Отговори
# 15
Привет и от нас от слънчева Варна,
Аз минавам само да се разпиша в новата темичка, както винаги страхотна   bouquet
Ние вече сме на морска територия...Вчера бяхме на сватба на нашите кумове и си изкарахме страхотно - днес краката ми са подути от лудите танци.
Стефито се чувства страхотно при баба си. И тя танцува много като мама  Sunglasses
За обувките и ние сме с КиК. Зъби нямаме  Crazy
За сега толкова ..утре още  Hug
Лека

# 16
Здравейте момичета  Hug

Desssy, честито ви 3-то зъбче  Hug

Кузманка , ами ние бяхме повече време на сянка, а и се мазахме старателно и затова няма и помен от изгаряне  Wink Светли го намазах с Мустела 50+ (подарък от сп. Мама, за 3-тото място в конкурса  Crazy ) , но пък и той има доста сериозен тен- няколко бани по рождение и още толкова от целодневните ни разходки  Mr. Green Много добре си изкарахме на плажа, аз даже се уредих с един антицелулитен масаж  Flutter  Ето няколко снимки  Sunglasses

Ами това е от нас  Hug Ако мога ще пиша и утре, макар че ми е трудно през седмицата  Confused
Лека вечер и много целувки на бебоците и на вас   bouquet

# 17
Тази сутрин първото "Добро Утро" и Кафето са от мен

fibi4ka , Алекс също пи бира и то без да се намръщи и даже кюфтета яде с биричката Simple Smile

Честито зъбче на Desssy !!! Ние още си караме само с двете, за втори път се подуват горните венци, ама цък - няма зъб.

Оф, после ще допиша, че не съм пила кафенце още, а съм от 6.30 будна!

Време е да допиша:

Честито на всички месечинки днес! Да растат много усмихнати!.

А някой знае ли дали Марианка е вече на морето???

Какво имате предвид с плодовото мляко? Как го приготвяте?

За обувките - ние си ходим босички, а и не съм му харесала още, пък и не знам какви трябва да му взема и сега мисля да изчета статиите, които сте пуснали, та да знам какво да купувам. За което благодаря!

Ставам за сега и желая лек ден на всички!

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 09:16 от Мамичка Яничка

# 18
Днес за първи път исках аз да сервирам кафето , но ...Мамичка Яничка ме изпревари Hug! Тъй като ние сме будни от 5 часа, е той сега си доспива, мисля и аз да го последвам!
Ive1ina, страхотни снимки, искам да съм на ваше място, голям плувец се очертава Светли! Laughing

Честит празник на многото ни месечинки днес : Даная на Кузманка, Кристиян на Плами, Неда на мама Кукумявка под прикритие,  Симеон на мама Каролина, Ванеса на Мила84,  Ян на Чочи,  Ралица на мама Пики, Виктор на Дилипили!

Желая ви много слънчева и приятна седмица!

п.с.На мен май няма да ми се усмихне щастието за още сън , Алекс цвърка и се смее с глас в спалнята и аз днес ще съм  #Crazy!

# 19
Добро утро и от нас с Мони!!!!!!!!
Днеска имеме много минирожденници!!!!!!! Да са живи и здрави и много послушни!!!!
Даная на мама Кузманка , Кристиан- на  мама Плами, Неда на мама кукумявка под прикритие, адаша Симеон на мама Каролина, Ванеса  на мама Мила84, Ян  на мама чочи, Ралица на мама пики, Виктор на мама Дилипили!!!!!!!!

# 20
  • Пловдив
Добро утро, ранобудни мами!

ЧЕСТИТО ДНЕС НА ВСИЧКИ МИНИ РОЖДЕННИЦИ!

ive1ina , страхотни снимки! Направо ме настрои много ваканционно!
 mama_meggie , много интересен сайт. Лаци ще стане един морски вълк това лято..... Joy
Desssy - ние още сме без зъби! #Crazy Ама чакаме де.....
 tzvety roussimova - искрено ти съчувствам за ранното ставане. Стенли днес се събуди в 7,30ч, но с баща си се хранеха  и забавляваха до 8,30ч, за да подремна и аз!

Днес се очертава още един горещ ден! Приятни разходки на всички!  bouquet

# 21
ДОБРО УТРО И ОТ НАС

Честито на всички празнуващи бебчета да растат здравички и винаги засмяни
Днес в Разград е много горещо не-знам как ще изкараме лятото.Но въпреки всичко лек и усмихнат ден

# 22
Здравейте!

Честито на всички празнуващи наборчета!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Черпя Ви виртуално по случай нашата 9-та месечинка!  party023  Gift newsm64
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА ЗАСМЕНКИ!!!

Момичета искам да споделя нещо с вас. Искам да ви кажа, че от както ми дойде на 29.05. още не ми свършва...а днес вече сме 18.06. Ходих по изследвания, но още не съм ходила на гинеколог. Имам овелечена щитовидна жлеза. Сега от 15:30ч. съм на ендокринолог...Но ме притеснява цикъла, доста обилно е кървенето... Cry Дали е възможно да е от щитовидната жлеза или да е на нервна почва?????? newsm78

Нашата рожденничка сега заспа и аз реших малко да седна да ви попиша. Адска жега е навън. ooooh! много ми се изкаше да излезна с Даная на разходка, че нещо не ме свърта в къщи, но като не съм добре със здравето, не искам да рискувам. Има време за разходки.Лятото е пред нас...Сега моят любим ми прави обяд и ще ставаам след малко. А, и още нещо изпратихме свекървата, която кисна цяла седмица при нас и ми влияеше неблагоприятно, колкото и да се мъчех да не и обръщам внимание, но вече си отиде... Tired

Чао за сега милички и лек и усмихнат ден!!! Hug

# 23
  • София
Привет и от нас с Хриси....Simple Smile
Няколкото дни, през които не сме писали бяха изпълнени с големи емоции за него. За 2 дни бяхме на Щъркелово гнездо на Искъра....Като видя водата изпадна в истеричен рев да влиза в язовира...Возихме се на водно колело и нашия зор да цопа с крачета във водата. Колелото той го управлява и возенето беше на зиг - заг. А ако някой друг му вземеше "кормилото"рев до скъсване... А вчера Хриси направи и първия си плаж-бяхме на басейн и нашата жабка пак във водата. Днес баба му му купи един надуваем за вкъщи и утре ще го сефтосаме. Сега се чудя и мая-да го взимаме ли с нас на море или не. Хем ми се иска да си починем двамата с тати, хем ми е мъчно за него....Което ме подсети. Ние от 5 дни не се кърмим-сам се отби, но какво да го правя. А и не е малък вече.
Деси, Стели, и ние все още сме беззъби. Докторката каза, че не вижда поне до 2-3 месеца да се озъбим. Леко му е побелял венеца, но не и подут. Сърби го много, но тц...
Щастливка, стегна ли багажа? Не разкакза нищо и за рафтинга. Днес видяхме в парка Бобо, бате Ичи и баба им Simple Smile Весело изкарване на морето.
Чочи, вие не се ли завърнахте вече? Ние май ще ходим от 01-10.08 на Равда, но не е сигурно дали ще е точно там.
Фибичка, като спомена бира-вчера на басейна Хриси като ревна за бутилката ми с бира....Аз все още не съм му давала да пробва-има време. Баща му вика"нека пие детето-ще си казваме наздраве хем Simple Smile "
Ами засега това е от нас Simple Smile

# 24
Здравейте  момичета , отдавна не съм писала, изпуснала съм края  отвсякъде Wink

Реших да ви се  обадя , че  ми е  мъчно ...

Ние сме добре разстеме , пътешаствахме даже , с бебка Simple Smile Ходихме до Франция да  посетим другата баба, много бяхме  послушни в  самолета  Mr. Green

След  2 седмици ще  ходим и на  планина на Рибарица, на  море съм решила да  не я  водим това  лято, ами догодина. Иначе  и тя е  жабче  голямо , много  обича водата , цопа  като  луда с  крака в  коритото, но се  колебая дали да влизам с  нея  в  басейна през почивката. Заради студената вода и заради хлора  Thinking

Целувки и весел ден  на всички  Hug

# 25
Привет и от Търново.
Днес имаме доста минирожденници - да са живи и здрави, много весели и щастливи Ян на Чочи, Неси на Мила84, Виктор на мама Дилипили, Даная на мама Кузманка, Симеон на Каролина, Кристиан на Плами, Неда на Кукумявка под прикритие, Ралица на Пики!
Гледам, че Ирини е сменила снимката на първа страница от бебето с раницата на бебето с бирата - напълно да отговаря на пийващите бира септемврийчета  Grinning. Преди време мъжа ми пробва и Ивета с бира, но тя се намръщи и не потърси повече   Laughing.
Ние вчера направихме една баня на терасата в надуваем басейн и  Ивета беше на върха на щастието си, едва я изкарах от басейна, а после спа като къпана  Laughing - от 14,30 ч. до 18 ч.  Ето я доволната мома в басейна
Цвети мислех си, че Ивета е най-ранобудна днес, но вие ни скрихте шапката с цял половин час по-рано сте се събудили. Днес моята щерка реши, че се е наспала в 5,30 ч. сутринта и иска да играе на земята и да я държа да ходи  Rolling Eyes. Изобщо купона е пълен още от ранни зори   Grinning.
Ивелина страхотен плувец си имаш, много красиво и спокойно изглежда всичко на снимките, а предполагам, че на живо е било още по-добре.
За обувките на Ивета съм купила КиК (буйките за прохождане с връвчиците), но в къщи, дори и на терасата ходи по чорапки, само когато сме на вън и иска да слиза от количката й ги обувам. Струва ми се, че стъпва по-добре босичка, така опипва повърхностите, върху които стъпва и си отпуска стъпалото, а иначе стъпва повече на пръсти, дори самите обувки в началото бяха зацапани основно по пръстите.
Доника и Ивета е като Хриси, като иска нещо и то не стане на нейната започва да реве неистово. Това го прави от около 2 - 3 седмици и се надявам да е период, който да отшуми. Иначе страхотни преживявания сте имали  с малкия на водно колело  Laughing.
Ние почивката на море, най-вероятно ще я пропуснем тази година, че някак си не си се представям на почивка да правя пюрета на Ивета, защото тя не яде страшно много неща, но пък за сметка на това още в края на тази седмица мъжо ще ни закара в Сливен, където ще поседим 2 седмици при баба и дядо на гости, а за мен и на почивка  Laughing. Ако някоя мама, която е от Сливен има път към града през следващите седмици ще се радвам да се видим.
Това е засега от нас, целувки на всички и лек ден.

# 26
ЗДравейте всички, в тази голяма жега от нас!!!
Ние живеем в мансарда в момента и такава горещина настава тука, че не е истина просто... Вече взехме да пускаме климатика,... отново, ама какво да се прави... добре, че все пак има спасение!
ive1ina - страхотни снимки сте направили... и как хубаво плува Светли в басеина, страхотно!
mama_meggie - аз мажа Йоанчето с Нивея-мляко, също 50-ти фактор, а пък на плажа гледам да ги редувам - ту на слънце, ту на сянка, ту в морето. Тя от морето я е страх де - само топваме крачетата или я изплаквам като се направи цялата в пясък. Много лошо наистина с това пътуване при вас. Напред-назад всяка седмица....Хайде взимай колата и стой в Ах, пък ще отскачаш да Бс да пием бири. Не е мн близо, ама не и като до София...
Кузманка - напълно е възможно, да не кажа че е почти сигурно, че е от жлезата, това твое неразположение. Щом ти се е увеличила, значи хормоните ти не са наред, а пък те мн влияят на тези женски работи. Нали съм и аз на същото дередже. Мойте вече влязаха в норма де, ама от това лекуване почти няма. Просто се назначава хормонозаместваща терапия и тъй си я караш....И при теб сигурно се е отключило от бременноста и раждането. Кажи после какво е казал док...
ziyah - Голямя сладурана е София, браво че всичко при вас е ОК!
Доника, Мамичка Яничка - хубаво нещо е бирата... Ама тя нашта Йоанка, дет са вика е откърмена с бира. Аз така и не спрях да пия докато бях бременна и после докато кърмех. Свикнала е явно с вкуса и.
Vergin - като е далеч морето и балкона върши работа. В тази горещина какво друго му остава на човек...
Ние този уикенд сме на хижа, ама ако Димитър успее да се освободи другата събота, ми се ще и ние да отскочим до Сливен. Искам да разгледаме за плочки там, че ми се чини, че може да е по-евтино там, отколкото в Бс. Ако искаш прати ми тел на ЛС, ако там нямате нет, за всеки случай...
Хайде, всичко най-хубаво ви пожелавам... отивам, че Йоанка ме вика да играем на топка..

# 27
fibi4ka, много благодаря за загриженоста ти! Hug Докторката (ендокриноложката) ми каза, че само единия хормон е с увеличени стойности, не и двата. Изследваха ми FT4 i TSh. Само Ft4 ми е със завишени стойности по4ти с единица от допустимите. Thinking Каза, че не било толкова страшно, дори не било за притеснение...ама аз други работъи съм слушала за това. Дано всичко е наред за в бъдеще след като вземам медикаментите. Сега ме вика в началото на юли да ме прегледа. каза първо да ида на Гинеколога за кръвотечението и тогава, като го излекуваме и спре да ида пак при нея. Иначе беше страшно любезна лекарка, за което искренно и благодарих.  bouquet

# 28
Здрасти банда:)

Прелитам само за малко, че едва времето за нищо не стига...

Рафтинга бе страхотно преживяване, само дето си го представях по-екстремно. То може и да е, но водача на лодката ни се хвана за главата като ни пусна в реката и ни видя каква сме разпаса команда и синхрон няма никакъв... 6 гребла със собственно мнение  ooooh! ooooh! Постепенно обаче взе да става все по-добре ииии супер... бяхме 5 мацки и мъж за цвят + водача разбира се Simple Smile Ще показвам снимки като се приберем от морето, чеее стана сто часа, а багажа чака...

Хайде... и да не ни забравите еййй  Hug

# 29
Здравейте и от мен,мили майчета и сладки бебчета! Hug
Честито на всички празнуващи днес сладкишковци!

Кузманка,радвам се,че си по-спокойна след прегледа и дано всичко да е наред за напред! Hug
Фибичка, и при нас е доста жега,в източна стая сме и е ад.
Вергин, и аз мисля да взема на моите бебковци басейн,сигурна съм,че ще им е забавно.
Ивелина, супер снимки,много сте сладки! Wink
Доника, всички бебоци са фенове на водата,моите вече с рев излизат от коритото вечер. Laughing
Цвети,много сте раннобудни,моите бебоци спят до 7.30-8 и смятам,че е рано,не ми се става сутрин изобщо,а и снощи ме боля зъб и не съм мигнала,сега съм Crazy
Миши 06,мисля,че някои мами са давали риба на бебоците,аз още не съм,но може като решиш Peace
Спирам до тук,че нашия тати си дойде от работа, да вечеряме  LaughingЛека и спокойна вечер на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт