НОЕМВРИйско пумпалче щурее, майка му ще полудее!!!

• 12 197
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
  • у дома...
Мацки, мерси за топлото посрещане! Мислех, че ще ни забравите... Hug

Ани и тя се лигави много - има дни когато подгизва а има дни когато пък въобще не се плюнчи. Що така, незнам... От зъбаците ли... newsm78. Ачето папа на 4 часа - от известно време следобед вместо каша давам кисел или банан, сутрин понякога яде каша, а попара въобще не иска. Shocked Пък и по принцип закуската сутрин ни е най-малкото по количество ядене.

Тук, в Драгоман, си подухва един лек ветрец... и само на слънце се усеща жегата.

Вени, честита годишнина   bouquet Нека любовта винаги бъде с вас!

Бубе, тя свеки се грижеше да не ми примъчнее за нея - ката ден звънеше да чуе Ани по телефона.  Twisted Evil

# 106
Вече със сигурност мога да кажа - Теди си има зъбче! tooth - видях го, усетих го! newsm44 Явно затова е мрънчо тези дни... tantrum
masha, младежът от около седмица се разхожда с лигавник на врата - срам, не срам Embarassed ама иначе е постоянно мокър ooooh!
ronja, и аз като Верчето си мисля да не би да й идват малко течностите на Лина?!? newsm78

# 107
ronja, не знам какво да ти кажа за акането, само стискам палци да имате скоро с какво да се похвалите. Peace

masha, сега Ваяна не се лигави, но едно време Марена много й течаха лигички и аз за да не й слагам лигавник и връзвах една кърпа, леко осукана - с триъгълната част напред. пак беше нещо като лигавниче, попиваше, но пък изглеждаше по-фешън. пробвай така. иначе винаги ще му е мокричко отпред.

Дени4ка, честито ви озъбване. ние нямаме засега никакви наченки на зъбаци, но аз не с епритеснявам. дет се вика - няма дете без зъби. Mr. Green

# 108
  • София
Дени, честито зъбче на чаровния Теди   tooth !!!

# 109
  • София
Здравейте момичета. Честити зъбки на всички. По този повод днес на кафето се бяхме събрали 4 мами (аз, Дари, Качка и Бубалина) и се смеехме, че ние сме отбора на неозъбените Laughing

Иначе Роня и Митко от 2-3 месеца постоянно се лигави, но зъб няма. Сега гледам, че доста прозират отдолу на венеца, но нали не разбирам нямам представа дали скоро ще излиза някой или не. Я кажете тези със зъбчета колко време след като това прозиране се появява зъб и венеца подува ли се ?

За среща и аз съм за сутрешна иначе е непоносима горещина.

Чао засега, че се събуди малкия

# 110
Брей с тези зъбки! ние нито сме озъбени, нито нещо ни тече от устата! Сухи сме и тва е! Да не би нещо на запад да растат по-бавно зъбите?!  smile3521 дано не бъркам, че четиршти мами са някъде в люлинско!

МАМИ и ние тупнахме от спалнята!!!!! Weary Лекарката ни каза да го будя, да не спи дълбоко, щото той заспа докато го успокоявах. Ма не го будя съвсем до рев, просто проверявам, че мога да го събудя - така правилно ли е?!!!! smilie=smile3518.gif] и така вместо навън, като по изключение днес се скъсва от спане дома! Помощ!

# 111
забравих РОНЯ, пети ден беше моят психологически максимум, след който започвах "мерки". Та ти казваш,че се използвала термометър - е, то трябва да е дошъл хоризонтът, тогава ???! Аз не съм привърженик на подпомогнатото акане, ама два пъти съм го правила, щото както казах пет дена напразно мирисане и взиране в памперсите ... та като го правиш - прави го докрай, а това означава мармаладът да почне да излиза! сори за кулинарията! Аз ползвах мушкато, че е по-дразнещо, а и някак по-естествено от термометъра.. ми, дано тези съвети да не са ти вече нужни, да сте се омазали и щастливо да переш!!!

# 112
  • Ботевград
Честити зъбчета на всички бебчета и техните мами /и татковци  Mr. Green/
Спазете ритуала - за да са бели и здрави зъбките при появата на първото купете нещо бяло на детенцето  Peace
Ниеобилно се лигавехме от трети месец - до скоро, но след поникването на зъбите, вече отмина този период.
Мдаааааа, ние падаме за 2-ри път от спалнята  Crazy, оставям спящо бебе, а си го намирам на земята  #Crazy заиграло се с килима  Grinning и изобщо не го чух да плаче, та вече вземам мерки - като изляза до друга стая или баня - и хоп в проходилката, или в столчето за хранене  Mr. Green за да няма изненади  Heart Eyes

Днес навършваме 7 месеца, упорито отслабвам и вече си мечтая за ново бебе  baby_neutral Joy
Черпя за месечинката ни - да Ви е сладко  Hug

# 113
  • София, Дианабад
Здравейте, здравейте  Laughing Laughing Laughing
Появих се и аз най-накрая!
Честити ви празници, зъби и какви ли не още хубавинки.  smile3521 newsm51
Аз ходене насам натам и при променения режим - сутрешните разходки, не ми остава време да надниквам тук.  Laughing
Бобко, расте, яде почти всичко и попара даже от 1 седмица, не обича да се обръща, нищо че падна 1 път от спалнята, Слава Богу по корем го намерих и вече си играе на земята, няма зъбче още и такива едни позанати ви бебешки работи ...  Simple Smile

Ох, Ечи съчуствам ти, но не знам защо трябва да го будиш като спи дълбоко? Това за 1 път го чувам!

А за срлещата- предложениуето за Баба Яга не беше лошо, ама пък дали ще има места, че там е малка лудница, обикновено...
Изчезвам да приготвям каша... Laughing
Хайде приятна ви лятна вечер  Laughing

Забравих,  - снимките от днешното кафенце - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=139472&photo=73

# 114
  • София
Брей с тези зъбки! ние нито сме озъбени, нито нещо ни тече от устата! Сухи сме и тва е! Да не би нещо на запад да растат по-бавно зъбите?!  smile3521 дано не бъркам, че четиршти мами са някъде в люлинско!

Това ми хареса. Явно не само на запад, но и на изток зъбки бавно растат - четирите мами сме Дианабадки! Laughing

# 115

Това ми хареса. Явно не само на запад, но и на изток зъбки бавно растат - четирите мами сме Дианабадки! Laughing

и на юг също.... Laughing

# 116
пууу, ми кой е от запад newsm03 newsm03??

# 117
пак съм аз - сега гледах Канал 1, Здраве и следващото предаване ще бъде за деца на море. Ще има и за бебета. Значи - следващия вторник, 16.25, канала!

# 118
  • София
Здравейте  newsm51 !
Златна,честита седма месечинка на Златинка-да ти е здрава и  щастлива   love001
Честито и на останалите с повод да почерпят   bouquet
Ние също още сме без зъб  Rolling Eyes .Иначе седи,обаче в един момент решава да си легне и много рязко пада назад и ме е страх да не си удари главата  ooooh!
Момичета,чета ви редовно обаче докато се наканя да пиша... Flushed
Роня има пюре на ОВКО ябълки и круши на нас ни действа много разхлабващо
 Peace
 Пепипетя аз знам,че кърмата може да се дава в неограничени количества-колкото иска детето и няма опасност да се прехрани.Но наистина включвай постепенно и друга храна.Дъщеря ми колко каша яде пък въобще не качва.Всичко си е до ген  Grinning
Лека и прохладна вечер ви пожелавам  Hug

# 119
  • sofia
Здравейте!
Честити нови зъбчета и скоро озъбване на нямащите....да са здрави....зъбите
Честити годишнини и месечинки.

Приятно моренце на отиващите там  Grinning`
Ивиче, хубаво, че Марена вече се оправя.
Борис много се лигавеше и все с лигавник беше, Теди не се лигави изобщо.
Теди не харесва кашите, пюре хапва по малко, буквално на час по лъжичка  Laughing
Яде бисквити (Закуска - хубаво се топят в устата), а му дадох и кисело мляко- хареса го. Давам му да смуче краставица и домат (като е с нас на масата). Попара също по малко хапва.

И ми писна като почна да пиша, някой да мрънка  Twisted Evil, мислите не мога да си чуя....баси....вчера съм отмаряла, докато косих тревата и ги пратих тримата при бабата да вечерят. Ивиче е много права да прекарваш поне час без децата на ден...ама как да стане  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт