Отговори
# 45
  • София
Олееее, ама вие сте нищо в сравнение с нас - ние сме 10.740 кг. и сме 74 см., а пък и сме по-малки с половин месец от вас. И за това си му казвам кюфте на Алекс
smile3501та вие сте 2 кила и кусур над нас Simple Smile...Аз само за малко и на бързо Rolling Eyes

# 46
Здравейте   Hug,
Ивелина, мерси за линка. Аз разгледах обув4иците на Ки К и си харесах тези за лятото:

Аз в4ера си взех резултата от изпита по Нидерландски - 84% успеваемост -  Mr. Green Нео4аквано за мен добър резултат, като се има впредвид нулевата подготовка ... Просто бе6е лесно или пък аз много знам   Blush ... Сега лятото може да запо4ва, благородно завиждам на плажува6тите. Весело изкарване на вси4ки ...
Ние ина4е ходим на басейни, Филип много се радва на децата и на обстановката, а и сте прави, децата оби4ат водата. Сега съм му напълнила малкото басейн4е и 6те се поплацикаме навън.
 Heart Eyes

# 47
Здравейте!

Честито на празнуващите днес мъничета!!!  bouquet

Мамичка Яничка, не може, а със сигурност се дължи на свекървата. Сега я няма и съм по спокойна и намаля кървенето, так че може и да е така!

# 48
ехо
къде сте, мацки!?
В тези жеги наистина ставаме по-лениви, ама чак пък редче да не драсвате... Поне едно - добре сме... Crazy Wink
МарияФ, честити резултати от изпита. Поздравявам те - доколкото знам езикът никак не е лесен, а ти си се справила отлично. Чудесен повод да празнуваш!!!  bouquet
Спаси в момента суче и мнооого бързосамо ви казвам, че денят ни мина чудесно. Приключих много бързо в офиса, после малко ракрасителни процедури, после взех Спаси от прабаба му и пих 1 бира... Сега точно нарязах зелените лемчета и метовите листа и чакам любимия  Heart Eyes
Пожелавам ви прохладна нощ
Мама меги, мислех че съм открила всички лятни удоволствия, но мента с тоник още не съм пробвала  Embarassed Няма да се забавя с тестването и ще докладвам в най-скоро време  Mr. Green
Зия, хич не се тревожи з зъбите. Май бях споменавала, че на една позната детенцето й е на 1.6г и има едва 5 зъба. Всичко си е индивидуално..

това ми беше вермето за писане...........  Rolling Eyes

# 49
Здравейте бонбонки  Flutter
Включвам се, за да се похваля че от вчера съм с цикъл  Mr. Green Малко ми е криво, защото бях си отдъхнала сумати време без него, ама няма начин и явно намалените кърмения си казаха думата  Rolling Eyes 
Зия, радвам се че ви "виждам"  Hug Отдавна не бях чела ваш постинг (не че аз съм много редовна с писането  Embarassed Embarassed Embarassed ) Simple Smile Софи е голяма кукла  Heart Eyes , страхотни опашлета си има  Heart Eyes

Лека вечер момичета   bouquet

# 50
Добро утро! Аз пак като най-раннобудна вече си пия кафето пред компютъра,кой ще ми прави компания? Hug

Весел и усмихнат ден на всички!

П.П. Честит мини празник на всички бебоци!

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 08:04 от yoana77

# 51
Ехооо, привет мили хорица Simple Smile
Ние се завърнахме отродното море в неделя, а от вчера вечеофициално съм на работа. Беше страхоооотна седмица с хубаво време, плажове, басейн, разходки, срещички. Яни пътува доста прилично и в двете посоки, тръгвахме към 4.00 сутринта, та поне да поспи до 6. Иначе изпадна във възторг от морето и пясъка, то не беше крещене, мазане и хапване с пясък, пляцикане, добре се повеселихме. Къпа се и в морето и в басейна, сдоби се с лодка. Знае значението на думата "море". Ходихме няколо пъти на вечеря (който е близо доНесебър, не трябва да пропуска любимото ни рибно заведение Таляна) В количката се разхождаше САМО ПРАВ, връзвам го с едни презрамки за прохождане, защото понякога направо изскача. Сутрин ставаше в 5, най-късно в 5.30 ч Shocked Сега става в 6. Почва се едно прескачане на двамата с баща му, нарежда си някакави приказки, дърпа ни носовете, ушите и пр. докато се правим, че спим още 30 мин Simple Smile И както си мислех, чеще се изморява от слънцето и игрите и ще спи и през деня- празни надежди... Водих го на хомеопат, но не действат тези лекарства
Не знам как ще оцелея сега и като ходя на работа, но се надявам някога да вземе да поспи това дете. Сутрин към 10 ч го водя в свекърва ми, към 16 го взимам. Засега добре върви, не му е мн мъчно за мен. А като сме заедно, не ми позволява да се отдалеча на повече от 2 метра, иначе рев. Вечер се разхождаме, естествено прав в количката, а като види деца, иска да слиза и да си играе при тях.
За обувките, нашите са като на МарияФ, но оранжеви
Ей, мн ми липсвате, дано да се видим скоро, целувки Hug

# 52
  • Пловдив
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ СЛАДКИ БЕБЕТА ДНЕС!!!
РУМЧО на мама Весселка, Никола на мама  stefi, Йоана на мама fibi4kaАлександър на Мамичка Яничка!!!
Ние днес също ставаме на 9 месеца и това е моята почерпка за вас!!!

Много хубави почивки сте си спретнали, мами - браво на вас!!!
МарияФ - честито успешно вземане на изпита!
Мамичка Яничка , ние преди месец бяхме 9 620, а днес сме на консултация и ще се отчетем след това!
За цикъла - ами на мен ми дойде на 2-рия месец въпреки че кърмех! Преди ми беше много, много болезнен, сега ми е просто болезнен Sick! И на мен ми беше ужасяващо обилен, даже 2-рия път направих лек кръвоизлив, но после всичико беше ок!

Чао засега от нас!

П.С. Ех, Марианка, щеше да пишеше......!!!!

# 53
добро  утро, то за  нас  не е въобще  утро  ми си е  направо ден Wink

(вече съм решила да съм редовна)

Днес станахме  в 5.45 ! Давах аз мляко, ама  не  помогна  и изкарахме  чак до 9 , когато най-накрая чудото се  измори  и взе , че  заспа  и аз  подремнах малко  Simple Smile

Ивелина, и аз  много се радвам, като чета  новинки, за старите ми дружки от  форума. Simple Smile

Ние  обувчици , няма да  купуваме  още, щото незнам кога ще  проходи мойто Софи, може да е  и чак като застуди , нали вървиме  малко със закъснение Wink

МарияФ - честито за Нидерландски!    bouquet

Ирини, много ти се възхищава, на това как успяваш да си уплатниш деня. Аз някак все  не  мога всичко да свърша  Tired Често за забавления  не  остава време   Confused

Денис, как е, гледам , че  не е  писала в  темичката, а  преди  пишеше доста  често .

А за  мерките, ние тежим цели 6.500 гр. и сме  дълги 70 см.  Grinning

# 54
добро  утро
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ.

Днес моя юнак стана чак в 10 направо ме учуди и сега пак спи. Днес пак се очертава един топъл ден.Приятни разходки на всички и лек и усмихнат ден ви желая.И много да ви слушат
MariaF Ние сме със същите сандалки и са много хубави и удобни и не му спарват. крачетата поне

# 55
  • София
Добро утро!

МарияФ, честито за нидерландския!

Зия, аз знаех че за бебета до 1 год. не е подходящо излагането на слънце. Това за до 3 год. го пишеше на крема на Мустела и предполагам че е презастраховане срещу евентуални съдебни процеси, както е с повечето лекарства. Ако ги излагаме умерено, облечени, в ранните или късните часове, не би трябвало да е проблем. Но наистина слънцето е особено опасно за недоразвитата бебешка кожа и трябва да сме доста внимателни. Кожата помни всяко изгаряне!

Ирини, мента с тоник е класика в жанра.  Grinning Любимо ми е на морето. В София може и да не ти хареса особено.

Мама меги, утре сме на пеене, нали? Купихме си столче за хранене на Фишер-Прайс, което се поставя на обикновен стол. Много е хубаво и е идеално за малкия ни апартамент. Мерси за инфото! Иначе за малко да си тръгнем от Комсед, защото една продавачка ме уверяваше дълго как никога не са получавали такова нещо и как всяка стока минавала през нея. Впоследствие се оказа че е била в дълъг болничен...

Чочи, браво на младежа, представям си с какъв кеф се е плацикал. За разделите - между 9-ия и 18-ия месец било пика на привързаността към майката и страха от раздяла. Но, какво да се прави, трябва да се работи. Аз почвам работа от октомври и не мога да си представя какво ще е.

Стели-ссд, мерси за почерпката и честито ви месечинка на вас и на другите сладки бебоци: Йоанка, Румчо, Никола, Александър! Да растат здравички и любопитни към живота!   bouquet

# 56
Привет и от нас със Сашко!

Честити месечинки на празнуващите днес и отбелязалите тези дни деветата си месечинка сладурковци!

Честито на Мария за отлично взетия изпит!

Днес тръгнахме на пазар и, кого да видим - Алфи с Ваньо. Побъбрихме си в близката градина, момчетата караха лодка и поспаха после. Заведох Сашко на фризьор - вече и ние сме с прическа. Дожаля ми да го острижа нула номер както поръча татко му. Сега с нетърпение го чакам да заспи, за да дремна и аз. Сашко е вече двузъб и ака на гърне. Друго нищо особено край нас.

Чочи, браво за добре изкараната почивка!

Момичета, снимките ви са чудесни! Очакваме още!

Много поздрави и горещи целувки от нас със Сашко!

# 57
Момичета,днес е деня на бащата!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ТАТКОВЦИ,ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИ,СИЛНИ И ЛЮБВЕОБИЛНИ!И МНОГО ДА ВИ СЛУШАТ

# 58
Да почерпим за 9-та ни месечинка:

.

Да честитим на всички останали месечинковчета днес!

И също да не забравяме и татковците. Да са ни живи и здрави и мнооооого да НИ СЛУШАТ

# 59
Здравейте мили мами.
Нещо доста слаба активността днес, явно започна сезона на почивките и пътуванията.
Честита месечинка на всички празнуващи бебоци, да растат здравички и весели, за да радват мама и тате!
Честит празник и на татковците ни - много да ни слушкат и гушкат  Laughing.
Аз за пръв път от много месеци насам си позволих удоволствието да полегна за половин - един час следобед, докато Ивета спи и за щастие тя не се събуди през това време. Тя продължава да спи и след като й направих и кисела, сега дори ми остава време да се разпиша.
Мария Ф честито за взетия изпит, а относно сандалките на КиК, наистина са страхотни, аз ходих да ги гледам в магазина, но за съжаление най-малкия номер е 19, което е доста големичко за нас, а предполагам и за всички септемврийчета. Поне аз като ги гледах прецених, че Ивета няма да може да ходи с толкова големи сандали и ще вършат работа единствено за разкош, което нас не ни устройва, защото като спра количката на едно място и тя веднага иска да слиза на земята. Ако някой има информация дали има и 15-16 номер от тези сандалки, моля да пише, че продавачката в магазина ме увери, че започвали от 19.
Чочи и ние имаме този проблем със стоенето прави в количката. Направо се виждам в чудо, как успява да се завърти, да се набере и да стане права, направо идея си нямам, но като реши, че ще стои права в количката, място за възражения няма  Naughty. А тук в Търново улиците са едни равни, без дупки, а и стъпала както хич няма, просто понякога се принуждавам да спрем на едно място и да се разсеем с нещо и тогава да тръгнем, както трябва.
За цикъла - моя дойде някъде към 3 месец, но винаги е доста оскъден и сега като чета, че вашите са обилни и започвам да се чудя това моето дали е нормално  newsm78. Май ще трябва да ходим на чичо доктор.

Пожелавам ви приятни и прохладни следобед и вечер и целувки на малките ви съкровища.

Общи условия

Активация на акаунт