik-bg.com/ Говорих с тях да направим нещо съвместно - от тях - арт заниманията, от мен - занимания по английски (това работя, макар и със студенти, когато не съм по майчинство; но съм преподавала на всички нива и възрасти и имам слабост към най-малките). Още нямаме конкретна оферта, но  ми се иска да сформираме група за деца 4-5 г. (моята дъщеря е на 4 г., не ходи на градина; правя го заради нея) и да се занимаваме два пъти седмично, сутрин от 9 до 1 ч.  Трябват ни още 3-4 деца за групата. Ако намеря кандидати, ще говоря по-конкретно с тях и ще ви кажа какви цени предлагат. Ако ви интересува предложението, пишете ми на ЛС.

# 245
Теа, защо не вземеш лак на водна основа. Той няма такава миризма. Само трябва да пазиш фигурките от мокрене.  Не съм сигурна има ли такъв лак на спрей, но и да няма, с четката и без това става по-добре.

# 246
Теа, защо не вземеш лак на водна основа. Той няма такава миризма. Само трябва да пазиш фигурките от мокрене.  Не съм сигурна има ли такъв лак на спрей, но и да няма, с четката и без това става по-добре.

Миризмата е от самата глина. 
Ще питам в Слънчоглед като намина следващия път. Те ще знаят най-добре.

# 247
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Теа , можеш да купуваш глина от пазара, тя е истинска и не мирише на разтворители , а на пръст ... ...

# 248
Теа, в стария Добрич има истинска в чупи-купи. Съхне много бавно(там май я пекат newsm78). Но поне не е вредна Peace

# 249
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Теа, в стария Добрич има истинска в чупи-купи. Съхне много бавно(там май я пекат newsm78). Но поне не е вредна Peace

Другата вредна ли е ? И аз взимам от смръдливата . Уф, омръзна ми от вредни, уж безвредни,  неща...

# 250

Другата вредна ли е ? И аз взимам от смръдливата . Уф, омръзна ми от вредни, уж безвредни,  неща...

не знам newsm78 Но тази за която казвам(щото с Теа сме съгражданки) мисла че е натюр...

# 251
´

Ето такава вземам, но бяла, за да е по-красиво като се оцвети.

За "естествена" глина не съм се сетила, но мисля,че трябва специална пещ.  В школите по рисуване има такива. Ако я метна в печката, какво ли ще стане? Sick

# 252
  • нейде там, където ....
На единичка, може би дори да отваряш често вратата на фурната. Аз съм правила така с копчета от тесто - само брашно и вода с оцветители. стават и други неща.

# 253
Калина ходи на едни занимания. Правиха глинени фигурки от тази глина преди 2 седмици. Утре ще ги боядисват. Без печене. Не гарантирам за резултата, защото не съм ги виждала, но явно и така става.

# 254
На единичка, може би дори да отваряш често вратата на фурната. Аз съм правила така с копчета от тесто - само брашно и вода с оцветители. стават и други неща.
Я покажи нещо.  Praynig

Калина ходи на едни занимания. Правиха глинени фигурки от тази глина преди 2 седмици. Утре ще ги боядисват. Без печене. Не гарантирам за резултата, защото не съм ги виждала, но явно и така става.
от тази глина, която показах ли?
Тя съхне на въздуха /на стайна температура/ за 36 часа.

Общи условия

Активация на акаунт