Отговори
# 120
И аз ще дойда с децата.  Peace
А нещо за храната/например филии с шоколад, халва и т.н./ в детските градини няма ли да споменем?

# 121
По т.4 отдавна тече процедура , въпрос на месеци , за да се активира електронния регистър ...

# 122
И аз ще дойда с детето.Напълно подкрепям инициативата.

# 123
Ще дойдем с дребния, макар и още малък за ДГ..   bouquet Браво, момичета!

# 124
Мисля, че ако беше в почивен ден щяха да дойдат повече хора, но за жалост в почивен ден не може да се контактува с никой от властимащите... ooooh!

# 125
  • Откъм Варната
Браво дами, гледах ви по БТВ, само така, нека да има гласност да се вижда че недоволстваме, за да се работи по бързо по проблемите ни, а не само да ни замазват очите с трохи

Hug Hug Hug

# 126
Браво дами, гледах ви по БТВ, само така, нека да има гласност да се вижда че недоволстваме, за да се работи по бързо по проблемите ни, а не само да ни замазват очите с трохи

Hug Hug Hug
Верно ли? Кога, какво са дали? Нищо не съм видяла (нямаше как).
Хайде, разказвайте, как мина?

Леле, за една седмица два протеста в най-големите градове, за едно и също нещо! СТРАХОТНО! Е, сега вече ако не им светне лампата на тия мизерници... #Cussing out

# 127
определено подкрепям,и ще дойда ,

# 128
определено подкрепям,и ще дойда ,
Къде да отидеш, той вече е приключил сигурно.... Grinning

# 129
    Благодаря много на малкото майчета които дойдоха...Добре че Корджет,беше повикала медиите,за да ни направят калабалъка...Но те хората си знаят работата,до колкото разбрах така са представили протеста,почти като осъществен...
   Благодаря и на двамата общински съветници,които не само че ни подкрепиха,но и изнесоха основната организация на място!
   Благодаря и на г-жа Фандъкова,за отзивчивоста-три пъти за два дни да ни приеме,макар че общо бяхме към 12майки,несериозна работа нали?!Ми това е!

# 130
Ех, Червена Шапчице, аз писах и в другата ви тема-мисля, че основната слабост в организацията бе липсата на време, за да огласите на повече хора.
Следващият път ще се получи, сигурна съм!  bouquet

# 131
Аз закъснях  Confused И съответно не ви намерих на НДК и околностите... Надявам се следващия път да има повече време за организация и разпространяване на идеята и между майките невлизащи във форума.

# 132
Като майка на 2 деца,породени се оказа ,че няма места ни за ясла ,ни за детска градина.Аз съм от Младост-1 в София.От сега ми отговориха,че нямам шанс за прием през 2008-ма.От вчера не съм на себе си.Днес се регистрирах във форума.Подкрепям протеста ,но какво от това.... Какво ще направи Столична община за майки,които не могат да си позволят детегледачка за 2 деца?

# 133
Здравейте момичета   bouquet

Поздравявам ви за протеста и дано има резултат.

Аз също чета доста редовно тук (е не съм от пристрастените но... ) но не бях разбрала, че ще има протест  Cry
Надявам се ако има следващ да мога и аз да се включа, защото и моето синче има проблем с приема в ясла.

Подкрепям ви   bouquet

# 134
Писах и в клюкарника,днес каквото било-било!Да видим по нататък до къде ще докараме нещата...Ако искате наистина да се видим в Южният парк утре?!Така само ние си,без репортери,без общинари и пр.И да видим на практика каво постигнахме,или не постигнахме днес,и какво ще правим по напред...

Общи условия

Активация на акаунт